• Η αναδρομή στο παρελθόν συνεχίζεται! Ψηφίστε την Ταξιδιωτική Ιστορία του μήνα για τους μήνες Μάρτιο - Αύγουστο 2020 !

Επιδιώκουν να κολλήσουν AIDS για να εισπράττουν το επίδομα!

traveladdict

Member
Επόμενο Ταξίδι
Λος Άντζελες
Ταξίδι-Όνειρο
ΣριΛάνκα,Βενεζουέλα ξανά!
Ραγδαία αύξηση των κρουσμάτων του ιού HIV/AIDS παρατηρήθηκε φέτος στην Ελλάδα. Σύμφωνα με τον υπουργό Υγείας, Ανδρέα Λοβέρδο, τα περιστατικά αυξήθηκαν κατά 50% σε σύγκριση με πέρυσι. Το 63% της αύξησης οφείλεται στους χρήστες ενδοφλέβιων ουσιών, ενώ ειδικά στους τοξικομανείς τα κρούσματα του ιού αυξήθηκαν το 2011 κατά 1200%!

Επίσης, όπως αποκάλυψε ο λοιμωξιολόγος, Μάριος Λαζανάς, υπάρχουν αρκετοί τοξικομανείς που επιδιώκουν να κολλήσουν τον ιό προκειμένου να εισπράττουν το μηνιαίο επίδομα των 700 ευρώ που δικαιούνται οι οροθετικοί!

Επιπλέον, σύμφωνα με στοιχεία του ΚΕΕΛΠΝΟ, η νόσος «θερίζει» τους άνδρες που συνευρίσκονται με παράνομα εκδιδόμενες γυναίκες χωρίς να παίρνουν τα απαραίτητα μέτρα προφύλαξης. Ο κ. Λοβέρδος έκανε έκκληση στους άνδρες να μην προτιμούν την αδήλωτη πορνεία ώστε να μη μεταφέρουν επικίνδυνα νοσήματα στο σπίτι και στην οικογένειά τους.

Σημειώνεται ότι σήμερα, μόνο στο λεκανοπέδιο, λειτουργούν παράνομα 600 οίκοι ανοχής.

Η συνέντευξη του υπουργού Υγείας δόθηκε με αφορμή το 23ο Πανελλήνιο Συνέδριο για το AIDS που ξεκινά τις εργασίες του στις 25 Νοέμβριου. Το Συνέδριο θα πραγματοποιηθεί σε κεντρικό ξενοδοχείο της Αθήνας και θα διαρκέσει τρεις μέρες.

Πηγή: capital.gr

panpan

Member
@Επίσης, όπως αποκάλυψε ο λοιμωξιολόγος, Μάριος Λαζανάς, υπάρχουν αρκετοί τοξικομανείς που επιδιώκουν να κολλήσουν τον ιό προκειμένου να εισπράττουν το μηνιαίο επίδομα των 700 ευρώ που δικαιούνται οι οροθετικοί!

Εμεινα αφωνος !!!!!!!!!!!!

traveladdict

Member
Επόμενο Ταξίδι
Λος Άντζελες
Ταξίδι-Όνειρο
ΣριΛάνκα,Βενεζουέλα ξανά!
Κάτι παρόμοιο γινόταν για χρόνια με ανθρώπους που έκαναν πολλά παιδιά για να εισπράττουν τα αντίστοιχα επιδόματα.
Εγώ γνωρίζω προσωπικά τύπισσα που έκανε και δεύτερο παιδί για να της πάρει ο άντρας της αυτοκίνητο. Απίστευτο, ε?

panpan

Member
Κάτι παρόμοιο γινόταν για χρόνια με ανθρώπους που έκαναν πολλά παιδιά για να εισπράττουν τα αντίστοιχα επιδόματα.
Εγώ γνωρίζω προσωπικά τύπισσα που έκανε και δεύτερο παιδί για να της πάρει ο άντρας της αυτοκίνητο. Απίστευτο, ε?
Αν και τραβηγμενο δεν ειναι απιστευτο,στην αλλη περιπτωση ομως
κατευθυνεσαι στον θανατο,Βεβαια θα μου πεις με τα ναρκωτικα εχεις το
ιδιο αποτελεσμα.

manelaki

Member
Γυναικες... :bleh:
Βεβαια δε συγκρινεται με το παραπανω.

varioAthens

Member
Δεν έχει καμία σχέση το ένα με το άλλο...

niax

Member
Ταξίδι-Όνειρο
βολτα με τον υπερσiβηρικο
Γονείς σε οικονομικό αδιέξοδο αφήνουν τα παιδιά τους σε ορφανοτροφεία

Διαβαζοντας το αρθρο μου ηρθε στο μυαλο αυτο Γονείς σε οικονομικό αδιέξοδο αφήνουν τα παιδιά τους σε ορφανοτροφεία | TVXS - TV Χωρίς Σύνορα
Και τα δυο ειναι περιπτωσεις που προβληματιζουν βαθια για το που μπορει να φτασει ο ανθρωπος οταν ωθειται στην εξαθλιωση..
Αποσπασματα απο το αρθρο

"Καθημερινά αυξάνονται οι περιπτώσεις τον γονέων που αδυνατούν να θρέψουν τα παιδιά τους. Φέτος, το πρώτο εξάμηνο του 2011 την πόρτα των παιδικών χωριών SOS χτύπησαν ακόμα περισσότεροι γονείς καθώς οι περιπτώσεις αυξήθηκαν κατά 65%.

Μάλιστα η συντριπτική πλειοψηφία αφορά Έλληνες (80%) ενώ μόνο το 20% οικονομικούς μετανάστες."

"Μια ακόμη ιστορία που συγκλονίζει είναι αυτή ενός ζευγαριού που διατηρούσε μικρή εμπορική επιχείρηση, η οποία πνίγηκε στα χρέη. Οι ακάλυπτες επιταγές οδήγησαν το ζευγάρι σε καταδικαστικές αποφάσεις.

Οι γονείς, συντετριμμένοι και απογοητευμένοι, ήρθαν στην Εισαγγελία Αθηνών, ζητώντας να βάλουν σε ίδρυμα τα δύο ανήλικα παιδιά τους, ώστε να τα φροντίζει κάποιος όσο θα είναι στη φυλακή!"

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.651
Μέλη
39.401
Νεότερο μέλος
Engie

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom