echo2011
Member
Ο ορισμός του "tourist trap" δηλαδήΤο σαφάρι περιλάμβανε τα εξής: Dune bashing, βόλτα με καμήλα, φωτογραφίες με παραδοσιακά ρούχα, sandboarding, παραδοσιακό henna tattoo, κάπνισμα sisha, χορός της κοιλιάς από επαγγελματία χορεύτρια, μπουφέ παραδοσιακών εδεσμάτων και barbeque, αναψυκτικά-καφέ-τσάι.
Πριν πάμε και γω το φοβόμουν αυτό αλλά τελικά περάσαμε πολύ ωραία και το προτείνω 100% σε όποιον βρεθεί στο Άμπου ντάμπι ή στο Ντουμπάι και δεν έχει ξαναδεί έρημο. Βέβαια το ευχαριστηθήκαμε γιατί συμμετείχαμε με τους δικούς μας όρους και περάσαμε τον περισσότερο χρόνο έξω στην έρημο. Δεν φάγαμε μία ώρα μέσα στο τζιπ τρέχοντας πέρα δώθε, ούτε χορέψαμε (δε μας αρέσουν καθόλου οι χοροί και τα πανηγύρια) αλλά ευτυχώς οι χοροί κράτησαν πολύ λίγο (ούτε μισή ώρα). Οταν οι περισσότεροι είχαν κλειστεί απ'την αρχή στο camp εμείς θαυμάζαμε το ηλιοβασίλεμα.. Οπότε ακόμα και όσοι δεν προτιμούν τέτοια οργανωμένα events μπορούν να περάσουν πολύ καλά. Και το κόστος είναι λογικό (50κάτι ευρώ το άτομο), μόνο την απόσταση να υπολογίσεις, που δεν είναι και μικρή, και το φαγητό, δικαιολογείται άνετα το κόστος.Ο ορισμός του "tourist trap" δηλαδή
.... ειναι αυτο που λενε ολα για το τουρισμο....στο τέλος της βραδιάς γιατί το κλείσιμο ήταν πολύ ''γκλαμουράτο'' έως τα όρια του κιτς, όταν η χορεύτρια του οριεντάλ εμφανίστηκε από το πουθενά με ελικόπτερο!!!
Α εσάς ήταν υπερπαραγωγή!!!Είχαμε γελάσει βέβαια στο τέλος της βραδιάς γιατί το κλείσιμο ήταν πολύ ''γκλαμουράτο'' έως τα όρια του κιτς, όταν η χορεύτρια του οριεντάλ εμφανίστηκε από το πουθενά με ελικόπτερο!!!
Εγώ δεν το έκανα στα Εμιράτα, "το σαφάρι με 4Χ4", γιατί είχα κάνει κάτι ανάλογο το 2007 στην Τυνησία και δεν μου είχε αρέσει καθόλου...Πριν πάμε και γω το φοβόμουν αυτό αλλά τελικά περάσαμε πολύ ωραία και το προτείνω 100% σε όποιον βρεθεί στο Άμπου ντάμπι ή στο Ντουμπάι και δεν έχει ξαναδεί έρημο.
Aφού είχες ξανακάνει κάτι αντιστοιχο καλά έκανες! Πάντως απ'οτι βλέπω στο tripadvisor το desert σαφάρι στην Τυνησία έχει πολύ καλά σχόλια, ίσως έχουν βελτιώσει πολύ την οργάνωση από το 2007 μέχρι σήμερα.. Και η έρημος στις φώτος φαίνεται πολύ πιο ωραία απ'των Εμιράτων..Εγώ δεν το έκανα στα Εμιράτα, "το σαφάρι με 4Χ4", γιατί είχα κάνει κάτι ανάλογο το 2007 στην Τυνησία και δεν μου είχε αρέσει καθόλου...
Το είχα βρει πολύ στημένο...