L33T
Member
- Επόμενο Ταξίδι
- δεν χρειάζεται
- Ταξίδι-Όνειρο
- it happened ! Japan!
μας έφαγες στην στροφή...Ευχαριστώ πολύ. Τον χρησιμοποίησα.
μας έφαγες στην στροφή...Ευχαριστώ πολύ. Τον χρησιμοποίησα.
Έχω άλλο ένα κωδικό διαθέσιμο που επίσης δεν προλαβαίνω να χρησιμοποίησω. Προσπάθησα να σου στείλω προσωπικό μήνυμα αλλά τα έχεις κλειστά, νομίζω εσύ μπορείς να ξεκινήσεις συζήτηση με πμ. Στείλε μου πμ αν τον θες, διαφορετικά θα τον γράψω εδώ.μας έφαγες στην στροφή...
Μολις χρησιμοποιηθηκε, ευχαριστω πολυ!
Αν σου πω ότι δεν το είδα ; Ακόμα προσπαθώ λίγο να μάθω την λειτουργία της ιστοσελίδας. Όπως και αν έχει , σε ευχαριστώ πολύ (Είχαμε κλήσει ήδη τις προάλλες που με έφαγαν στην στροφή,αχαχα!)
Edit:Ευχαριστώ τον συμφορουμίτη @Michalis_K για την ευγενική προσφορά..Καλημέρα σε όλους!όποιος-α έχει εκπτωτικό κωδικό που δε θα χρησιμοποιήσει,παρακαλώ να μου στείλει pm.Ευχαριστώ εκ των προτέρων!
Και σε μένα έτυχε το ίδιο για κράτηση στην Κρήτη. Ο genius 1 σύζυγός μου είχε 15% καλύτερη τιμή από εμένα (genius 3) για το ίδιο κατάλυμα. Οπότε μας βάζει τώρα να το ψάχνουμε ακόμα περισσότερο;Εμένα προσωπικά σαν genius 3 με έχει τύχει να δω καλύτερη τιμή σε φίλη μου με genius 1. Οπότε την ψάχνω πάρα πολύ όταν κλείνω, στο Wroclaw έκλεισα με 136 από esky(πρώτη φορά), ενώ Booking είχε 192 το ίδιο δωμάτιο.