stef_al9
Member
- Επόμενο Ταξίδι
- Πολλά...
- Ταξίδι-Όνειρο
- Υπερσιβηρικός
Η αληθεια ειναι οτι σκεφτομαι και την χωρα και γενικα και το πανεπιστημιο γιατι με ενδιαφερει να κανω και μετεπειτα την πρακτικη μου στο εξωτερικο ,οποτε θα ηταν καλο να παω σε μια χωρα για ενα εξαμηνο να δω πως ειναι τα πραγματα, να εξοικιωθω με την γλωσσα και μετα να κανω την αιτηση μου για πρακτικη.Παρ' ολα αυτα σε ευχαριστω πολυ για την απαντηση σου!Στη Ρουμανία και δη Τρανσυλβανία είναι όντως πάρα πολύ όμορφα. Ωραίες πόλεις και φύση. Επίσης είναι πάρα πολύ οικονομικά, άρα σου δίνει τη δυνατότητα να κάνεις πολλά πράγματα, εξόδους, εκδρομές, ταξίδια τριγύρω κλπ. Την Πολωνία την αγαπώ για Erasmus αλλά παίζει ρόλο και σε ποια πόλη θα είσαι. Το Slupsk πρώτη φορά το ακούω, αν και γνωρίζω αρκετά τη χώρα (ωραίο φαίνεται και δεν είναι και πολύ μικρό τελικά). Εάν έχει αρκετά πανεπιστήμια σημαίνει θα έχει και φοιτητική ζωή οπότε μια χαρά μπορείς να περάσεις κι εκεί. Προσωπικά δεν επέλεξα την πόλη του Erasmus μου σύμφωνα με το πανεπιστήμιο και πόσο καλό είναι αλλά δέχομαι ότι κάποιοι δίνουν σημασία σε αυτό. Πρέπει επομένως λίγο να ζυγιάσεις τα πράγματα. Ή επιλέγεις καλό πανεπιστήμιο και προσπαθείς πάρα πολύ να μάθεις τη γλώσσα άμεσα ή επιλέγεις κάτι πιο οικονομικό που μπορεί να αποδειχτεί και καλύτερο εν τέλει.