Ο κοσμος που ζαλιζεται θα ταλαιπωρηθει ..εχει αρκετες στροφες .Η κορη μου δεν ζαλιζεται γενικοτερα και εκει ειχε γινει κουδουνι..αλλα ας μην σε παρω και στο λαιμο μου.Μια αλλη προταση απο μενα ειναι Λιμνη Δοξα-Φενεου και διαμονη στο χωριο Γκουρα Κορινθιας.Πολυ ομορφο τοπιο.Ευχαριστώ για τις ιδέες σου. Μία απορία, πόσο "δύσκολη" είναι η διαδρομή για ορεινή Ναυπακτία γιατί έχω κόσμο που ζαλίζεται λιγάκι. Επίσης πόσο μπορεί να κυμαίνεται ένα συμπαθητικό δωμάτιο εκεί;Δεν ψάχνω το εντελώς τζάμπα γιατί ισχύει η σχέση ποιότητας-τιμής. Ευχαριστώ και πάλι.
Να υποθέσω ότι για να σκέφτεστε Παξούς έχετε φάει με το κουτάλι την Κεφαλονιά και την Ιθάκη; Είναι κοντά, έχει καράβι και είναι πιθανόν να έχει και Κτελ (στην Κεφαλονιά τουλάχιστον) για τις μετακινήσεις σας εκεί. Το Ναύπλιο είναι πανέμορφο και πηγαίνει το ΚΤΕΛ, επίσης.Καλημέρα σε όλους,
σκεφτόμαστε να πάμε με την κοπέλα μου ένα 2/3μερο αρχές Σεπτέμβρη από Πάτρα. Το πρόβλημα είναι ότι δεν έχουμε τη δυνατότητα να μετακινηθούμε με αυτοκίνητο αλλά ούτε και να νοικιάσουμε. Έχω διαβάσει τα υπόλοιπα θέματα του φόρουμ χωρίς αυτοκίνητο αλλά αναφέρονται σε περιοχές που είναι προσβάσιμες από Αθήνα. Σκεφτόμουνα για Παξούς καθώς για 2-3 μέρες θα βόλευε χωρίς αυτοκίνητο αλλά οι συγκοινωνίες είναι αρκετά χάλια, θέλεις 8 ώρες στην καλύτερη.
Έχει κανείς υπόψιν του κάποιο άλλο μέρος σχετικά κοντά στην Πάτρα που θα βόλευε?Έψαχνα και για Μεσσηνία αλλά αν καταλαβαίνω καλά και στα εκεί μέρη χρειάζεται αυτοκίνητο.Ευχαριστώ