Το μπατζετ τι αφορά? Συνολικά μαζί με εισητήρια, ξενοδοχεια και προσωπικά έξοδα? Αν ναι για Λονδίνο είναι πολύ χαμηλό. Μπορεί να βρεις μεν φθηνα εισητήρια αλλά διαμονή φαγητο κλπ είναι αρκετα ακριβά.
Το μπατζετ τι αφορά? Συνολικά μαζί με εισητήρια, ξενοδοχεια και προσωπικά έξοδα? Αν ναι για Λονδίνο είναι πολύ χαμηλό. Μπορεί να βρεις μεν φθηνα εισητήρια αλλά διαμονή φαγητο κλπ είναι αρκετα ακριβά.
Αυτες τις ημερες τρεχει μια καλη προσφορα με την Aegean για ΒαρκελωνηΣας ευχαριστώ για τις απαντήσεις ! Το διαθέσιμο μπατζετ είναι 700-800 ευρώ το ζευγάρι. Μετά από λίγο ψάξιμο καταλήγουμε ανάμεσα σε Λονδίνο & Βαρκελώνη. Αν γνωρίζει κάποιος κάποιο φθηνό - έγκυρο site κατά προτίμηση σε Ελληνική γλώσσα για να κλείσουμε εισιτήρια και διαμονή θα το εκτιμούσα ιδιαίτερα καθώς είμαι ολίγον τι άσχετος με το διαδίκτυο....
Τα παιδιά θα ταξιδέψουν 17-21/4 οπότε δεν θα το προλάβουν, κρίμα πρέπει να είναι πολύ ωραία εμπειρία....Amsterdam,
30 Απριλίου και Queen's Day!
Αν ενδιαφέρεστε να ζήσετε το μεγαλύτερο street party του πλανήτη!
Τα παιδιά σκέφτονται να ταξιδέψουν αυτές τις ημερομηνίες,διάβασε ξανά το αρχικό post!JUST LORI said:Τα παιδιά θα ταξιδέψουν 17-21/4 οπότε δεν θα το προλάβουν, κρίμα πρέπει να είναι πολύ ωραία εμπειρία....
Το αν σου μένει είναι τελείως υποκειμενικό,το θεωρώ μαζί με το Τέλ Αβιβ,τις ωραιότερες πόλεις που έχω επισκεπτει!pafpouf said:Δυστυχώς λόγω εργασίας δεν μπορώ να λείψω άλλη ημερομηνία. Ακούγεται πολύ καλό πάντως. Γενικά το Άμστερνταμ σου μένει ως προορισμός ;
Πήγαινέ τους με low cost Λονδίνο και μετά αλλάξτε πτήση πάλι με low cost για Αμστερνταμ, αφού κανονίσεις καμιά διανυκτέρευση Λονδίνο. Και φτηνά, κι όλοι χαρούμενοι!700 με 800 ευρω είναι τα διαθέσιμα χρήματα για να ξοδέψω 4 ή 5 ημέρες, χωρίς εισιτήρια και διαμονή ! Από ότι βλέπω όμως η λοιπή παρέα ψήνεται πιο πολύ για Άμστερνταμ ενώ εγώ θέλω Λόντον ...