Θα πρότεινα Πράγα λόγω θέσης (κεντρική Ευρώπη, κοντά σε άλλες χώρες -εύκολα ταξίδια) και λόγω οικονομικού. Επίσης, είναι αρκετά μεγάλη πόλη και φοιτητούπολη, με πολλούς ερασμίτες. Κοπεγχάγη πήγε μια φίλη μου, πέρασε πολύ ωραία, αλλά είναι ακριβά.Γεια σας!
Είμαι φοιτήτρια στην ΑΣΟΕΕ στο τμήμα Οργάνωση και Διοίκηση Επιχειρήσεων και ενδιαφέρομαι για erasmus το επόμενο έτος. Αρχικά ήθελα πολύ Παρίσι αλλά αν και έχω πτυχίο στα γαλλικά ουσιαστικά δεν τα θυμάμαι καθόλου. Κάπως έτσι κατέληξα στην Κοπεγχάγη και στην Πράγα που απαιτούν μόνο αγγλικά. Το βασικό μου πρόβλημα είναι και πάλι το θέμα της γλώσσας, αν θα μπορώ να ανταπεξέλθω στις απαιτήσεις της σχολής και όχι μόνο. Θα εκτιμούσα πολύ τις συμβουλές σας ακόμα και για άλλες πόλεις
Υ.Γ. Προτιμώ τις μεγάλες πόλεις..
Γενικά, έτσι ισχύει από ό,τι έχω καταλάβει στις ευρωπαϊκές πόλεις. Πέμπτη με Κυριακή είναι το παρτάρισμα, οι άλλες μέρες μέσα. Και γω δηλαδή, που ήμουν στην Ισπανία, τότε έβγαινε ο πολύς κόσμος. Τις άλλες μέρες σπίτι από τις 12 το βράδυ.Πάντως όπως και εσύ είπες, πάω για να περάσω όσο καλύτερα γίνεται. Το ακαδημαϊκό κομμάτι είναι κάπως δευτερεύον. Απλά δεν έχω βρει πολλές εμπειρίες σε αυτή την πόλη, είτε εδώ είτε σε άλλα φόρουμ. Πάντως, έχω διαβάσει ότι ενώ είναι αφοσιωμένοι στις σπουδές τους, από Πέμπτη μέχρι Κυριακή βγαίνουν έξω και τα σπάνε. Θα μπορούσες να με κατευθύνεις κάπου, μπας και βρω κάποια περιγραφή της πόλης Eindhoven για έναν φοιτητή; Μην πάω εκεί έτοιμος να παρτάρω και είναι όλοι στις βιβλιοθήκες
Πολωνίααααα, τι τέλεια! Eχεις ήδη φύγει.Γεια σας!ενδιαφερομαι για ερασμους στη πολωνια και συγκεκριμενα στη κρακοβια στο πανεπιστημιο jiagelonian university!οτιδηποτε πληροφορια μου παρεχετε θα ειναι χρησιμη!ευχαριστω εκ των προτερων!
ΚρακοβίαΓειας σας ειμαι 3 ετος και ενδιαφερομαι να κανω ερασμους για του χρονου!μεταξυ πολωνιας κρακοβα,πορτογαλιας minho(αν και ζητανε πορτογαλικα β1 αλλα εχουν και δευτερη γλωσσα αγγλικα)και ιταλια(genova,piza,romi)τι μου προτεινετε απο θεμα οικονομικης αποψης,γλωσσας και διαδκεδασης?