Σωστα τα παραπανωΚαλως ηρθες και η ωρα η καλη!
Ετσι γενικα λιγο δυσκολο να βοηθησουμε..ποσες μερες εχεις? Τι ποσο υπολογιζεις να ξοδεψεις? Τι θα ηθελες να κανεις?Σε ενδιαφερουν οι παραλιες? Θελεις να τρεχεις σε ζουγκλες?Η να αραξεις σε 5αστερο ξενοδοχειο με ολα τα κομφορ και να μην κουνηθεις?
Βλεπω στο χαρτη σου οτι εχεις παει Ινδονησια.Σκεφτεσαι να πας προς εκεινη τη μερια ξανα?Τι θα ελεγες για καραιβικη?
Τα πραγματα ειναι απλα..καλησπέρα σε όλους! προσπαθώ να οργανώσω το γαμήλιο ταίξίδι μου αρχές ιανουαρίου και κυριολεκτικά κάθε μέρα αλλάζω προορισμό....μήπως μπορείτε να με βοηθήσετε;
Σεϋχέλλες;Καλησπέρα σε όλους! Πήγα να ανοίξω νέο θέμα, αλλά είδα οτι υπάρχει ίδιο αν και παλιό.
Διαβάζω αρκετό καιρό τα θέματα για εξωτικά ταξίδια, αλλά το μόνο που κατάφερα ήταν να μπερδευτώ περισσότερο! Οι περισσότεροι γνωστοί μας προτείνουν Μαλδίβες, αλλά πιστεύω οτι θα βαρεθούμε μιας και έχουμε μέχρι δύο εβδομάδες διαθέσιμες. Μπορούμε να διαθέσουμε 5000-6000 και οι δύο,όλα τα έξοδα μέσα.
Αυτό που θέλουμε είναι η σούπερ εξωτική παραλία αλλά να έχει και κάποια πράγματα να δούμε και να κάνουμε - πόσο να χαλαρώσεις στην παραλία πια!
Είναι η Ταυλάνδη αυτό που ψάχνουμε? Ή προς καραιβική μεριά θα είναι καλύτερα?
Επίσης ταξιδιωτικό γραφείο ή μόνοι μας? Έχουμε ξαναπάει μόνοι μόνο σε ευρωπαικές πόλεις και φοβόμαστε λιγάκι!
go2beach διαβάζω μια ιστορία σου για το Μεξικό και αρχίζει να μου αρέσει η ιδέα
Έχω απαντήσει ξανά στην ερώτηση. Η απάντηση είναι ότι δε μπορώ να προτείνω κανένα από τα δύο.Το θέμα είναι οτι τώρα διαβάζω τις ιστορίες για τον Δομίνικο και μάλλον θα γίνει ντέρμπυ Δομίνικος-Μεξικό . Τι θα πρότεινες από τα δύο go2dbeach?