το Λονδίνο δεν είναι και Αυστρία να ξέρουν από χιόνι..θυμάσαι τον περσινο χειμώνα? ελάχιστες πτήσεις με τρομερές καθυστερήσεις, χωρίς λεωφορεία, χωρίς βασικές γραμμές του μετρό..σίγουρα θα ήθελες το Λονδίνο έτσι?Λόγο καιρού και μόνο εγώ θα προτιμούσα το χιονισμένο Λονδίνο.
Ειπα κι εγω, δεν θα μιλησει αυτος; Πολυ καλα τα λες. Πρωτα να περασει απο το Βρετανικο να δει τα μαρμαρα και μετα αμα θελει παει και ψωνια...ποιος είπε για ομοφωνία?:xmas_cheesygrin:
αφού δεν έχει πάει σε καμμία αποκλείονται Βαρκελώνη, Μιλανο γιατι είναι επαρχιακές πολεις μπροστά στις άλλες 2. από τις οποίες φυσικά κάποιος πρωτα πάει Ρώμη κ μετά Λονδίνο. Πρωτα πας στη Γηραιά Ήπειρο κ μετά Αμερική. πρώτα πας Ακρόπολη κ μετά Mall, πρώτα πας στην ιστορία, τον πολιτισμό κ μετά στη μητρόπολη.
Και γιατί να πάει στο Βρετανικό να δει κλεμμένα μάρμαρα και να μην πάει στη Ρώμη να δει αυθεντικά αρχαία στον τόπο όπου χτίστηκαν χιλιάδες χρόνια πριν;Πολυ καλα τα λες. Πρωτα να περασει απο το Βρετανικο να δει τα μαρμαρα και μετα αμα θελει παει και ψωνια...
1) Γιατι αναφερθηκε η Ακροπολη, και τα αυθεντικα ειναι στην Αθηνα και στο Βρετανικο. Κι αμα εχει δει τον Παρθενωνα στον τοπο του, πρεπει να συμπληρωσει τα κομματια που λειπουν...Και γιατί να πάει στο Βρετανικό να δει κλεμμένα μάρμαρα και να μην πάει στη Ρώμη να δει αυθεντικά αρχαία στον τόπο όπου χτίστηκαν χιλιάδες χρόνια πριν;
Κολοσσαίο, Φόρι, Κατακόμβες, Αππία οδός, Θέρμες κλπ.
1. και το Mall αναφέρθηκε αλλά μάλλον δεν κατάλαβες τον παραλληλισμό. αλλά θα μου πεις εδώ δεν κατάλαβες τη Ρώμη την ίδια, τις παρομοιώσεις της θα καταλάβεις...1) Γιατι αναφερθηκε η Ακροπολη, και τα αυθεντικα ειναι στην Αθηνα και στο Βρετανικο. Κι αμα εχει δει τον Παρθενωνα στον τοπο του, πρεπει να συμπληρωσει τα κομματια που λειπουν...
2) Γιατι μπορει για σ' ενα και για ολο τον αλλον κοσμο (δεν ξερω), το πιο σημαντικο στο ταξιδι τους να ειναι να παν να δουν αρχαια αλλα, στα δικα μου κριτηρια δεν συγκαταλεγονται απαραιτητα. Ετσι ενα δυο μουσεια με αρχαια μου αρκουν.
Οκ, δεν είχα αντιληφθεί ότι μιλούσες κυριολεκτικά για τα μάρμαρα της Ακρόπολης.1) Γιατι αναφερθηκε η Ακροπολη, και τα αυθεντικα ειναι στην Αθηνα και στο Βρετανικο. Κι αμα εχει δει τον Παρθενωνα στον τοπο του, πρεπει να συμπληρωσει τα κομματια που λειπουν...
2) Γιατι μπορει για σ' ενα και για ολο τον αλλον κοσμο (δεν ξερω), το πιο σημαντικο στο ταξιδι τους να ειναι να παν να δουν αρχαια αλλα, στα δικα μου κριτηρια δεν συγκαταλεγονται απαραιτητα. Ετσι ενα δυο μουσεια με αρχαια μου αρκουν.
1)1. και το Mall αναφέρθηκε αλλά μάλλον δεν κατάλαβες τον παραλληλισμό. αλλά θα μου πεις εδώ δεν κατάλαβες τη Ρώμη την ίδια, τις παρομοιώσεις της θα καταλάβεις...
2. είπες τη γνώμη σου κι εμείς τη δικιά μας. εγώ τη δικαιολόγησα κιόλας ενώ εσύ όχι. ο/η ενδιαφερόμενος/η διαβάζει κ αποφασίζει...
I couldn't agree moreΦυσικά είναι γούστα, αλλά κάποιοι εδώ έχουμε κολλήματα και σε αυτά επιμένουμε πάντα!:xmas_cheesygrin:
γνώμη σου και σεβαστή φυσικά. το αρχικό ποστ θυμίζω, ρωτούσε τη γνώμη μας πού να πάει ένα συγκεκριμμένο χρονικό διάστημα. όποιος θέλει απαντάει μονολεκτικά, οποιος θέλει δικαιολογει την απάντησή του. εσύ όχι μόνο δεν την δικαιολόγησες αλλά απάντησες στη δική μου.. για ποιο λόγο να πάει Λονδίνο, για πες μας λοιπόν..2) Δεν χρειαζεται να δικαιολογησω, υπαρχουν τοσα αρθρα εδω μεσα που κανουν αυτη τη δουλεια.
Ας πατησει στο link Λονδινο θα βρει ενα σωρο αποψεις. Να το δει σφαιρικα το θεμα. Τωρα αμα θελει και τη δικη μου αποψη να του την πω αλλα πρεπει να γραψω σελιδες...δεν ειναι και λιγα τα καλα του Λονδινου.γνώμη σου και σεβαστή φυσικά. το αρχικό ποστ θυμίζω, ρωτούσε τη γνώμη μας πού να πάει ένα συγκεκριμμένο χρονικό διάστημα. όποιος θέλει απαντάει μονολεκτικά, οποιος θέλει δικαιολογει την απάντησή του. εσύ όχι μόνο δεν την δικαιολόγησες αλλά απάντησες στη δική μου.. για ποιο λόγο να πάει Λονδίνο, για πες μας λοιπόν..