Εννοια σου... θα φροντισω εγω... Τι! Δε μου εχεις εμπιστοσυνη; Και πολυ καλα κανεις....
καλή μας Κική, μπορείς να έρθεις και χωρίς δικό σου μεταφορικό μέσο.γιατι και να ηθελα να ελθω δεν εχω μεταφορικο μεσο , οποτε μπορουμε να παμε παρεα και να συμβαλω στα εξοδα του ταξιδιου .....
Θα χαρούμε πολύ να παραλάβουμε και να υποδεχτούμε τραβελστορικό κόσμο, από τα 4 σημεία του ελληνικού ντουνιά, από τα Χανιά εως τις Σέρρες, και απο την Αλεξανδρούπολη ως τα Γιάννενα!
Το θέμα της διαμονής (εκτός των άλλων) το έχει αναλάβει εν πολλοίς και αυτό ο toumpiotis. Εξ όσων γνωρίζω, ήδη έχει κάνει επαφές με ξενοδόχους της περιοχής (δεν είναι ένας μόνον) και έχει πάρει κάποιες ενδεικτικές τιμές για κόστος διαν/σης (π.χ. 45 Ευρώ το δίκλινο με πρωινό για το Σάββατο). Πιο συγκεκριμένη μορφή μπορεί να πάρει μόνο εφόσον δηλωθούν έγκαιρες και σίγουρες συμμετοχές ούτως ώστε να είναι γνωστός κατά το δυνατόν ο ακριβής αριθμός και, κατά συνέπεια, αν θα μείνουν όλοι σε ένα ή περισσότερα ξεν/χεία. Οι επιλογές θα ανακοινωθούν, εννοείται, έγκαιρα, καθώς και το κόστος.Αδέλφια καλά τα λέτε, μήπως έχετε τίποτε πιο συγκεκριμένο να μου πείτε???
Διάβασα στα γρήγορα και ίσως δεν το πρόσεξα. Κάποιος πχ. που θέλει να έρθει Σάββατο βράδυ με Κυριακή Βράδυ (υπάρχουν κάποιοι που Σάββατο δουλεύουν ως το απόγευμα, αλλά έχουν την ευχαρίστηση και το κουράγιο, να πάρουν το ΙΧ και να κάνουν και 150χλμ.), που θα σας βρει, που προτείνετε να μείνει και...σημαντικό ΠΟΥ ΝΑ ΦΑΕΙ. Παρακαλώ δέχομαι μόνο απαντήσεις από τους εθελοντές (μπράβο σας) διοργανωτές και όχι ...ατάκες. Άντε ν' αρχίσω να το ..επεξεργάζομαι μπας και γίνει το θαύμα και πείσω το δικό μου ..Αφέντη να 'ρθουμε....