Μπράβο, πολύ ωραία! Έχω φίλη τώρα στο Valladolid και περνάει απλά τέλειαΘα ήθελα να ευχαριστήσω και πάλι τα μέλη Earth Citizen, iridra και filipia για τη βοήθειά τους!
Τελικά με πήραν στην Ισπανία για το εαρινό εξάμηνο (Βαγιαδολίδ συγκεκριμένα)!
Ελπίζω να πάνε όλα καλά (γιατί ήδη αγχώνομαι )!!!
Συγχαρητήρια kourkoumbini, είναι σίγουρο ότι θα περάσεις τέλεια.Θα ήθελα να ευχαριστήσω και πάλι τα μέλη Earth Citizen, iridra και filipia για τη βοήθειά τους!
Τελικά με πήραν στην Ισπανία για το εαρινό εξάμηνο (Βαγιαδολίδ συγκεκριμένα)!
Ελπίζω να πάνε όλα καλά (γιατί ήδη αγχώνομαι )!!!
Αμβούργο και Μιλάνο τα έχω επισκεφτεί και μου άρεσαν.Γεια σας παιδιά! Ενδιαφέρομαι κι εγώ για ερασμους, αλλά δεν μπορώ να αποφασίσω σε ποια πόλη... Είμαι μεταξύ κυρίως Βαρκελώνης και Αμβούργου και ίσως Μιλάνου..
Μενεις εκτως,Γεια σας παιδιά! Ενδιαφέρομαι κι εγώ για ερασμους, αλλά δεν μπορώ να αποφασίσω σε ποια πόλη... Είμαι μεταξύ κυρίως Βαρκελώνης και Αμβούργου και ίσως Μιλάνου..Μπορεί κάποιος να με βοηθήσει δίνοντας μου πληροφορίες για κόστος, διασκέδαση,διαμονή κ.λ.π.
Επίσης επειδή ισπανικά δεν ξέρω πιστεύεται ότι θα υπάρξει πρόβλημα με το πανεπιστήμιο?Είμαι πάντως πρόθυμος να κάνω μαθήματα για κάποιους μήνες πριν πάω..
Τέλος μήπως ξέρει κανείς τι γίνεται σε περίπτωση που σε επιλέξει το ελληνικό πανεπιστήμιο αλλά σε απορρίψει το "ξένο''?Πας στη δεύτερη επιλογή ή απλά μένεις εκτός?