Στεναχωρημένος
Member
- Ταξίδι-Όνειρο
- New York
Καλησπέρα αγαπητοί Ιταλόφιλοι,νέος στο site και πρώτη δημοσίευση οπότε δείξτε κατανόηση όσο μπορείτε για τυχόν λάθη και παραλείψεις,πιστεύω οτι από το δικό σας γκρούπ θα πάρω τις καλύτερες απαντήσεις οπότε απευθύνομαι εδώ.Πέρσι έκανα το πρώτο μου ταξίδι στην Ιταλία και συγκεκριμένα στην Ρώμη για 5 ημέρες με την κοπέλα μου.Ερωτευμένος πλέον με την Ιταλία θέλω να κάνω ένα χριστουγεννιάτικο ταξίδι ( 5-6 ημερών) αλλά έχω μπερδευτεί πάρα πολύ με τις επιλογές που έχω και χρειάζομαι βοήθεια...Οι επιλογές που έχω στο μυαλό μου όπως τα έχω σχεδιάσει είναι οι εξής :
1) Μπέργκαμο - Μιλάνο - Βερόνα ( 1 ημέρα σε Μπέργκαμο και 1 σε Βερόνα {χωρίς διανυκτέρευση} ,οι υπόλοιπες Μιλάνο)
2) Φλωρεντία - Πίζα ( Μέσω Ρώμης με τρένο,1 ημέρα στην Πίζα {χωρίς διανυκτέρευση} )
3) Νάπολη ( Μέσω Ρώμης πάλι με τρένο,όλες οι ημέρες στην Νάπολη )
/// Να σημειωθεί οτι οι πτήσεις για Μιλάνο ή Ρώμη αντίστοιχα θα είναι με Ryanair από Θεσσαλονίκη ( γιαυτό άλλωστε έμαθα και για το Μπέργκαμο ) /// .
Και τώρα να παραθέσω τις ερωτήσεις μου.
- Ποιο ταξίδι πιστεύεται οτι θα βγεί πιο οικονομικο? γιατί είμαστε και οι δυο φοιτητές και τα οικονομικά είναι ένας παράγοντας που πρέπει να σκεφτούμε.
- Ποιο ταξίδι θα προτείνατε εσείς για αυτές τις 5-6 μέρες που θα είμαστε εκεί ?
- Στο ταξίδι 2) και 3) χρειάζομαι το τρένο απο την Ρώμη.Στο Termini θα βγάλουμε άκρη με τα εισιτήρια αν τα αγοράσουμε εκείνη την στιγμή ? Γιατί θα είναι και φουλ η τουριστική περίοδος
- Σε ποιο ταξίδι υπάρχει πιο πολύ η χριστουγενιάτικη ατμόσφαιρα ?
Όποιος μπορεί ας βοηθήσει αγαπητοί φίλοι ώστε να διαλέξω το καλύτερο από τα 3 ταξίδια που έχω στο μυαλό μου...Σας ευχαριστώ πολύ εκ των προτέρων..
Love Italy <3
1) Μπέργκαμο - Μιλάνο - Βερόνα ( 1 ημέρα σε Μπέργκαμο και 1 σε Βερόνα {χωρίς διανυκτέρευση} ,οι υπόλοιπες Μιλάνο)
2) Φλωρεντία - Πίζα ( Μέσω Ρώμης με τρένο,1 ημέρα στην Πίζα {χωρίς διανυκτέρευση} )
3) Νάπολη ( Μέσω Ρώμης πάλι με τρένο,όλες οι ημέρες στην Νάπολη )
/// Να σημειωθεί οτι οι πτήσεις για Μιλάνο ή Ρώμη αντίστοιχα θα είναι με Ryanair από Θεσσαλονίκη ( γιαυτό άλλωστε έμαθα και για το Μπέργκαμο ) /// .
Και τώρα να παραθέσω τις ερωτήσεις μου.
- Ποιο ταξίδι πιστεύεται οτι θα βγεί πιο οικονομικο? γιατί είμαστε και οι δυο φοιτητές και τα οικονομικά είναι ένας παράγοντας που πρέπει να σκεφτούμε.
- Ποιο ταξίδι θα προτείνατε εσείς για αυτές τις 5-6 μέρες που θα είμαστε εκεί ?
- Στο ταξίδι 2) και 3) χρειάζομαι το τρένο απο την Ρώμη.Στο Termini θα βγάλουμε άκρη με τα εισιτήρια αν τα αγοράσουμε εκείνη την στιγμή ? Γιατί θα είναι και φουλ η τουριστική περίοδος
- Σε ποιο ταξίδι υπάρχει πιο πολύ η χριστουγενιάτικη ατμόσφαιρα ?
Όποιος μπορεί ας βοηθήσει αγαπητοί φίλοι ώστε να διαλέξω το καλύτερο από τα 3 ταξίδια που έχω στο μυαλό μου...Σας ευχαριστώ πολύ εκ των προτέρων..
Love Italy <3