• Η αναδρομή στο παρελθόν συνεχίζεται! Ψηφίστε την Ταξιδιωτική Ιστορία του μήνα για τους μήνες Μάρτιο - Μάιο 2020 !

Γενικά Επιλογή πόλης για καλοκαίρι! Help!

ThanasisU2

Member
Επόμενο Ταξίδι
Brno
Ταξίδι-Όνειρο
RTW
ο ζεστός καιρός στην κεντρική ευρώπη είναι κόλαση με την υγρασία. +30 νιώθεις λες και έχει +40. Χώρια τα κουνούπια

Traveller

Member
Nότια Ισπανία ban λόγω ζέστης... αν βρήκες φτηνά εισιτήρια για Νίκαια μην το σκέφτεσαι καν... θα βρεις να νοικιάσεις φτηνό αυτοκίνητο και θα περάσεις στην Προβηγκία τις διακοπές της ζωής σου...

Αν πάλι θέλεις να κινηθείς κεντρική Ευρώπη κάνε το τρίγωνο Βουδαπέστη- Μπρατισλάβα- Βιέννη... με το τρένο ή το λεωφορείο θα σου βγει πολύ φτηνά...

Rosa Mundial

Member
Επόμενο Ταξίδι
ελα ντε
Ταξίδι-Όνειρο
Ταϋλάνδη
γιατι δεν πας μια Ρώμη, ας πούμε? Και κοντά και όχι πολύ ακριβά και όμορφα....

ThanasisU2

Member
Επόμενο Ταξίδι
Brno
Ταξίδι-Όνειρο
RTW
να πας Ρώμη με +40 και όλα τα μουσεία σε ανοιχτούς χώρους είναι σκότωμα. Να πας πχ Κρακοβία με +30, σε μουσεία και κλειστούς χώρους είναι ποιο υποφερτό

mariaj

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Bali
Συνδυασμός Πράγας και Βιέννης; Ο Μοντιε!
όταν έχεις δίπλα Κρακοβία, Βρότσλαβ, Πλζνο και χίλιες άλλες πόλεις
Ωπ σόρυ,δικό μου λάθος..Δεν ξέρω πως μου κόλλησε ότι συνδυάζονταν αυτά τα δύο τα είχα για πιο κοντά,νόμιζα ότι μου το είχαν προτείνει κι εμένα όταν ψαχνόμουν για εκδρομές απο Πράγα,άκυρο άρα ;)

astry200m

Member
Επόμενο Ταξίδι
ΙΤΑΛΙΑ
Ταξίδι-Όνειρο
ΝΕΑ ΖΗΛΑΝΔΙΑ
με λίγη καθυστέρηση επιστρέφω, και σας ευχαριστώ όλους για την προθυμία και την ανταπόκριση! Τελικά, η φτηνές τιμές με κέρδισαν! Έτσι, έκλεισα για μια εβδομάδα συνολικά, αρχές Αυγούστου, το εξής: Πράγα, 3 μέρες εκεί, και με τρένο το απόγευμα για Βερολίνο, που το γνωρίζω και θέλω παααάρα πολύ να ξαναπάω. Ειδικά σε συνδυασμό με αυτό το ξενοδοχείο που βρήκα http://www.booking.com/hotel/de/gat-point-charlie.el.html? για το Βερολίνο, δεν μπορούσα να μην πάω. Με 46Ε το δίκλινο το βρήκα σε flash deal!
Και πάλι σας ευχαριστώ για τη βοήθεια!

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.641
Μέλη
39.380
Νεότερο μέλος
Stagkia

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα