Μαλαισία [Επείγον booking εντός 24 ώρου] Πως να καταλήξω Μαλαισία ;

L33T

Member
Επόμενο Ταξίδι
Κουάλα Λουμπούρ->Ιαπωνία
Ταξίδι-Όνειρο
it happened !2024 Japan
Καλησπέρα / καλημέρα ανάλογα που είναι ο κάθε ένας ,

Σήμερα έμαθα ότι θα μπορέσω να παρεβρεθώ σε ένα συνέδριο στην Μαλαισία ,last minute ενημερώθηκα .
Το οποίο είναι 17 Μαρτίου έως 20 Μαρτίου.
Αρχές Μαρτίου όμως θα είμαι πίσω Πολωνία και συγκεκριμένα Κρακοβία.

Πως μπορώ να καταλήξω εκεί , όσο πιο φθηνά γίνεται αλλά και χωρίς τρελές αναμονές της τάξεως των 15-20-25-30 ωρών;

Μπορεί να γίνει σπάσιμο το ταξίδι καθότι , θέλω να δώ και Σιγκαρπούρη ,άρα δεν ξέρω αν είναι να πετάξω πρώτα εκεί και μετά από εκεί να πετάξω για Κουάλα Λουμπούρ ; Τελικός προορισμός μετά το ταξίδι το επαγγελματικό θα είναι Ιαπωνία (όπως έχω γράψει στο άλλο θέμα).

Απλά ενδιάμεσα αν δω και καμία εξτρά χώρα δεν θα με χαλάσει :D

Σας ευχαριστώ

L33T

Member
Επόμενο Ταξίδι
Κουάλα Λουμπούρ->Ιαπωνία
Ταξίδι-Όνειρο
it happened !2024 Japan
Εν τέλει βγήκε άκρη .

Θεσσαλονίκη > Κουάλα Λουμπούρ μέσω Κωνσταντινούπολης με Turkish Airlines = 525.20€ (One-way), και από εκεί θα περάσω Ιαπωνία .

Ερώτηση τι έχουμε για Κουάλα Λουμπούρ ;

Με βασική ερώτηση ποιο είναι το αντίστοιχο app για Uber ? Καθότι θέλω από το KUL αεροδρόμιο να με πάει εντός πόλης , βρήκα την ιστοσελίδα airasia που παρέχει τέτοια επιλογή μέσω κινητού αλλα΄δεν ξέρω πόσο λετζίτ είναι καθότι απόσταση 50 χλμ . την χρεώνει μόνο 12 ευρώ.

Έχουμε ,κάποια γνώση επί του θέματος;

evaT

Member
Επόμενο Ταξίδι
?
Ταξίδι-Όνειρο
Ιαπωνία
Εν τέλει βγήκε άκρη .

Θεσσαλονίκη > Κουάλα Λουμπούρ μέσω Κωνσταντινούπολης με Turkish Airlines = 525.20€ (One-way), και από εκεί θα περάσω Ιαπωνία .

Ερώτηση τι έχουμε για Κουάλα Λουμπούρ ;

Με βασική ερώτηση ποιο είναι το αντίστοιχο app για Uber ? Καθότι θέλω από το KUL αεροδρόμιο να με πάει εντός πόλης , βρήκα την ιστοσελίδα airasia που παρέχει τέτοια επιλογή μέσω κινητού αλλα΄δεν ξέρω πόσο λετζίτ είναι καθότι απόσταση 50 χλμ . την χρεώνει μόνο 12 ευρώ.

Έχουμε ,κάποια γνώση επί του θέματος;
Στην Ασία έχουν το Grab. Ωστόσο στη Μαλαισία δε δούλευε τόσο καλά, είχαμε καθυστερήσεις. Για το θέμα του αεροδρομίου προς την πόλη, επειδή η απόσταση είναι μεγάλη, δες είτε το τρένο ή πόσο χρεώνει το ταξί η Booking. Πέρσι τέτοιο καιρό εμείς έτσι το κάναμε στην άφιξη και στην επιστροφή με grab.

L33T

Member
Επόμενο Ταξίδι
Κουάλα Λουμπούρ->Ιαπωνία
Ταξίδι-Όνειρο
it happened !2024 Japan
Στην Ασία έχουν το Grab. Ωστόσο στη Μαλαισία δε δούλευε τόσο καλά, είχαμε καθυστερήσεις. Για το θέμα του αεροδρομίου προς την πόλη, επειδή η απόσταση είναι μεγάλη, δες είτε το τρένο ή πόσο χρεώνει το ταξί η Booking. Πέρσι τέτοιο καιρό εμείς έτσι το κάναμε στην άφιξη και στην επιστροφή με grab.
Σε ευχαριστώ πολύ για την απάντηση σου .
Ναι , το κατέβασα το Grab και δεν είχε μέσα την Κουάλα λουμπούρ είχε άλλες πόλεις πέρα από αυτή.

Βρήκα μετά το Airasia ,για αυτό έχεις κάποια άποψη ; 12 ευρώ , τα λες λίγα για τέτοια απόσταση.

Φυσικά θα ρίξω ματιά και στο Booking. Το ξενοδοχείο παρέχει την μεταφορά με κόστος 40€ το δρομολόγιο.

evaT

Member
Επόμενο Ταξίδι
?
Ταξίδι-Όνειρο
Ιαπωνία
Οχι αυτό που λες δεν το ξέρω.
Το app της Grab θα σου ανοίξει κανονικά όταν πατήσεις ασιατικό έδαφος. Μην προσπαθείς από δω, άδικος κόπος. Απλά σύνδεσε το με τη ρέβολουτ ή αντίστοιχη κάρτα και ξεμπέρδεψες.
40 είναι πολλά.
Τα λέμε και Κυριακή στην κοπή της πίτας αν θέλεις.

L33T

Member
Επόμενο Ταξίδι
Κουάλα Λουμπούρ->Ιαπωνία
Ταξίδι-Όνειρο
it happened !2024 Japan
Οχι αυτό που λες δεν το ξέρω.
Το app της Grab θα σου ανοίξει κανονικά όταν πατήσεις ασιατικό έδαφος. Μην προσπαθείς από δω, άδικος κόπος. Απλά σύνδεσε το με τη ρέβολουτ ή αντίστοιχη κάρτα και ξεμπέρδεψες.
40 είναι πολλά.
Τα λέμε και Κυριακή στην κοπή της πίτας αν θέλεις.
Α, θα είσαι ; Τέλειο ! Θα χρειαστώ tips ,καθότι solo-τράβελερ.

Άνοιξα VPN, έβαλα Μαλαισία αλλά πάλι δεν βγάζει την Κουάλα λουμπούρ.

Το booking, πάντως 19 ευρώ το δείχνει την απόσταση δεν το λες και τρελή διαφορά με το airasia. Οπότε το έχω και αυτό υπόψιν.

Ναι, ναι revolut είναι αγκαλιά μόνιμα!

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.805
Μέλη
39.537
Νεότερο μέλος
Αρωνη Αγγελινα

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα