Liana13
Member
Καλησπέρα απαντάω λίγο αργά αλλά θέλω να σου πω την άποψη μου. Πήγα για μισό χρόνο εράσμους πορτογαλία στην Μπράγκα (1 ώρα από Πόρτο). Πέρασα φανταστικά απίστευτοι άνθρωποι (θα γνωρίσεις άπειρους Βραζιλιάνους που για μένα ειναι ο καλυτερος λαος στον κόσμο), πολύ φθηνή χώρα και γενικως το συστηνω απειρα. Πήγα και για λιγες μέρες Λισαβονα και Πορτο που επισης τα αγαπησα. Όποια πολη και αν επιλέξεις θα περασεις σουπερ! Επίσης αν πας Πορτογαλια μην ξεχασεις να πας Αζορες ή Μαδέιρα ή και τα 2;Ρ Φανταστικα ταξιδια!! Αλλά γενικά πιστεύω όπου και να πάει κανεις Ερασμους δεν θα θελει να γυρισει!! Ειναι με διαφορα η καλυτερη περιοδος στην ζωη μας!!Καλησπερα παιδια.Αν και ειναι νωρις για ερασμους(θελω ακομα κανα χρονο μεχρι να δηλωσω) εχω ψηθει αγρια με αυτα που διαβαζω.θα ηθελα τη βοηθεια σας σε σχεση με τους προορισμους.Ειμαι αναμεσα σε λισαβονα,πορτο,μπρνο,κρακοβια,βαρσοβια.Τα κριτηρια ειναι νυχτερινη ζωη(θελω τζερτζελο,αφθονο ποτο,παρτυ κα....),να ειναι σχετικα φθηνη,ανοιχτοι ανθρωποι και κυριως ταξιδια.Θα ηθελα κατα τη διαρκεια του ερασμους να κανω παρα πολλα ταξιδια.Αν διαλεξω απο πορτογαλια μερια θα μπορω να γυριω την ιβηρικη χερσονησο ακομα και μαροκο,ενω αν διαλεξω πολωνια η τσεχια θα μπορεσω να δω κεντρικη ευρωπη.Το κρυο δεν με νοιαζει καθολου.Εχω διαβασει παρα πολλα απο αυτο το φορουμ αλλα ειμαι αναμεσα σε αυτες τις πολεις.Ευχαριστω πολυ για τον χρονο σας!