Sassenach77
Member
- Ταξίδι-Όνειρο
- Γη του Πυρός
Ιούνιο τότεHellooooooo...
Μετά την τηλεφωνική επικοινωνία με τον κ. Σφήκα, προέκυψε ότι η μοναδική Κυριακή που έχει ελεύθερη πριν το καλοκαίρι είναι η 29η Απριλίου.
Ιούνιο τότεHellooooooo...
Μετά την τηλεφωνική επικοινωνία με τον κ. Σφήκα, προέκυψε ότι η μοναδική Κυριακή που έχει ελεύθερη πριν το καλοκαίρι είναι η 29η Απριλίου.
Προσωπικά δεν έχω πρόβλημα με ό,τι μέρα και να είναι. Το θέμα είναι να είναι μια μέρα που να βολεύει όσο γίνεται περισσότερους και - φυσικά - και τον κ. Σφήκα (εφόσον μιλάμε και για ξενάγηση).Κι εμένα Ιούνιο με βολεύει... και θέλω ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ να ερθω...
Σάββατα δεν παίζουν;
Ναι!!!!!Και τον Ιούνιο είναι κλεισμένος όλα τα σ/κ. Χθες μίλησα μαζί του για να μάθω ποιες ημερομηνίες θα μπορούσαμε να κάνουμε κάποιο από τα City Tour του με το χορευτικό μου και μου είπε ότι από τώρα μέχρι και το καλοκαίρι είναι ελεύθερος μόνο στις 17 Ιουνίου. Εννοείται ότι τον "έκλεισα".
Θα μπορούσαμε όμως να ανταλλάξουμε την 17 Ιουνίου με την 29 Απριλιου εάν αυτό θέλετε.
Εγώ δε μπορω χωρίς εσένα όμως!Εάν οι περισσότερο μπορούν Απρίλιο, τότε να γίνει Απρίλιο. Αυτό είναι και το πιο σωστό.
Εγώ πάντως δεν μπορώ Απρίλιο.
Εύχομαι να περάσετε πολύ όμορφα!
Πουλα το ακριβα! Μαύρη αγορά για το Σφήκα...Και τον Ιούνιο είναι κλεισμένος όλα τα σ/κ. Χθες μίλησα μαζί του για να μάθω ποιες ημερομηνίες θα μπορούσαμε να κάνουμε κάποιο από τα City Tour του με το χορευτικό μου και μου είπε ότι από τώρα μέχρι και το καλοκαίρι είναι ελεύθερος μόνο στις 17 Ιουνίου. Εννοείται ότι τον "έκλεισα".
Θα μπορούσαμε όμως να ανταλλάξουμε την 17 Ιουνίου με την 29 Απριλιου εάν αυτό θέλετε.
Χαχα ούτε κι εγώ!Εγώ δε μπορω χωρίς εσένα όμως!
OK, αφού μας δίνει αυτή τη δυνατότητα η @zoi , μπορούμε να βάλουμε σε ψηφοφορία τις δύο ημερομηνίες και - αν υπάρξει ενδιαφέρον για συμμετοχή από τα μέλη του φόρουμ - βλέπουμε πότε θα γίνει.Και τον Ιούνιο είναι κλεισμένος όλα τα σ/κ. Χθες μίλησα μαζί του για να μάθω ποιες ημερομηνίες θα μπορούσαμε να κάνουμε κάποιο από τα City Tour του με το χορευτικό μου και μου είπε ότι από τώρα μέχρι και το καλοκαίρι είναι ελεύθερος μόνο στις 17 Ιουνίου. Εννοείται ότι τον "έκλεισα".