Καλησπέρα σας,διαβάζω συχνά το forum σας,κυρίως όταν έχω να πάω κάπου και έχω πάρει συχνά πολύτιμες πληροφορίες.Ελπίζω και τώρα στη βοήθειά σας,γιατι μετά από πολλά χρόνια δεν ξέρω,πού να πάω. Έχω ένα παιδάκι 2 ετών και θέλουμε με τον άντρα μου να πάμε σε ένα μέρος α)μέχρι 3 ώρες,καθώς η μικρή είναι κάπως ζόρικη β)σχετικά οικονομικό στη διαμονή του δηλ. ταβέρνες κ.τ.λ και με κάποια παραλία κοντά ,που να έχει άμμο.Όλα αυτά πέρυσι τα βρήκαμε στη στούπα αλλα ο σύζυγος λέει να πάμε σε κάποιο άλλο μέρος μιας και δεν πηγαίνουμε συχνά κάπου.Μετά από πολύ ψάξιμο,κατέληξα σε αυτούς τους τρεις προορισμούς.Είχα και ένα τέταρτο το πευκι στην εύβοια,που βρήκα και παντού πολύ φτηνά δωμάτια αλλά μου είπαν πως έχει πολλές στροφές και πως η θάλασσα πιάνει κύμα ,πράγμα ακατάλληλο για παιδί. Από επίδαυρο πεταλίδι και ναύπακτο πιο πολύ θα προτιμούσα την επίδαυρο λόγω απόστασης όμως δε γνωρίζω τίποτα για την περιοχή.Όσο και να έψαξα δε βρήκα πουθενά πληροφορίες ή εντυπώσεις για καμία περιοχή οπότε χρειάζομαι οποιαδήποτε πληροφορία μπορείτε να μου δώσετε.Αν γνωρίζετε και κανένα οικονομικό κατάλλυμα χρήσιμο και αυτό.Ευχαριστώ προκαταβολικά