Ευχαριστώ για τις πληροφορίες, αν πάω Νάπολη θα τις αξιοποιήσω σίγουρα.Καλησπέρα, κοντά στη Νάπολη και συγκεκριμένα στην περιοχή Posillipo υπάρχουν κάποιες αξιόλογες παραλίες (spiaggia della Gaiola, bagno Ideal, bagno Elena). Όλες είναι εύκολα προσβάσιμες είτε με αυτοκίνητο είτε με ΜΜΜ. Εγώ πήγα με τα πόδια, καθώς η απόσταση από το κέντρο της πόλης είναι κοντινή. Αμάλφι και Ποζιτάνο είναι εύκολα προσβάσιμα. Το καλοκαίρι καλύτερα με τραίνο, με λεωφορείο ή αυτοκίνητο θα έχει πιθανότατα πολύ κίνηση. Για Κάπρι έχει πολλά δρομολόγια από Νάπολη γύρω στα 20 την ημέρα. Η απόσταση είναι πολύ κοντινή, όπως Αθήνα - Αίγινα. Στο Κάπρι έχει ωραίες παραλίες και πολλές διαδρομές για πεζοπορία. Αν έχετε χρόνο και βρείτε οικονομική διαμονή να μείνετε. Πάντως το Κάπρι βγαίνει και σε μονοήμερη εκδρομή. Άλλα κοντινά νησιά στη Νάπολη είναι η Ischia και η Procida. Αν έχετε χρόνο μπορείτε να πάτε και εκεί. Αν ο χρόνος σας είναι περιορισμένος τότε καλύτερα να πάτε Κάπρι.
@GTS Για Πολωνία που αναφέρεται, δεν έχω ιδέα τι παίζει και τι δυνατότητες μπορεί να έχει Αύγουστο μήνα που θέλω εγώ.
Μια χαρά τα Τζουμέρκα, αλλά είπα να τολμήσω το εξωτερικό φέτος, αν μου βγει.
Ποιες πόλεις θα πρότεινες για Αύγουστο μήνα;Δεν είχα σκεφτεί καθόλου τους Ολυμπιακούς, οπότε έχεις δίκιο.
Ας περιορίσω την απάντησή μου τότε μόνο στην Ανατολική Ευρώπη!