• Η αναδρομή στο παρελθόν συνεχίζεται! Ψηφίστε την Ταξιδιωτική Ιστορία του μήνα για τους μήνες Μάρτιο - Αύγουστο 2020 !

Επικίνδυνη κρουαζιέρα χειμωνιάτικα!

ΕΡΣΗ

Member
Επόμενο Ταξίδι
Βερολίνο (ξανά!)
Ταξίδι-Όνειρο
Λάος, Βιετνάμ, Καμπότζη
Μια χαρα ειναι ο τοπος σου, μη πεσει φωτια: τα υπεροχα Χανια, με εξαιρετικο καιρο, τελειες θαλασσες στο ενα βημα που μπορεις να κανεις μπανιο μεχρι το Νοεμβρη, εκπληκτικη κουζινα: Τι λες αλλαζουμε με την υγρασια της Θεσσαλονικης; Εμενα η θαλασσα δε με πειραζει, στην πραγματικοτητα ειμαι fun των θαλασσινων ταξιδιων. Με χαλαρωνουν και με ηρεμουν και αμα εχει κυμα με εξιταρουν και με διασκεδαζουν. Αντε να εχεις την ΠΑΘΕ και τα Τεμπη να χαιρεσαι.

ioanna balla

Member
Επόμενο Ταξίδι
geneva!!!
Ταξίδι-Όνειρο
αμερική
ιωαννα καλωςορισες!!!
τα χανιωτικα και ηρακλειωτικα δεν πολυκουνανε...ειναι μεγαλα ...βαπορια...με stabilator:)
εγώ μόνο τα χανιώτικα ξέρω...κουνανε και αυτά....τα αποφευγω και εγω τα καραβια..αυτη η καραβίλα ...δεν την μπορώ..με το highspeed πηγαινα σε 4 ώρες στα χανια..πάει και αυτό.... το βγαλανε..πηγαινες σαν ανθρωπος ...ας ειναι καλά τώρα η aegean με τις προσφορές της !!!

ioanna balla

Member
Επόμενο Ταξίδι
geneva!!!
Ταξίδι-Όνειρο
αμερική
ιωαννα καλωςορισες!!!
τα χανιωτικα και ηρακλειωτικα δεν πολυκουνανε...ειναι μεγαλα ...βαπορια...με stabilator:)
σε παρακολουθώ βρε mio...αλλά τι να πώ...δεν εχω άποψη και καποιο ενδιαφερον για τα gps που κουβεντιαζεται...

Samion

Member
Επόμενο Ταξίδι
Παλέρμο
ιωαννα καλωςορισες!!!
ας μου επιτρέψεις μια ερώτηση: εννοούσες stabilizers ή τα stabilators της αεροπλοίας και το είπες έτσι? νόμιζα ότι τα πλοία έχουν μόνο stabilizers.

mio gps

Member
Επόμενο Ταξίδι
Νέα Υόρκη
ας μου επιτρέψεις μια ερώτηση: εννοούσες stabilizers ή τα stabilators της αεροπλοίας και το είπες έτσι? νόμιζα ότι τα πλοία έχουν μόνο stabilizers.
ειτε ετσι ειτε γιουβετσι ...μαρεσει που τοπιασες!!!

Εκπομπές Travelstories

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.653
Μέλη
39.402
Νεότερο μέλος
Nefeli Iakovou

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom