• Η αναδρομή στο παρελθόν συνεχίζεται! Ψηφίστε την Ταξιδιωτική Ιστορία του μήνα για τους μήνες Μάρτιο - Αύγουστο 2020 !

Εντυπώσεις για Κοστα Ναβαρίνο-Μεσσηνία

MARCANGELO

Member
Επόμενο Ταξίδι
Κωνσταντινούπολη
Ταξίδι-Όνειρο
Κίνα-Ιαπωνία πακέτοοο...
Τις προάλλες επιστρέφοντας με Αεgean από Θεσσαλονίκη διάβασα μία συνέντευξη για το εν λόγω συγκρότημα που από ότι φαίνεται ξεφεύγει από οτιδήποτε άλλο έχουμε συναντήσει έως τώρα σα τουριστική φιλοσοφία...
Από την άλλη από φευγαλέες συζητήσεις έχω ακούσει κάτι εξωφρενικά ποσά, όσον αφορά το κόστος διαμονής....
Αν κάποιος έχει ιδία εμπειρία, ή έγκυρη πληροφορία από γνωστό του θα το εκτιμούσα να την ανέφερε, ευχαριστώ

KLEOPATRA

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Ειρηνικος ..παντου
Εμπειρια προσωπικη δεν εχω ,αλλα εχω ακουσει και γω τρελα σεναρια.
Εχουν φτιαξει λεει γηπεδο γκολφ απο τα μεγαλυτερα η το μεγαλυτερο στα Βαλκανια .Καλεσαν το Μπεκαμ για διαφημιση.
Δοθηκε νεα πνοη στο ξεχασμενο αεροδρομιο της Καλαματας.
Υπαρχει,λενε ,μεσα γραφικο καφενεδακι οπου πληρωνουν ενα παππου με παραδοσιακη φορεσια να καθεται να πινει καφε...κατι σαν τουριστικη ατραξιον δηλαδη.

KLEOPATRA

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Ειρηνικος ..παντου
Εχει λεει Presidential Villa 630 τετραγωνικα .Ντοινγκκκκ....

Panagiota^

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Ιράν, Εκουαδόρ, Τανζανία
Μόλις χθες μου ανέφερε ενθουσιασμένος ένας μικρός μαθητής μου ότι πέρασαν εκεί τις καλοκαιρινές τους διακοπές. Η μητέρα του μου είπε χαρακτηριστικά πως το ξενοδοχείο ήταν ‘απίστευτο’. Αν θέλεις μπορώ να ζητήσω περισσότερες πληροφορίες.

MARCANGELO

Member
Επόμενο Ταξίδι
Κωνσταντινούπολη
Ταξίδι-Όνειρο
Κίνα-Ιαπωνία πακέτοοο...
Εκείνο που μου έκανε τρομερή εντύπωση διαβάζοντας τη συνέντευξη του ιδιοκτήτη είναι ότι η δημιουργία του ξενοδοχείου ξεκίνησε από την αγάπη του πατέρα του για τη Μεσσηνία, κι αυτός είναι ο λόγος που σε κάθε του διαφήμιση προβάλει κατά 70% τη Μεσσηνιακή γη και μόλις κατά ένα 30% το κατάλυμα....

XRISTOS71

Member
όποιος ενδιαφερεται να μείνει costa Navarino σε καλύτερες τιμες απο ''πόρτα '' για την επόμενη σεζόν θα ειμαι σε θεση να τον βοηθήσω

το costa navarino για φετος ηταν φαινόμενο
πληρότητα 90% απο τις αρχες Ιουλίου εώς 15 Σεπτεμβρίου σε μια χωρα που μαστιζεται απο τεραστια οικονομικά προβλήματα με δωματια που ξεκινούσαν σχεδόν απο 280 ευρώ την βραδυά
Για να μπείς στο χωρο πρεπει να εχεις κάνει κράτηση ,η εισοδος δεν επιτρεπεται σε επισκέπτες .

marcangelo στο Ονομα του Κωνσταντακόπουλου ολη η περιοχή πίνει νερό στην υγειά του , λόγω θεσεων εργασίας ,εργων υποδομής και τεραστιας προβολής όλης της περιοχής .
Αυτο βεβαια ειχε και την δυσαρεστη πλευρά του
δωματια αθλια και εστιατόρια με απάισιο φαγητό να εχουν πληρότητα 100% και τιμες επιπέδου Λονδίνου ..

προσεχως τιμοκατάλογος ....

maltakias

Member
Επόμενο Ταξίδι
Όπου λάχει
Ταξίδι-Όνειρο
Περού

ΕΡΣΗ

Member
Επόμενο Ταξίδι
Βερολίνο (ξανά!)
Ταξίδι-Όνειρο
Λάος, Βιετνάμ, Καμπότζη
Εχουν φτιαξει λεει γηπεδο γκολφ απο τα μεγαλυτερα η το μεγαλυτερο στα Βαλκανια .
Αναρωτιεμαι, το γκαζον αυτου του γυπεδου ποσες χιλιαδες λιτρα νερο ρουφαει στην καθησια του καθημερινως; Τα γηπεδα γκολφ θεωρουνται ιδιαιτερως υδροφιλα και προβληματικα για το περιβαλλον.

XRISTOS71

Member
Αναρωτιεμαι, το γκαζον αυτου του γυπεδου ποσες χιλιαδες λιτρα νερο ρουφαει στην καθησια του καθημερινως; Τα γηπεδα γκολφ θεωρουνται ιδιαιτερως υδροφιλα και προβληματικα για το περιβαλλον.
το γήπεδο του γκόλφ προυπήρχε ήδη των ξενοδοχείων
θυμαστε κατι χορηγίες του Mr Aegean σε καποια τουρνουά

ακόμα και η αεροπορική σύνδεση Αθηνα -καλαμάτα εχει σχεση με την σχέση των αφεντικών

ΕΡΣΗ το νερό βεβαίως βεβαίως προέρχεται απο γεωτρήσεις και οχι απο κοινό δίκτυο ύδρευσης .

Η ιστορία του costa navarino είναι πολύ μακρίνη , όλα ξεκίνησαν σχεδόν 25 χρόνια πρίν με τις άδειες και τους αποχαρακτιρισμούς .

ερση λες ο Βόλος Νο 2 να γίνει προς τα κει κάτω :haha::haha:.
θα μας γράψουν οι εφημερίδες

ΕΡΣΗ

Member
Επόμενο Ταξίδι
Βερολίνο (ξανά!)
Ταξίδι-Όνειρο
Λάος, Βιετνάμ, Καμπότζη
ΕΡΣΗ το νερό βεβαίως βεβαίως προέρχεται απο γεωτρήσεις και οχι απο κοινό δίκτυο ύδρευσης .
Ναι αυτο λεω: ο υδροφορος οριζοντας της περιοχης θα γινει για κλαματα...
Η Καλαματα μας πεφτει μακρια... Κατι σε πιο κοντινο για να βαφτισουμε το παιδι δεν εχει; :haha:

pigi_dikaiou

Member
Επόμενο Ταξίδι
......
Ταξίδι-Όνειρο
Αγιο Ορος
Το δικλινο τον Ιουνιο ειχε 220,οταν μιλησα με το τμημα κρατησεων.Μου ειχαν δε τοτε αναφερει οτι για το κοινο θα ανοιγε απο 1 Ιουλιου.

Panagiota^

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Ιράν, Εκουαδόρ, Τανζανία
Τα νεότερα από την οικογένεια που ανέφερα έχουν ως εξής: η κράτηση έγινε από μεγάλη μηχανή κρατήσεων στο διαδίκτυο το Μάιο. Η τιμή σε προσφορά 150 ευρώ/βραδιά σε τρίκλινο (γονείς-ένα παιδί) με πρωινό για 14 διανυκτερεύσεις σε peak season (μέσα Αυγούστου). Το δωμάτιο μου είπαν πως ήταν ουσιαστικά ένα μεγάλο δίκλινο με θέα στη θάλασσα. Ήταν ενθουσιασμένοι με τις παροχές του ξενοδοχείου. Μου ανέφεραν πως υπήρχαν πισίνες παντού, ένας τεράστιος παιδότοπος 1000 τμ για το παιδί, γύρω στα 6-7 εστιατόρια μες το ξενοδοχείο κ.α. Η θάλασσα αρκετά καλή αλλά ανοιχτή και βαθιά, δηλαδή όχι ιδανική για μικρά παιδιά. Τους βόλεψε ιδιαίτερα ο παιδότοπος που μερικές φορές ο μικρός έμενε από το πρωί έως το απόγευμα ενώ οι γονείς απολάμβαναν τη θάλασσα. Έμειναν πάρα πολύ ευχαριστημένοι σε γενικές γραμμές αν και, όπως ανέφεραν, οι τιμές μέσα στο ξενοδοχείο ήταν σε σχετικά υψηλά επίπεδα.

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.651
Μέλη
39.401
Νεότερο μέλος
Engie

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom