deerhunter
Member
καλησπέρα σας, μήπως κάποιος φίλος έχει εκπτωτικό κωδικό που δεν χρειάζεται......
μπορεί να μου τον στείλει με pm.
ευχαριστώ
μπορεί να μου τον στείλει με pm.
ευχαριστώ
Μηχανές αναζήτησης ξενοδοχείωνΚαλημέρα. Υπάρχει κάποιος διαθέσιμος κωδικός (σε προσωπικό μήνυμα) ; Θα κάνω μία μεγάλη κράτηση σήμερα και θα με εξυπηρετούσε! Ευχαριστώ...
Ευχαριστώ για την απάντηση. Τα ξενοδοχεία που βλέπω (συγκεκριμένα στο Βελιγράδι για κράτηση 27 Νοεμβρίου με 1 Δεκεμβρίου) είναι όλα ακριβότερα μέσω του κωδικού της visa.Μηχανές αναζήτησης ξενοδοχείων
Στο παραπάνω ποστ (1360) υπάρχει λινκ με οδηγίες που δίνει μέχρι και 8% άμεση έκπτωση στις κρατήσεις.
Δεν αξίζει τον κόπο να ψάχνουμε για κουπόνια όσο λειτουργεί πιστεύω.
Ποτε δε μου δινει πραγματικη εκπτωση, οσες φορες κ αν εχω τσεκαρει γιατι δεν λειτουργει συμπληρωματικα του genius & του -10% για κινητα.Μηχανές αναζήτησης ξενοδοχείων
Στο παραπάνω ποστ (1360) υπάρχει λινκ με οδηγίες που δίνει μέχρι και 8% άμεση έκπτωση στις κρατήσεις.
Δεν αξίζει τον κόπο να ψάχνουμε για κουπόνια όσο λειτουργεί πιστεύω.
Είχα γράψει και πιο πάνω θέλει διασταύρωση. Επίσης όταν βρίσκουμε χαμηλότερη τιμή για κινητές. συσκευές μπορούμε να βάλουμε και εκπτωτικό κουπόνι.Ποτε δε μου δινει πραγματικη εκπτωση, οσες φορες κ αν εχω τσεκαρει γιατι δεν λειτουργει συμπληρωματικα του genius & του -10% για κινητα.
Ειπες οτι δεν αξιζει να ψαχνουμε για κουπονια οσο λειτουργει αυτο της visa. Γι αυτο σου απαντησα. Προφανως κ αξιζει γιατι δεν εχει να κανει με το τι αλλες εκπτωσεις παιρνεις γιατι μπαινει κ αυτο on top. Και φυσικα τα θελουμε ολα αν μπορουμε!Είχα γράψει και πιο πάνω θέλει διασταύρωση. Επίσης όταν βρίσκουμε χαμηλότερη τιμή για κινητές. συσκευές μπορούμε να βάλουμε και εκπτωτικό κουπόνι.
Εμενα προσωπικά μου έλυσε τα χέρια. Ας μην τα θέλουμε όλα.