• Η αναδρομή στο παρελθόν συνεχίζεται! Ψηφίστε την Ταξιδιωτική Ιστορία του μήνα για τους μήνες Μάρτιο - Αύγουστο 2020 !

Εορταστικη εξορμηση για τα πενταχρονα του Travelstories!

Ποιο καταλυμμα προτιματε για την εκδρομη στο Ελατοχωρι

• ΣΕΜΕΛΗ

Votes: 0 0,0%
  • ΠΙΕΡΙΩΝ ΜΟΥΣΕΣ

Votes: 0 0,0%

• Total voters
    10
  • Poll closed .
Status
Κλειστό για νεότερες απαντήσεις.

LIDA

Member
Παντως, ακομη και το ΣΕΜΕΛΗ - Ελατοχώρι Πιερίας - Τιμοκατάλογος (για τους υψηλους καλεσμενους), ξεκιναει απο 70 το δικλινο με πρωινο, not bad at all!

Τουμπιωτη περιμενω οδηγιες ποια καταλυματα ειναι καταλληλα για την περιπτωση μου γιατι ο αλφουλης δεν πρεπει να χασει τετοιες μυρωδιες...

τα μανιταρομαζεματα ειναι ολα τα λεφτα!!
Πράγματι δεν έχει κακές τιμές...Εγώ γιατί θυμόμουν κάτι τρελά νούμερα???:p
Είδα και στο site δεν λέει έαν επιτρέπονται pets.Θα μας πει ο Βαγγέλης!

Pandora

Member
Επόμενο Ταξίδι
θα δείξει...
Ταξίδι-Όνειρο
Ιαπωνία
Τα καρντάσια βλέπω οργανώνονται αλλά απο εμας τους χαμουτζήδες πολύ ησυχία !!
τι εγινε η κρίση μονο εμας χτύπησε ????
Ποιός σου είπε ότι εμείς οι χαμουτζήδες έχουμε ησυχία ?:bleh: Πήραν φωτιά τα ασύρματα...:D

@ Τουμπιώτη, καλά το πας...;) Δίνε πληροφορίες, μας αρέσουν :D

erminathess

Member
Ταξίδι-Όνειρο
αργεντινη,μεξικο
Καλά είχα ψηθεί τρελά και μόλις διαπίστωσα πως έχω γάμο Κυριακή 10/10 στις 12. Παιδιά, αν το σκέφτεται κανείς για μονοήμερη το Σάββατο από Αθήνα, ας μου στείλει ένα πμ.

και καλα θ΄αφησεις τα πουρναρια για να ερθεις στο γαμο???:haha:
Αντε, σε περιμενουμε..

Sokratis και Xristos71 σας περιμενουμε κ εσας!!!
Sokratis, εχε μας εμπιστοσυνη και δεν θα πεινασεις αυτο ειναι σιγουρο...
Xristos71 τους αθηναιους ολη μερα τους βλεπετε, καιρος για νεες γνωριμιες πιο ενδιαφερουσες !!:clap:

LIDA ευτυχως ειναι ακομη off season γιαυτο και οι τιμες ειναι λογικες.. το χειμωνα παει στα 150.. ασε το Σεμελη δεν ειναι για εμας, μαλλον δεν μας δεχονται
Μαλλον καταλληλο για την περιπτωση μας ειναι το Αμαδρυας ..
..αν και μου αρεσε πιο πολυ το ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ ΑΛΣΗΙΔΕΣ - HOTEL ALSEIDES - ΠΑΛΙΟ ΕΛΑΤΟΧΩΡΙ - ΠΙΕΡΙΑ - Hotel ELATOHORI, ELATOXORI, ELATOCHORI, Αλσηίδες, elatohori, elatochori, ski, greece, pieria, katerini,artestudio www.artestudio.gr xionod

LIDA

Member
Λες ε?Θα δείξει...Θα τα μαζέψουμε όλα και αναλόγως τα γούστα και το βαλάντιο του ο καθένας θα επιλέξει!Η διαμονή είναι εύκολη,έχει πολλα!

erminathess

Member
Ταξίδι-Όνειρο
αργεντινη,μεξικο
αν μεινετε οι πιο πολλοι στο Σεμελη, θα φροντισω να ερθουμε σολο και να μεινουμε κ εμεις εκει..αλλα με τον αλφουλη μαλλον αδυνατο..

malysa

Member
Επόμενο Ταξίδι
έλα μου ντε...
Ταξίδι-Όνειρο
3η βραχονησίδα αριστερά
Ποιός σου είπε ότι εμείς οι χαμουτζήδες έχουμε ησυχία ?:bleh: Πήραν φωτιά τα ασύρματα...:D
Και τα κινητά να σου πω .............:roll::shock:

Ατσα η Θεσ/νίκη ..... Μπράβο σας ! :clap::clap:

Panagiota^

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Ιράν, Εκουαδόρ, Τανζανία
@Panagiota εσύ γάμο, εγώ βαφτίσια...Κρίμα και είναι φοβερή η ιδέα...Ευτυχώς που υπάρχει και η αθηναϊκή συνάντηση, εκτός κι αν μου βγάλουν κι άλλη τελετή φέτος...:shock:
Αχ, δεν είμαι καλά, τι συγκυρία κι αυτή! Διαβάζω το πρόγραμμα και τρελλαίνομαι. Twinkie, ψήσου να πάμε μονοήμερη έστω και με το τρένο!

και καλα θ΄αφησεις τα πουρναρια για να ερθεις στο γαμο???:haha:
Ζηλεύωωωωω, να το'ξερα νωρίτερα, να'λεγα 'είμαι κλεισμένη'... Τώρα τί να πω; Προέκυψε μια ξαφνική εκδρομούλα;

GKCAPO

Member
Ταξίδι-Όνειρο
ΚΑΝΑΔΑΣ-Η.Π.Α.
Μεγάλη διασπορά βλέπω σε ξενοδοχεία και εστιατόρια...Θα υπάρχει σημείο αναφοράς πουθενά???

giannoula

Member
Επόμενο Ταξίδι
who knows???
πολύ ενδιαφέρουσα πρόταση και δελεαστικότατη θα έλεγα... Αλλά ρε παιδιά να κάνω μια άσχετη ερώτηση; πότε έγινε συνάντηση και δεν πήρα χαμπάρι;;; στείλτε και κανένα μήνυμα για ενημέρωση....

babaduma

Member
Επόμενο Ταξίδι
terra incognita
Ταξίδι-Όνειρο
α του Κενταύρου
Μεγάλη διασπορά βλέπω σε ξενοδοχεία και εστιατόρια...Θα υπάρχει σημείο αναφοράς πουθενά???
Μην ανησυχείς, τσίρκο θά'ναι, ο καθένας θά'χει το κλουβί του, και μετά την παράσταση θα τους ταΐζουν όλους ομαδικά.

ΕΡΣΗ

Member
Επόμενο Ταξίδι
Βερολίνο (ξανά!)
Ταξίδι-Όνειρο
Λάος, Βιετνάμ, Καμπότζη
πολύ ενδιαφέρουσα πρόταση και δελεαστικότατη θα έλεγα... Αλλά ρε παιδιά να κάνω μια άσχετη ερώτηση; πότε έγινε συνάντηση και δεν πήρα χαμπάρι;;; στείλτε και κανένα μήνυμα για ενημέρωση....
Δεν στελνουμε προσκλησεις. Ειναι πρακτικα ανεφικτο. Ποιος θα στειλει προσκλησεις σε 7.700 μελη; Και που να ξερουμε ποιος ειναι Θεσσαλονικος η Κιλκισωτης η απο Χαλκιδικη κλπ για να του απευθυνθουμε. Δεν εχουμε mailing list! Τοσο καιρο αλλωστε το ειχαμε κρεμασμενο: http://www.travelstories.gr/social-forum/21221-%F3%F5%ED%DC%ED%F4%E7%F3%E7-%F3%E5%F0%F4%E5%EC%E2%F1%DF%EF%F5-%F3%F4%E7-%E8%E5%F3%F3%E1%EB%EF%ED%DF%EA%E7-%F4%E9-%EB%DD%F4%E5.html
Οφειλεις να εχεις γρηγοροτερα αντανακλαστικα! Σε βρισκω λιγο πισω στην ταξιδιωτικη σου επαγρυπνηση! :haha:Δεν πειραζει την επομενη φορα!

giannoula

Member
Επόμενο Ταξίδι
who knows???
Έρση μου ξέρεις ότι τον τελευταίο τουλάχιστον χρόνο δεν έλειψα από καμία Θεσ/νικιώτικη συνάντηση.. απλά αυτή την φορά δεν το είδα, ούτε είδα καμιά ανάρτηση, μάλλον θα μου ξέφυγε.. Τέλος πάντων την επόμενη φορά, κρίμα και ήθελα να έρθω...

Status
Κλειστό για νεότερες απαντήσεις.

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Ενεργά Μέλη

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.651
Μέλη
39.400
Νεότερο μέλος