• Η αναδρομή στο παρελθόν συνεχίζεται! Ψηφίστε την Ταξιδιωτική Ιστορία του μήνα για τους μήνες Μάρτιο - Μάιο 2020 !

Εξωτικοί Προορισμοί

irene14978

Member
Επόμενο Ταξίδι
Νότια Ισπανία
Ταξίδι-Όνειρο
Γαλλική Πολυνησία
Καλημέρα,
είμαι πολύ καινούργια στο forum και θα ήθελα τη βοήθεια των έμπειρων στα ταξίδια με εξωτικούς προορισμούς. Συνήθως τα ταξίδια σε Ευρώπη τα κανονίζω μόνη μου. Φέτος όμως το καλοκαίρι θέλουμε με τον καλό μου να πάμε σε κάποιον εξωτικό προορισμό για ταξίδι του μέλιτος. Οι πιθανοί προορισμοί μας είναι ή Κο σαμουί σε συνδιασμό με κο παγκάν, κράμπι ή πουκετ σε συνδιασμό με νησιά πι πι ή μπαλί σε συνδισμό με λόμποκ. Η απορία μου είναι η εξής:
Θα ήταν καλύτερα (από θέμα κόστους) να πάμε μόνοι μας ή μέσω πρακτορείου? Και εάν είναι να πάμε μόνοι μας ποιον προορισμό ή ποιον συνδιασμό μου προτείνεται και έχετε κανένα τοπικό site με πρακτορεία για να με βοηθήσετε?
Σας εευχαριστώ για το χρόνο σας...:clap:

chrikky

Member
Επόμενο Ταξίδι
Στη Μόσχα αδερφές μου...
Ταξίδι-Όνειρο
Νέα Υόρκη ξανά...
νομιζω οτι αν κανεις αναζητηση για τα μερη που σε ενδιαφερουν εδω μεσα, θα λυσεις πολλες απο τις αποριες σου...

...και για το ποιες περιοχες από αυτες που ζητας προσφερονται για καλοκαιρι και πως θα πας πιο φτηνα.. κλπ κλπ...

περιληπτικα, αν θες ταιλανδη... προτιμησε σαμουι, πανγκαν, εχουν καλυτερο καιρο το καλοκαιρι..

κλεισε τα εισιτηρια μονη σου.. κλεισε και τα hotels (εχουμε προτεινει κι εδω μεσα διαφορα).. ειναι ευκολο και παμφθηνο ταξιδι και δε χρειαζεται να το χρυσοπληρωσεις σε ενα πρακτορειο...

babaduma

Member
Επόμενο Ταξίδι
terra incognita
Ταξίδι-Όνειρο
α του Κενταύρου
Και Μπαλί - Λόμποκ μια χαρά είναι για 2 βδομάδες, στα ίδια λεφτά περίπου βγαίνει και ο καιρός είναι καλύτερος.

irene14978

Member
Επόμενο Ταξίδι
Νότια Ισπανία
Ταξίδι-Όνειρο
Γαλλική Πολυνησία
Ευχαριστώ πολύ για τη βοήθεια. Ξεκίνησα ψάχνοντας για εισιτήρια και έπαθα μία φρίκη. 1400€ τα 2 άτομα το φθηνότερο που βρήκα και έπαθα σοκ. Θα κοιτάξωκαι σσε πρακτορεία ίσως αλλά σαφώς προτιμώ να το κλέισω μόνη μου!
Παρε ορισμενα σαιτ που θα σε βοηθησουν
Το πρωτο το εχει ενας Ελληνας
www.tropicaleasy.com
www.krabi-travel.com
www.sawadee.com
(αυτο ειναι για ξενοδοχεια)

babaduma

Member
Επόμενο Ταξίδι
terra incognita
Ταξίδι-Όνειρο
α του Κενταύρου
Ψάξε και στο www.expedia.it για καλύτερες τιμές (tip από Traveller).

KLEOPATRA

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Ειρηνικος ..παντου
Αν καταληξεις σε πρακτορειο τελικα (τωρα βεβαια δεν ξερω..αν πεις οτι πας ταξιδι μελιτος ειναι καλυτερα η ανεβαζουν τις τιμες επειδη ξερουν οτι σε πατανε στον καλο?)...ριξε και μια ματια στο Paradise Vacation Club για Σαμουι.

joss

Member
Επόμενο Ταξίδι
Αγνωστο...
Ταξίδι-Όνειρο
Πολλα...

Traveller

Member
Ευχαριστώ πολύ για τη βοήθεια. Ξεκίνησα ψάχνοντας για εισιτήρια και έπαθα μία φρίκη. 1400? τα 2 άτομα το φθηνότερο που βρήκα και έπαθα σοκ.
Εγώ μάλλον θα πάθω σοκ με αυτά που διαβάζω... για να καταλάβω 700? καλοκαιριάτικα για να πας στην Ταυλάνδη σου φαίνονται πολλά και έπαθες και σοκ?

Μήπως έχετε χάσει το μέτρο?

chrikky

Member
Επόμενο Ταξίδι
Στη Μόσχα αδερφές μου...
Ταξίδι-Όνειρο
Νέα Υόρκη ξανά...
το περσινο 426 που εκλεισα εγω για μπανγκοκ ουτε για αστειο φετος... με 650 να εισαι ευχαριστημενη

irene14978

Member
Επόμενο Ταξίδι
Νότια Ισπανία
Ταξίδι-Όνειρο
Γαλλική Πολυνησία
Παιδιά δεν είχα ιδέα για τιμές εισιτηρίων για εκείνα τα μέρη. Συνήθως έκλεινα με προσφορές και πήγαινα ευρώπη. Αν μου λέτε ότι τα λεφτά είναι καλά τότε οκ. Δεν ήξερα...
Ευχαριστώ πολύ για τη βοήθεια σας.... σε όλους!:cool:

giannoula

Member
Επόμενο Ταξίδι
who knows???
εννοείται!!!!!! εγώ πέρσι τον Ιανουάριο έκλεισα από Θεσ/νίκη - Μπαλί με 1.160ε το άτομο και σένα σου φαίνονται πολλά;;;;; Εχεις συνηθίσει την Ευρώπη με τις προσφορές στα αεροπορικά αλλά σκέψουν ότι η ζωή εκεί έχει πολύ πολύ μικρότερο κόστος από την υπόλοιπη Ευρώπη..

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Ενεργά Μέλη

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.635
Μέλη
39.376
Νεότερο μέλος
Vichumills

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα