Τώρα που έπεσε στην αντίληψη μου το θέμα αυτό, θα πρέπει να καταστήσω σαφές ότι δεν πρέπει να παρεξηγείτε στο Samion, αυτά τα έγραφε μετά την τέταρτη μπύρα παίζοντας με το κινητό του στο μπαρ αντί να ασχολείται με την παρέα.Σε αλλο θεμα..εδω επιγραμματικα λογω οφ τοπικ κ μονο, με 2 τροπους:
1. www.alitalia.it (επισταμενο διάβασμα)
2. Ρωτας τον taver (για επισταμενη αναλυση).
Με την παρεα που ελεγε με τι εταιρεια ταξιδεύει διηπειρωτικα κ εκθειαζε την AZ. Παρεα που ολο το ΣΚ σχεδον ακουγα διθυραμβους για την ακριβεια της και τη νεα διαχείριση αποσκευων που κανει να ντρεπονται αλλες σοβαρες εταιρειες ..κ οι διθυραμβοι αν σε βοηθα η μνημη ηταν φυσικα απο επαγγελματιες του χωρου κ πολυ πιο βαθεις γνωστες απο σενα κ μενα.Τώρα που έπεσε στην αντίληψη μου το θέμα αυτό, θα πρέπει να καταστήσω σαφές ότι δεν πρέπει να παρεξηγείτε στο Samion, αυτά τα έγραφε μετά την τέταρτη μπύρα παίζοντας με το κινητό του στο μπαρ αντί να ασχολείται με την παρέα.
Στο επόμενο ταξίδι μου έχω 2 πτήσεις με Aegean, 2 πτήσεις με Alitalia και 4 με LATAM Chile (operated by διάφορα). Η διαφορά τιμής για να κλείσω κάτι άλλο κι όχι Alitalia ήταν πάνω από €400 οπότε αναγκαστικά...Με την παρεα που ελεγε με τι εταιρεια ταξιδεύει διηπειρωτικα κ εκθειαζε την AZ. Παρεα που ολο το ΣΚ σχεδον ακουγα διθυραμβους...
Για πες δασκαλε που διδασκες με τι ταξιδευεις το επόμενο ΣΚ....χωρις σαλτσες παρακαλω, ναι αλλα κλπ. Απλα πες.
Η γνωστη αξιοπιστια taver.......
2 πτήσεις με Alitalia...... Πας με τη φτηνότερη εταιρία, αλλά δώσε ως και €20 παραπάνω...