• Η αναδρομή στο παρελθόν συνεχίζεται! Ψηφίστε την Ταξιδιωτική Ιστορία του μήνα για τους μήνες Μάιο - Σεπτέμβριο 2020 !

Εξαφάνιση μηνυμάτων!!!!

Defkalion

Administrator
Ταξίδι-Όνειρο
Αλάσκα
Θα τρελαθούμε, έκανα ένα ποστ στο τόπικ του μουντιάλ, το διέγραψα, και πάλι στα μέλη δε φαίνεται η ειδοποίηση. Παιδιά δε ξέρω τι είναι αυτό θα το ψάξω, πρέπει να κάνω κάποιες δοκιμές ακόμα αν φταίει το συγκεκριμένο τόπικ ή γίνεται σε όλα του σόσιαλ ή γίνεται και σε άλλα φόρα. Μπας και τόχετε παρατηρήσει και αλλού;

Defkalion

Administrator
Ταξίδι-Όνειρο
Αλάσκα
Δεν ξέρω τι εννοούσε, αλλά εγώ το εξήγησα παραπάνω, παλιότερα τα μηνύματα διαγράφονταν εντελώς, ενώ εδώ και κανά 8-10μηνο αφήνονται οι ειδοποιήσεις διαγραφής.

SkullFlower

Member
Επόμενο Ταξίδι
Barcelona- Perpignan
Ταξίδι-Όνειρο
Peru
Έγινε τα ίδιο με μνμ του fitziano και δικό μου στο τόπικ λινκ άρα δεν είναι μόνο στο social.

babaduma

Member
Επόμενο Ταξίδι
terra incognita
Ταξίδι-Όνειρο
α του Κενταύρου
Baba,δεν απάντησες περί "νέων ρυθμίσεων"
έλα ρε, τώρα, νόμιζα ότι το κατάλαβες, έγινε σαφές και με το επόμενο μήνυμά μου, το εξήγησε και ο Δευκαλίων. "Νέες ρυθμίσεις" εννοούσα ότι πλέον ανέλαβαν καθήκοντα εδώ και κάτι μήνες και άλλα μέλη πλην του σπόρου και του Ντεφ και ίσως από κει προέκυψαν κάποια μπερδέματα.

SkullFlower

Member
Επόμενο Ταξίδι
Barcelona- Perpignan
Ταξίδι-Όνειρο
Peru
ναι αλλά και πάλι δν φαίνονται καθόλου, έστω σαν διεγραμμένα...

Defkalion

Administrator
Ταξίδι-Όνειρο
Αλάσκα
Ντάξει μπερδέματα σίγουρα μπορεί να γίνονται, όπως και λάθη, αλλά εδώ στην περίπτωση αυτή όντως κάτι γίνεται γιατί τα μηνύματα είναι εκεί αλλά για κάποιο λόγο δε φαίνονται οι ειδοποιήσεις διαγραφής στα μέλη.

Θα το ψάξω να το λύσουμε οπωσδήποτε γιατί εκτός των άλλων οδηγεί και σε παρεξηγήσεις χωρίς λόγο. :)

Σας παρακαλώ όπου αλλού το εντοπίσετε τις επόμενες 2-3 μέρες γράψτε το εδώ.

amsterdam

Member
Defkalion;191169....Τα μηνύματα τα έχω διαγράψει εγώ....[/quote said:
Δεν παίζεις 50-50 το ''ματσάκι'',μεροληπτείς....
Όφειλες να είχες διαγράψει και άλλα μνμ,και άλλων και δικά μου....
Έχει χαθεί τελείως η μπέσα....

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.743
Μέλη
39.479
Νεότερο μέλος
dion1976

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα