• Η αναδρομή στο παρελθόν συνεχίζεται! Ψηφίστε την Ταξιδιωτική Ιστορία του μήνα για τους μήνες Μάρτιο - Αύγουστο 2020 !

Εορταστικη εξορμηση για τα πενταχρονα του Travelstories!

Ποιο καταλυμμα προτιματε για την εκδρομη στο Ελατοχωρι

• ΣΕΜΕΛΗ

Votes: 0 0,0%
  • ΠΙΕΡΙΩΝ ΜΟΥΣΕΣ

Votes: 0 0,0%

• Total voters
    10
  • Poll closed .
Status
Κλειστό για νεότερες απαντήσεις.

toumpiotis

Member
Ταξίδι-Όνειρο
LENSOIS MARAHENSES
Στο Παλιό Σχολείο είχα φάει νομίζω βαγγέλη και ήμουν πολύ ευχαριστημένη!!!Αλλά το αφήνουμε σε σένα!!!
ΤΟ ΠΑΛΙΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ήταν ότι καλύτερο είχε να επιδείξη η περιοχή πριν απο 4-5 χρόνια (μαζί με το 1010)αλλά θα πρέπει να μας υποσχεθεί οτι δεν θα μας σερβίρει κατεψυγμένα κρέατικα (διότι θα είμαστε αρκετοι απο ότι βλέπω).Είναι όμως μια απο τις πρώτες 5 επιλογές που έχουμε.

toumpiotis

Member
Ταξίδι-Όνειρο
LENSOIS MARAHENSES
Ποιός σου είπε ότι εμείς οι χαμουτζήδες έχουμε ησυχία ?:bleh: Πήραν φωτιά τα ασύρματα...:D

@ Τουμπιώτη, καλά το πας...;) Δίνε πληροφορίες, μας αρέσουν :D
Pandora εγώ πληροφορίες θα σου δώσω όσες θέλεις,εσυ όμως θα έρθεις ?
ή θα σε έχουμε μόνο τηλεφωνικά κοντά μας ?

Ταξίδι-Όνειρο
ΙΑΠΩΝΙΑ
Στο θέμα των ξενοδοχείων θα είναι ανοικτό αν και οι πρώτες συζητήσεις με ξενοδόχους της περιοχής μου ανέφεραν -10%απο την τιμή καταλόγου για κρατηση πάνω απο 10 δωματίων.
Στο θέμα φαγητού το επεξεργάζομαι δεν θα πάμε σε όλα αυτα που ανέφερα (απλώς ήθελα να δείξω οτι υπάρχει ποικιλία)αλλά επειδή το ψάχνω για το καλύτερο δυνατό δεν θέλω να πω βιαστικά απο τώρα σε ποιες ταβέρνες θα πάμε (θα είναι τουλάχιστον 2-Σάββατο βραδυ Κυριακή μεσημέρι -η και 3 υπολογίζοντας το Σαββατο μεσημέρι).
Την άλλη Δευτέρα θα έχει βγει το πρόγραμμα και οι ταβέρνες που θα πάμε.
Να μην φάμε και ένα Ναπολέων γλυκό ?
Πολύ φαγητό ρε παιδιά:haha:καλά πότε θα τα δούμε όλα όσα μας έχεις περιγράψει και θα περπατήσουμε σε μονοπάτια αν καλοκάτσουμε για φαγητό 2 φορές το Σάββατο;;δηλ σχεδόν όλη τη μέρα θα τρώμε;:D

babaduma

Member
Επόμενο Ταξίδι
terra incognita
Ταξίδι-Όνειρο
α του Κενταύρου
Πολύ φαγητό ρε παιδιά:haha:καλά πότε θα τα δούμε όλα όσα μας έχεις περιγράψει και θα περπατήσουμε σε μονοπάτια αν καλοκάτσουμε για φαγητό 2 φορές το Σάββατο;;δηλ σχεδόν όλη τη μέρα θα τρώμε;:D
Θα μας τα βάλουνε σε τάπερ. Στο Ελσίνκι δεν σερβίρουν αγριοκάτσικο.

toumpiotis

Member
Ταξίδι-Όνειρο
LENSOIS MARAHENSES
Επειδή βλέπω ενδιαφέρον για το πρόγραμμα και το πως μπορεί να γίνει έχω να πώ τα εξής:
Επειδη φαίνεται πως θα είμαστε αρκετά άτομα υπάρχει ο κίνδυνος να χάσουμε μερικά αξιοθέατα .Ένα πρόχειρο πρόγραμμα που έχω σκεφτεί περιλαμβάνει τα εξής.
Συνάντηση στις 10πμ στην γέφυρα του Αλιάκμονα καφεδάκι και μετα επισκεψη στην Ιερα μονηΤιμιου Προδρομου (χτισμένη στα πρότυπα της Μακεδονικής αρχιτεκτονικης)Απο την γέφυρα και μέχρι την στροφή για Σφηκιά Ο δρομος πηγαίνει παράλληλα με το ποτάμι και η θέα είναι εκπληκτική ,μετα το χωριό στρίβουμε δεξιά στον δρόμο που οδηγεί στα αρχαία της περιοχής και καταλήγει στον Αγ.Δημήτριο (4ος αιωνας μχ)δίπλα στα 300-400 μέτρα στον λόφο βρίσκεται ο παλαιοχριστιανικος ναος (1ος αιώνας μχ) που κατα τα λεγόμενα χτίστηκε πάνω σε αρχαίο ναο του Απόλλωνα (μην ξεχνάτε πως μιλάμε για τα Πιέρια όρη το βουνό των Μουσών και ένας ναος του ηγέτη τους δεν θα πρέπει να παραξενεύει),μετά τους ναούς συνεχίζουμε για το 1010,μιλάμε για μια διαδρομή μέσα στα έλατα όπου προτείνω να φάμε στην μοναδική ταβέρνα (οποιος δεν θέλει να γευματισει μπορεί να κάνει την εκπληκτική διαδρομή με τα πόδια μεσα στο δασος),μετα το φαγητό θα παμε στο Ελατοχώρι για καφεδάκι ( στο Σεμελη η στο Μυθο) και στις 20:00 θα ξεκινήσει η συνάντηση σε ταβέρνα (θα δουμε ποια)οπου θα υπαρχουν και κάποιες εκπληξεις .
Για οσους θα μείνουν το Σαββατο βράδυ την επομενη μερα μετα το πρωινο/καφε θα πάμε στο ινδιάνικο χωριο και σε κάποιους καταραχτες του Ελατοχωριου για οποιον επιθυμεί μπορεί να ακολουθήσει την διαδρομη για την λιμνη Σφηκιας η για το δασος του Πολυδενδριου (απο τα ποιο ανεξερευνητα μερη στα Πιέρια ορη ).
Ολα τα παραπάνω είναι ένα προσχέδιο για το Σ/Κ, εκείνο που είναι σημαντικο είναι να γνωρίζουμε εμείς που ασχοληθήκαμε με την οργανωση για την ώρα και μερος προσέλευσης του καθενος.Ποιο συγκεκριμένα επειδή δεν είναι υποχρεωτικό να ακολουθήσει καποιος το συγκεκριμένο προγραμμα αλλα μπορεί να θέλει να χρησιμοποιησει άλλη διαδρομή καλό είναι να μας ενημερώσει για το αν θα έρθει στην συναντηση η και στην ταβέρνα του Σαββατου μεσημέρι ή και της Κυριακης μεσημέρι ώστε να γνωρίζουμε για ποσα άτομα θα κανουμε κρατηση για τραπεζι.Ο οποιοσδηποτε θελήσει να κάνει διαφορετική διαδρομή μπορει να μου στείλει πμ ώστε να του δωσω πληροφοριες για την περιοχή.

mariath

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Όλη η Νότια Αμερική
Το έχεις μελετήσει πολύ το πράγμα φαίνεται! Κανόνισέ τα εσύ και μεις ακολουθούμε!

m-stam

Member
Επόμενο Ταξίδι
ακόμη τίποτα...
Ταξίδι-Όνειρο
Τα πάντα όλα...
Βαγγέλη είσαι φοβερός!υποκλίνομαι:clap:
Και όχι απλώς φοβερός....
Πάντως πιστεύω ότι θα είναι καλό να κλείσουμε όσο το δυνατόν περισσότεροι στα ίδια ξενοδοχεία που αν είναι πάνω από ένα τελικά να είναι κοντά μεταξύ τους για να υπάρχει και το “παρεήστικο” τις ώρες που θα είμαστε μέσα, αλλά και να είναι πιο εύκολη η συνεννόηση για να μην χάνουμε πολύτιμη ώρα στα τηλέφωνα και στο ''περίμενε''.

ΕΡΣΗ

Member
Επόμενο Ταξίδι
Βερολίνο (ξανά!)
Ταξίδι-Όνειρο
Λάος, Βιετνάμ, Καμπότζη
Πάντως πιστεύω ότι θα είναι καλό να κλείσουμε όσο το δυνατόν περισσότεροι στα ίδια ξενοδοχεία που αν είναι πάνω από ένα τελικά να είναι κοντά μεταξύ τους για να υπάρχει και το “παρεήστικο” τις ώρες που θα είμαστε μέσα, αλλά και να είναι πιο εύκολη η συνεννόηση για να μην χάνουμε πολύτιμη ώρα στα τηλέφωνα και στο ''περίμενε''.
Συμφωνω απολυτως. Ας κατεβασει λοιπον ο συντροφος Toumpiotis, μολις ολοκληρωσει την προεργασια του, την προταση του για τους δυο ξενωνες, εναν ακριβοτερο και εναν φθηνοτερο, και οποιος δε στοιχηθει με την κομματικη γραμμη, μαυρο το φιδι που τον εφαγε: θα εχει αυτος την ευθυνη να ερχαεται σε επαφη μαζι μας! :D

ΧΑΡΑ125

Member
Επόμενο Ταξίδι
Σκωτία, Νεπάλ
Ταξίδι-Όνειρο
Παταγωνία-Νησιά Σολομώντα
καλησπέρα κι απο μένα....

έχω πολύ λίγο καιρό εδώ αλλά θα ήθελα πολύ να σας γνωρίσω απο κοντά και μια και είμαι απο τη Θεσσαλονίκη το Ελατοχώρι βολεύει, αν όχι για ΣΚ και διαμονή για καφέ και φαγητό το Σάββατο το βράδυ ελπίζω να τα καταφέρω. Περιμένω να κανονίσετε το πρόγραμμα και αν βολέψει τελικά θα δηλώσω κι εγώ συμμετοχή. Θα χαρώ πολύ να γνωρίσω τόσο ενδιαφέροντες συνταξιδιώτες!

Pandora

Member
Επόμενο Ταξίδι
θα δείξει...
Ταξίδι-Όνειρο
Ιαπωνία
Pandora εγώ πληροφορίες θα σου δώσω όσες θέλεις,εσυ όμως θα έρθεις ?
ή θα σε έχουμε μόνο τηλεφωνικά κοντά μας ?
:D Καταβάλλουμε φιλότιμες προσπάθειες, να μην καταφθάσει μόνο η αφεντιά μου, αλλά να μοιραστεί η παρέα σε αυτοκίνητα και να έρθουμε όλοι μαζί:D:clap:
Δεν μας αρκεί πια το τηλέφωνο...;) θα παίξουμε "φιλιούνται-αγκαλιάζονται" επιτέλους:haha::haha::haha:

ΕΡΣΗ

Member
Επόμενο Ταξίδι
Βερολίνο (ξανά!)
Ταξίδι-Όνειρο
Λάος, Βιετνάμ, Καμπότζη
:D Καταβάλλουμε φιλότιμες προσπάθειες, να μην καταφθάσει μόνο η αφεντιά μου, αλλά να μοιραστεί η παρέα σε αυτοκίνητα και να έρθουμε όλοι μαζί
Αν τα καταφερετε θα ειναι ΤΕΛΕΙΑ!!! :clap::clap::clap:

Status
Κλειστό για νεότερες απαντήσεις.

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.651
Μέλη
39.401
Νεότερο μέλος