arabickostas
Member
Να πω και εγώ τη γνώμη μου . Κατ' αρχήν ψυχραιμία. Πρέπει Δευτέρα πρωί να πας στο ΑΤ ( Αστυνομικο Τμημα) Ελευσίνας, ( από εκεί είχα παραλαβει το διαβατήριο μου πριν πολλά χρόνια ) με απολογητικό ύφος, ΑΠΟΛΥΤΗ ΕΙΛΙΚΡΙΝΙΑ και λεπτομέρειες για το πώς έχει η κατάσταση. Την αλήθεια να τους πεις οχι τσαντες χαμενες κτλ, γιατι τοτε ξεκινας με αυτογκολ απο τα αποδυτηρια . Να τους εξηγήσεις πως έχει η κατάσταση και ότι παρερμηνευτηκε η οδηγία στην ιστοσελίδα τους επειδή το διαβατήριο σου είχε λήξει χρόνια. Επισήμανε τόυς επίσης ότι δεν πήγες δέκα μέρες πριν το ταξίδι αλλά κοντά 2-3 μήνες ....Αν δεις ότι πραγματικά έχεις πέσει σε άνθρωπο που δε συγκινείται με τπτ μα με τπτ, δοκίμασε ένα ή δύο ακόμα διαφορετικά ΑΤ σε άλλη περιοχή. Εκεί πες ψέματα ότι δε πηγες εκεί που διαμένεις για κάποιο λόγο (σκέψου μια δικαιολογία) . Θα βρεθεί ο ευγενικός που θα σε εξυπηρετήσει (λυπηθει) ή θα σου πει ειλικρινά ότι δεν υπάρχει πιθανότητα να παρακαμφθεί η διαδικασία οπότε τότε να αρχίσεις να ψάχνεις πιθανή ακύρωση του ταξιδιού . Για μένα το σημαντικότερο είναι τι απολογητικό ύφος θα έχεις και πόσο ευγενικά θα μιλάς ... μακάρι να πάνε όλα καλά.
Υ.Γ Ίσως αν δοκιμάσεις απόγευμα που είναι πιο χαλαρές οι υπηρεσίες χωρίς παππούδες και γιαγιάδες που τους ζαλίζουν να ενδιαφερθούν λίγο λίγο παραπάνω και να μην σε απορρίψουν με ένα απλό " δεν γίνεται κύρια μου σας είπαμε "
Υ.Γ Ίσως αν δοκιμάσεις απόγευμα που είναι πιο χαλαρές οι υπηρεσίες χωρίς παππούδες και γιαγιάδες που τους ζαλίζουν να ενδιαφερθούν λίγο λίγο παραπάνω και να μην σε απορρίψουν με ένα απλό " δεν γίνεται κύρια μου σας είπαμε "