• Η αναδρομή στο παρελθόν συνεχίζεται! Ψηφίστε την Ταξιδιωτική Ιστορία του μήνα για τους μήνες Μάρτιο - Αύγουστο 2020 !

Επιτέλους ενα ελληνικό forum

harisgr

New Member
Επόμενο Ταξίδι
Γαλλική Πολυνησία
Ταξίδι-Όνειρο
Γαλλική Πολυνησία
Χρόνια Πολλά και Καλή Ανάσταση

Επιτέλους παιδία ένα ελληνικό forum για ταξίδια !!!!!!
Είναι γεγονός οτι "ναι μεν ''στο net υπάρχουν ευκαιρίες και πολλές πληροφορίες για τόπους αναψυχής όταν όμως πας να ψάξεις χάνεις την "Μπάλα" και συνήθως αυτό που διαφημίζουν δεν ανταποκρίνεται στα διαφημιζόμενα , Φωτογραφίες πανοραμικά και οικήματα.
Ελπίζω μέσα από το forum να αποφεύγουμε αυτές τις κακοτοπιές ….

dik-7

Member
Επόμενο Ταξίδι
Θα δειξει!
Ταξίδι-Όνειρο
Νησια μπορα μπορα
:welcome: στην πιο ταξιδιάρικη παρέα του διαδικτύου.
Μην ανησυχείς εδώ θα βρίσκεις τις πιο φρέσκες πληροφορίες για Ελλάδα, Ευρώπη, Αμερική, εξωτικά νησιά και ό, τι αλλο θελήσεις.
Καλή Ανάσταση Χάρη και φυσικά καλά ταξίδια.

rethimno01

Member
Επόμενο Ταξίδι
Βελιγράδι, Μουσείο Τέσλα
harisgr έχε υπόψην σου ότι τα fora συζητήσεων είναι δίκοπο μαχαίρι. Κατά καιρούς έχουν μπει σε κάποια fora (να ξεκαθαρίσω ότι δεν αναφέρομαι στο travelstories, άλλωστε είμαι νέο μέλος και δεν μπορώ να έχω άποψη) διάφοροι κερδοσκόποι.

Είναι καλό να συμμετέχεις σε ένα forum διότι:
  • Βρίσκεις ανθρώπους με τα ίδια ενδιαφέροντα και μπορείς να συζητήσεις εις βάθος πράγματα τα οποία δεν μπορείς να συζητήσεις με φίλους, συγγενείς, συναδέλφους.
  • Βρίσκεις ανθρώπους με γνώσεις οι οποίοι σε ξεστραβώνουν
  • Ακούς μια 2η, 3η.....8η γνώμη.

Παρ'όλα αυτά, συνιστώ προσοχή μια και έχω δει κάποια σκηνικά μπαμπεσιάς σε διάφορα fora.

dik-7

Member
Επόμενο Ταξίδι
Θα δειξει!
Ταξίδι-Όνειρο
Νησια μπορα μπορα
harisgr έχε υπόψην σου ότι τα fora συζητήσεων είναι δίκοπο μαχαίρι. Κατά καιρούς έχουν μπει σε κάποια fora (να ξεκαθαρίσω ότι δεν αναφέρομαι στο travelstories, άλλωστε είμαι νέο μέλος και δεν μπορώ να έχω άποψη) διάφοροι κερδοσκόποι.

Είναι καλό να συμμετέχεις σε ένα forum διότι:
  • Βρίσκεις ανθρώπους με τα ίδια ενδιαφέροντα και μπορείς να συζητήσεις εις βάθος πράγματα τα οποία δεν μπορείς να συζητήσεις με φίλους, συγγενείς, συναδέλφους.
  • Βρίσκεις ανθρώπους με γνώσεις οι οποίοι σε ξεστραβώνουν
  • Ακούς μια 2η, 3η.....8η γνώμη.
Παρ'όλα αυτά, συνιστώ προσοχή μια και έχω δει κάποια σκηνικά μπαμπεσιάς σε διάφορα fora.

Αν νομίζεις ότι αυτό το φορουμ είναι σαν τα άλλα, είσαι βαθιά νυχτωμένος.:shock:
Εδώ όλα τα ενεργά μέλη συμμετέχουμε, απλώς επειδή γουστάρουμε τα ταξίδια και να ανταλλάσουμε εμπειρίες και ιστορίες.
Οι κερδοσκόποι δεν έχουν καμία θέση εδώ.
Διάβασε μερικά μηνύματα και θα καταλάβεις την ποιότητα του φόρουμ.
Καλωσήρθες και εσύ λοιπόν.

ioanna.gkan

Member
Επόμενο Ταξίδι
Ευρώπη αλλά που,,,
Ταξίδι-Όνειρο
Παταγωνια
Καλως ηρθες! Φτιαξε και τον προσωπικο σου χαρτη να δουμε που εχεις παει του λογου σου! Κι αν δεν εχεις παει, μη σκας!!! Με εμας εδω δεν την γλιτωνεις!

rethimno01

Member
Επόμενο Ταξίδι
Βελιγράδι, Μουσείο Τέσλα
dik-7, μπορείς να ξαναδιαβάσεις τι έγραψα;

(να ξεκαθαρίσω ότι δεν αναφέρομαι στο travelstories, άλλωστε είμαι νέο μέλος και δεν μπορώ να έχω άποψη)

Νομίζω ότι ήμουν σαφής.

dik-7

Member
Επόμενο Ταξίδι
Θα δειξει!
Ταξίδι-Όνειρο
Νησια μπορα μπορα
dik-7, μπορείς να ξαναδιαβάσεις τι έγραψα;

(να ξεκαθαρίσω ότι δεν αναφέρομαι στο travelstories, άλλωστε είμαι νέο μέλος και δεν μπορώ να έχω άποψη)

Νομίζω ότι ήμουν σαφής.
Φυσικά και το διάβασα το μηνυμα σου και δε χρειάζεται να κάνεις bold ή να κάνεις τα γράμματα σου τεράστια.
Καλοπροαίρετα και μόνο είπα ότι το φόρουμ αυτό δεν έχει καμία σχέση με τα υπόλοιπα και η ποιότητα του είναι δεδομένη.
Δεν ξέρω εσύ τι κατάλαβες.
Άντε καλή Ανάσταση και περιμένουμε τις εμπειρίες σου από τα ταξίδια σου εντός Ελλάδας.

dik-7

Member
Επόμενο Ταξίδι
Θα δειξει!
Ταξίδι-Όνειρο
Νησια μπορα μπορα
Μην αγχώνεσαι είσαι νέος και μαθαίνεις το φόρουμ και τα μέλη του.
Εδώ είμαστε μια μεγάλη παρέα. Παρεπιπτόντως η πόλη σου είναι πανέμορφη.

rethimno01

Member
Επόμενο Ταξίδι
Βελιγράδι, Μουσείο Τέσλα
Για να μη λέμε μόνο τα άσχημα (είναι εύκολο να κατηγορεί κάποιος και να μιζεριάζει) ένα από τα καλά του διαδικτύου είναι τα fora συζητήσεων. Βρίσκεις κοινότητες συζητήσεων με εξειδικευμένη θεματολογία και έμπειρους ανθρώπους οι οποίοι προτίθενται να βοηθήσουν.

ΕΡΣΗ

Member
Επόμενο Ταξίδι
Βερολίνο (ξανά!)
Ταξίδι-Όνειρο
Λάος, Βιετνάμ, Καμπότζη
Η αληθεια ειναι οτι τελικα-δεν ξερω πως- εχουμε γινει αρκετα "κλειστη" παρεα, οχι με την εννοια οτι δε θελουμε νεα μελη, προς θεου, τα θελουμε με το παραπανω για να μαθαινουμε απο τις ταξιδιωτικες εμπειριες τους και να ανανεωνομαστε, αλλα απο την αλλη ειμαστε ολοι αρκετα "alert" να πω στο θεα της κερδοσκοπιας που πραγματι μπορει να συμβαινει στο διαδικτυο. Μετα απο λιγο καιρο θα το δεις απο μονος σου. Καλως ηρθες και Καλη Ανασταση!

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.651
Μέλη
39.401
Νεότερο μέλος
Engie

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom