varioAthens
Member
150 ευρώ τη βραδιά μόνο με πρωϊνό και οι τιμές μέσα στο ξενοδοχείο πανακρίβου... απλησίαστο! Αυτό με τις 14 διανυκτερεύσεις μου προκάλεσε έναν ίλιγγο μέσα στην μαύρη νύχτα...Τα νεότερα από την οικογένεια που ανέφερα έχουν ως εξής: η κράτηση έγινε από μεγάλη μηχανή κρατήσεων στο διαδίκτυο το Μάιο. Η τιμή σε προσφορά 150 ευρώ/βραδιά σε τρίκλινο (γονείς-ένα παιδί) με πρωινό για 14 διανυκτερεύσεις σε peak season (μέσα Αυγούστου). Το δωμάτιο μου είπαν πως ήταν ουσιαστικά ένα μεγάλο δίκλινο με θέα στη θάλασσα. Ήταν ενθουσιασμένοι με τις παροχές του ξενοδοχείου. Μου ανέφεραν πως υπήρχαν πισίνες παντού, ένας τεράστιος παιδότοπος 1000 τμ για το παιδί, γύρω στα 6-7 εστιατόρια μες το ξενοδοχείο κ.α. Η θάλασσα αρκετά καλή αλλά ανοιχτή και βαθιά, δηλαδή όχι ιδανική για μικρά παιδιά. Τους βόλεψε ιδιαίτερα ο παιδότοπος που μερικές φορές ο μικρός έμενε από το πρωί έως το απόγευμα ενώ οι γονείς απολάμβαναν τη θάλασσα. Έμειναν πάρα πολύ ευχαριστημένοι σε γενικές γραμμές αν και, όπως ανέφεραν, οι τιμές μέσα στο ξενοδοχείο ήταν σε σχετικά υψηλά επίπεδα.