• Η αναδρομή στο παρελθόν συνεχίζεται! Ψηφίστε την Ταξιδιωτική Ιστορία του μήνα για τους μήνες Μάιο - Σεπτέμβριο 2020 !

Εξαφάνιση μηνυμάτων!!!!

dmdoc

Member
Σας έχει τύχει να γράψετε ένα post σε ένα θέμα,και αργότερα κάνοντας ανανέωση να διαπιστώσετε οτι αυτό έχει εξαφανιστεί;
Τονίζω...όχι να έχει διαγραφεί από τους moderators με κάποια αιτιολογία,αλλά να έχει εξαφανιστεί...σαν να μην γράφηκε ΠΟΤΕ!!!!

KLEOPATRA

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Ειρηνικος ..παντου
Οχι ακριβως αυτο αλλα πολλες φορες (επειδη εχω ανοιχτο το φορουμ στη δουλεια και δουλευω παραλληλα ) αν για αρκετη ωρα δεν αλλαξω σελιδες η δεν ποσταρω ..οταν παω να ξαναποσταρω μου βγαζει οτι δεν εχω κανει ανανεωση και δεν μπορει να το στειλει.
Μπορει να εχω αρχισει να γραφω το ποστ..ενα κατεβατο.. και τελικα να μην μου το στειλει και να μου σπασει και τα νευρα.

babaduma

Member
Επόμενο Ταξίδι
terra incognita
Ταξίδι-Όνειρο
α του Κενταύρου
Φυσικά, όταν ... ξεφεύγεις! ;) Όχι παλιότερα, πιο πρόσφατα, μετά τις νέες "ρυθμίσεις".

Defkalion

Administrator
Ταξίδι-Όνειρο
Αλάσκα
Περίεργο ακούγεται, έχεις κάποιο λινκ από συγκεκριμένο θέμα να το τσεκάρω; Όταν γίνεται διαγραφή κάποιου μηνύματος υπάρχουν 2 επιλογές, μία να αφήνεται η ειδοποίηση διαγραφής και μία να γίνεται ας πούμε "hard delete" και να εξαφανίζεται. Παλιότερα χρησιμοποιούταν η δεύτερη επιλογή αλλά εδώ και καιρό χρησιμοποιείται η πρώτη για να ξέρουν τα μέλη τι γίνεται. Η μόνη περίπτωση να έγινε κάτι τέτοιο είναι κατά λάθος δηλαδή όποιος έσβησε το μήνυμα να πάτησε τη δεύτερη επιλογή κατά λάθος (και μετά αυτό δεν έχει επαναφορά).

Επίσης σε κάποιες πολύ extreme περιπτώσεις που ένα θέμα έχει πολλά μηνύματα που πρέπει να διαγραφούν και κρίνει η διαχειριστική ομάδα ότι για να κρατήσει τη συνοχή του το θέμα (χωρίς να παρεμβάλλονται πχ 25 ειδοποιήσεις διαγραφής), τότε διαγράφονται οριστικά.

Αλλά απ'ότι καταλαβαίνω όπως το γράφεις μάλλον αναφέρεσαι σε κάποιο συγκεκριμένο μήνυμα, αν μου δώσεις ένα λινκ θα το τσεκάρω :)

dmdoc

Member
Αλλά απ'ότι καταλαβαίνω όπως το γράφεις μάλλον αναφέρεσαι σε κάποιο συγκεκριμένο μήνυμα, αν μου δώσεις ένα λινκ θα το τσεκάρω :)
Χθεσινοβραδινά posts,δικά μου,του amsterdam και του babaduma,από το θέμα Μουντιάλ 2010

getxowoman

Member
Οχι ακριβως αυτο αλλα πολλες φορες (επειδη εχω ανοιχτο το φορουμ στη δουλεια και δουλευω παραλληλα ) αν για αρκετη ωρα δεν αλλαξω σελιδες η δεν ποσταρω ..οταν παω να ξαναποσταρω μου βγαζει οτι δεν εχω κανει ανανεωση και δεν μπορει να το στειλει.
Μπορει να εχω αρχισει να γραφω το ποστ..ενα κατεβατο.. και τελικα να μην μου το στειλει και να μου σπασει και τα νευρα.

Αυτο συμβαινει διοτι εχεις ξεπερασει το χρονικο οριο, το οποιο σε διατηρει συνδεδεμενο το συστημα και ειναι 20λεπτα.

babaduma

Member
Επόμενο Ταξίδι
terra incognita
Ταξίδι-Όνειρο
α του Κενταύρου
Τώρα είδα ότι εξαφανίστηκε και το δικό μου που απαντούσε στο σχετικό ερώτημα του dmdoc. Προφανώς, κάποιος (δεν ξέρω ποιός) moderator, administrator, whatever, θεώρησε καλό να "εξαφανίσει" όσα μηνύματα ήταν εν πολλοίς άσχετα με το θέμα και είτε άμεσα είτε έμμεσα αναφέρονταν στην "κόντρα" μεταξύ Traveller και amsterdam με εκατέρωθεν προσωπικές αναφορές.

babaduma

Member
Επόμενο Ταξίδι
terra incognita
Ταξίδι-Όνειρο
α του Κενταύρου
Ούτε σε μένα φαίνονται - απλά εξαφανίστηκαν.

Defkalion

Administrator
Ταξίδι-Όνειρο
Αλάσκα
Ναι, δίκιο έχετε, το τσέκαρα με έναν δοκιμαστικό λογαριασμό και όντως δε φαίνονται. Τα μηνύματα τα έχω διαγράψει εγώ, αλλά εγώ βλέπω κανονικά τις ειδοποιήσεις διαγραφής άρα κάτι πάει στραβά λειτουργικά, το ψάχνω. Μπας και τόχετε παρατηρήσει και σε άλλα τόπικ εκτός του σόσιαλ; μήπως φταίει κάτι μόνο στο σόσιαλ δηλαδή.

Κάντε σας παρακαλώ κάποιος ένα ποστ εδώ να το διαγράψω να δούμε τι γίνεται.

Defkalion

Administrator
Ταξίδι-Όνειρο
Αλάσκα
οκ θενκς, απ'ότι βλέπω εδώ εμφανίζεται κανονικά η ειδοποίηση και στα μέλη, θα τρελαθούμε. Πάω να δοκιμάσω το ίδιο και στο social.

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.743
Μέλη
39.479
Νεότερο μέλος
dion1976

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom