Επιβραβεύσεις booking.com

Sassenach77

Member
Επόμενο Ταξίδι
Πολωνία
Ταξίδι-Όνειρο
Γη του Πυρός
Απλά από την μεριά μου το είδα σαν μια μικρή επιβράβευση για όσους γράφουν ιστορίες.
Υπάρχουν πιο απλοί τρόποι για να δώσεις το κωδικό σου εκεί που επιθυμείς χωρίς να φαίνεσαι "τιμωρητικός".

Και επιπλέον τίποτα δεν εγγυάται ότι αν ένα νέο μέλος πάρει τον κωδικό θα συνεχίσει να είναι ενεργό και όχι περαστικό.
Δεν υπάρχει γενικά καμία εγγύηση οτι ένα νέο μέλος θα ρθει και θα μείνει ακόμα και 100 κωδικούς να του δώσεις! Έχουν μπει μέλη, έχουν γράψει και ιστορία και μετά εξαφανίστηκαν! Το θέμα όμως είναι πιο "πρόσωπο" παρουσιάζουμε εμείς τα μέλη στους νεοφερμένους. Γνώμη μου πάντα.

Billouk

Member
@Sassenach77 σέβομαι απόλυτα αυτά που γράφεις, ωστόσο, υπάρχουν μέλη με ελάχιστη ή και καθόλου συνεισφορά στο φόρουμ σε άλλα θέματα πλην του παρόντος τα οποία κάνουν copy paste με μεγάλη συχνότητα προκειμένου να τους σταλεί με pm ο κωδικός, οπότε, ο καθένας μας ας τους διαχειριστεί όπως θέλει.
Δεν ξέρω αν θεωρείται "τιμωρία" αλλά πρόσφατα έλαβα pm από μέλος που έχει γράψει μόνο στο παρόν νήμα για να του στείλω κωδικούς...

Sassenach77

Member
Επόμενο Ταξίδι
Πολωνία
Ταξίδι-Όνειρο
Γη του Πυρός
@Sassenach77 σέβομαι απόλυτα αυτά που γράφεις, ωστόσο, υπάρχουν μέλη με ελάχιστη ή και καθόλου συνεισφορά στο φόρουμ σε άλλα θέματα πλην του παρόντος τα οποία κάνουν copy paste με μεγάλη συχνότητα προκειμένου να τους σταλεί με pm ο κωδικός, οπότε, ο καθένας μας ας τους διαχειριστεί όπως θέλει.
Ισχύει! Μπορείς να δώσεις ένα κωδικό και να μην ξαναδώσεις εσύ ή και να μην δώσεις καθόλου. Οι υπόλοιποι θα αποφασίσουν μόνοι τους πως θα διαθέσουν τους κωδικούς που δεν χρειάζονται. Έχω δώσει κωδικούς και σε νέα μέλη και σε παλιότερα μέλη που ήθελα να δώσω έτσι απλά. Μου είναι αδιάφορο πόσες ιστορίες έχουν γράψει ή πόσα likes έχουν....

Δεν ξέρω αν θεωρείται "τιμωρία"
Όταν είχα πρωτοεγγραφεί εδώ στο φόρουμ κάποιος/α μου είχε πετάξει κάποια στιγμή οτι δεν μπορώ να ζητώ και να λέω πολλά γιατί δεν έχω γράψει καμία ιστορία στο φόρουμ... Εν τω μεταξύ είχα ενεργή συμμετοχή σε συζητήσεις για πληροφορίες κτλ. Έκανα κανα 6μηνο να ξανα μπω τότε στο φόρουμ, γιατι θεώρησα πολύ αποτρεπτικό και λάθος αυτό που μου είπε! Μάλιστα μετά έγραψα και τη πρώτη μου ιστορία για την οποία καθομουν μέχρι τις 02:00 και 03:00 το χάραμα να γράφω, καθώς δεν είχα άλλο χρόνο (κάτι που δεν θα ξανα κάνω!)...

Ναι, μετά απο προσωπική εμπειρία θεωρώ οτι είναι "τιμωρητική" συμπεριφορά αυτή για κάποιον που είναι νέος στο φόρουμ. Το οτι βάζω τη λέξη σε εισαγωγικά θέλω να πω οτι αυτό είναι άποψη μου την οποία και δεν επιβάλω φυσικά! Ο καθένας όπως νομίζει πράττει, αλλά να μην ξεχνάμε οτι το φόρουμ είναι δημόσιο.

Billouk

Member
Ισχύει! Μπορείς να δώσεις ένα κωδικό και να μην ξαναδώσεις εσύ ή και να μην δώσεις καθόλου. Οι υπόλοιποι θα αποφασίσουν μόνοι τους πως θα διαθέσουν τους κωδικούς που δεν χρειάζονται. Έχω δώσει κωδικούς και σε νέα μέλη και σε παλιότερα μέλη που ήθελα να δώσω έτσι απλά. Μου είναι αδιάφορο πόσες ιστορίες έχουν γράψει ή πόσα likes έχουν....

Όταν είχα πρωτοεγγραφεί εδώ στο φόρουμ κάποιος/α μου είχε πετάξει κάποια στιγμή οτι δεν μπορώ να ζητώ και να λέω πολλά γιατί δεν έχω γράψει καμία ιστορία στο φόρουμ... Εν τω μεταξύ είχα ενεργή συμμετοχή σε συζητήσεις για πληροφορίες κτλ. Έκανα κανα 6μηνο να ξανα μπω τότε στο φόρουμ, γιατι θεώρησα πολύ αποτρεπτικό και λάθος αυτό που μου είπε! Μάλιστα μετά έγραψα και τη πρώτη μου ιστορία για την οποία καθομουν μέχρι τις 02:00 και 03:00 το χάραμα να γράφω, καθώς δεν είχα άλλο χρόνο (κάτι που δεν θα ξανα κάνω!)...

Ναι, μετά απο προσωπική εμπειρία θεωρώ οτι είναι "τιμωρητική" συμπεριφορά αυτή για κάποιον που είναι νέος στο φόρουμ. Το οτι βάζω τη λέξη σε εισαγωγικά θέλω να πω οτι αυτό είναι άποψη μου την οποία και δεν επιβάλω φυσικά! Ο καθένας όπως νομίζει πράττει, αλλά να μην ξεχνάμε οτι το φόρουμ είναι δημόσιο.
Καλά δεν θα φτάσουμε σε αυτό το επίπεδο (σοβαρά το έκανες;;;!) αλλά το θεωρώ κάπως "στοχευμένο" όλο αυτό με τους κωδικούς! Όπως είπες, είχες μια παρουσία στο φόρουμ, είχες αλληλεπίδραση με άλλα μέλη. Είναι διαφορετικό από το να εγγραφείς για να ζητάς ανά 2-3 μέρες κωδικούς με pm. Θα δώσω και σε νέα μέλη εννοείται αλλά θα εκτιμούσα συμμετοχή και σε άλλα θέματα.

dammys

Member
Εγώ είμαι παλιός και χωρίς ιστορία...Αν υπάρχει κάποιος κωδικός για ταξίδι εκπαιδευτικών στο Βερολίνο ευχαρίστως να τον δεχτώ...

psilos3

Member
Επόμενο Ταξίδι
;
Ταξίδι-Όνειρο
Αναζητείται!
Εγώ είμαι παλιός με πολλές ιστορίες, δε θέλω κωδικό όμως, θέλω να καταλάβω τι κάνετε σωστά (που δεν κάνω εγώ) και λαμβάνετε κάθε τόσο κωδικό από την πλατφόρμα. :haha:

Παρακολουθώ το νήμα αλλά δεν έχω βγάλει άκρη κυριολεκτικά, κι αν δεν έχω κάνει κρατήσεις τον τελευταίο καιρό, παρόλα αυτά δεν έχω λάβει ποτέ κάποιον τέτοιο κωδικό.

Billouk

Member
Παίζει να μεθάς στις pub στα 3μερα και να σβήνεις τα email 😇

Στα σοβαρά, εγώ δοκίμασα απεγγραφή από τα email και μετά από λίγο καιρό ξανά εγγραφή. Από τότε χάρισα 2-3 κωδικούς εδώ και θέλω να πιστεύω ότι χρησιμοποιήθηκαν... και μετά από λίγες μέρες έλαβα ξανά και ξανά!

XristinaK

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Όπου "χορεύει" το Β.Σέλας
Εγώ είμαι παλιός με πολλές ιστορίες, δε θέλω κωδικό όμως, θέλω να καταλάβω τι κάνετε σωστά (που δεν κάνω εγώ) και λαμβάνετε κάθε τόσο κωδικό από την πλατφόρμα. :haha:

Παρακολουθώ το νήμα αλλά δεν έχω βγάλει άκρη κυριολεκτικά, κι αν δεν έχω κάνει κρατήσεις τον τελευταίο καιρό, παρόλα αυτά δεν έχω λάβει ποτέ κάποιον τέτοιο κωδικό.
Πες τα, χρυσόστομε!! Μαζί σου κι εγώ!!! Τι κάνουμε λάθος;;; :minion curious:

Ppetran

Member
Καλησπέρα.
Αν κάποιος έχει κωδικό που δε θα τον χρειαστεί, παρακαλώ για ΠΜ.
Ευχαριστώ.

psilos3

Member
Επόμενο Ταξίδι
;
Ταξίδι-Όνειρο
Αναζητείται!
Παίζει να μεθάς στις pub στα 3μερα και να σβήνεις τα email 😇
Κακοήθειες, δεν έχω δώσει και ποτέ τέτοιο δικαίωμα.:haha: 😇

Στα σοβαρά, εγώ δοκίμασα απεγγραφή από τα email και μετά από λίγο καιρό ξανά εγγραφή. Από τότε χάρισα 2-3 κωδικούς εδώ και θέλω να πιστεύω ότι χρησιμοποιήθηκαν... και μετά από λίγες μέρες έλαβα ξανά και ξανά!
Το έκανα μόλις, για να δούμε αν θα παίξει και τι ψάρια θα πιάσουμε.
Δεν έχω παράπονο πάντως, η booking με έχει φλομώσει στο spam τελευταία οπότε κάτι παίρνω κι εγώ...

Lel os

New Member
Το οτι ένα μέλος που δεν έχει γράψει ούτε μία ιστορία στο φορουμ βάζει ως απαραίτητη προϋπόθεση για να δώσει έναν κωδικό σε άλλο μέλος να έχει γράψει ιστορία, εμένα με ξεπερνάει.... συνεχίστε!

ΥΓ Μετά μην αναρωτιέστε γιατί δεν υπάρχει προσέλευση περισσότερων νέων πιο ενεργών μελών στο φόρουμ...

Θα συμφωνήσω μαζί σου ..
Δηλαδή ένα κωδικό ζήταμε 10%
Αν έχετε τον δίνετε. Πολύ θέμα το κάνατε.

vicky_pl

Member
Επόμενο Ταξίδι
Φρανκφούρτη - Κολωνία
Ταξίδι-Όνειρο
Λατινική Αμερική
Κακοήθειες, δεν έχω δώσει και ποτέ τέτοιο δικαίωμα.:haha: 😇

Το έκανα μόλις, για να δούμε αν θα παίξει και τι ψάρια θα πιάσουμε.
Δεν έχω παράπονο πάντως, η booking με έχει φλομώσει στο spam τελευταία οπότε κάτι παίρνω κι εγώ...
Αν δουλέψει Γιάννη πες μας να το κάνουμε και εμείς! :)

Εγώ για ένα διάστημα έπαιρνα κωδικό κάθε τρεις ναι λίγο και τώρα έχει να μου δώσει πάνω από 5 μήνες!

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.975
Μέλη
39.676
Νεότερο μέλος
madent

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom