• Η αναδρομή στο παρελθόν συνεχίζεται! Ψηφίστε την Ταξιδιωτική Ιστορία του μήνα για τους μήνες Μάρτιο - Αύγουστο 2020 !

Εργαλείο υπολογισμού κόστους ζωής σε διάφορες πόλεις του πλανήτη

paefstra

Member
Επειδή η κρίση έχει χτυπήσει και τα τις επιλογές που κάνουμε στους προορισμούς των ταξιδιών, υπάρχει ένα χρήσιμο εργαλείο που βοηθά να έχουμε μια εικόνα του κόστους ζωής σε διάφορες πόλεις τις οποίες σκοπεύουμε να επισκεφτούμε
Cost of Living
Απλά εισάγετε το όνομα της πόλης και παρουσιάζονται στοιχεία για το κόστος βασικών καταναλωτικών αγαθών αλλά και το μέσο κόστος εστίασης, μετακίνησης ή διαμονής. Ελπίζω να βοηθήσει όσους προγραμματίζουν ταξίδια με αυστηρό προϋπολογισμό ή όσους θέλουν να συγκρίνουν το κόστος ζωής σε διαφορετικές πόλεις.
Ο χάρτης με μια πρώτη ματιά δείχνει την αδρή εικόνα του κόστους ζωής των πόλεων που έχουν καταχωρηθεί.

paefstra

Member
Ωχ, δεν το είχα δει, αν νομίζει κάποιος mod ότι πρέπει να διαγραφεί, ας το κάνει...

Panos_65

Member
Με την ευκαιρία, η Μαλαισία έχει τόσο υψηλό δείκτη εγκληματικότητας (71%) όσο λέει ΄το συγκεκριμένο σαιτ???
Ομολογώ πως είχα την εντύπωση πως πρόκειται για ασφαλή προορισμό. Μη έχοντας ταξιδέψει στη Μαλαισία αλλά εκεί τριγύρω (Ταϊλάνδη, Σιγκαπούρη, Ινδονησία).
Αν κάποιος έχει πάει ας μας πει αν πρόκειται για υπερβολή ή αν το νούμερο αυτό ανταποκρίνεται στην πραγματικότητα.

paefstra

Member
Μπορείς να ελέγξεις την αξιοπιστία του site ελέγχοντας πρώτα απ' όλα την εκτίμηση της εγκληματικότητας στην Αθήνα και μετά σε πόλεις που έχεις επισκεφτεί. Αν θεωρείς ότι αναταποκρίνονται στην εμπειρία σου, τότε μπορείς να εμπιστευτείς και την εκτίμηση για τη Μαλαισία.
Πάντως, εγώ που τσέκαρα για την Αθήνα, μου φάνηκε κάπως υπερβολική η εκτίμηση του site, και πρόσεξα ότι σε μεγάλο βαθμό καταμετράται το αίσθημα ανησυχίας και φόβου του κόσμου, όχι μόνο τα γεγονότα.

renata

Member
Επόμενο Ταξίδι
μαλαισία
καλο καλο ...τωρα ειδικα το χρειαζομαστε περισσοτερο πριν ξεκινήσομε!

Επόμενο Ταξίδι
καλοκαιρινές διακοπές!!!
Ταξίδι-Όνειρο
Αμερική
απαιχτη εφαρμογή!!!!!Μπορεί να υπήρχε αλλά είναι δύσκολο να τα βρεις όλα...καλό είναι που ξαναβγήκε στην επιφάνεια!!!!

LULLU

Member
Επόμενο Ταξίδι
το ψαχνω....
Ταξίδι-Όνειρο
Νιγηρας-Μαλι
... εβαλα και εγω Maputo Μονζαμβικη να δω γιατι μου ζητουν τη μανα και το πατερα μου για το ταξιδι και μου εβγαλε median monthly disposable sallary 1455,90 $... ( after tax) ..λεω να παω εκει μονιμα!!!!!!!!!

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.651
Μέλη
39.401
Νεότερο μέλος
Engie

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom