Samion
Member
- Επόμενο Ταξίδι
- Παλέρμο
Λαθος. Ατυχη σταθηκε. Οι τυχεροι το εκαναν σε 26.13 ώρες? Μόονο? Αα.. στάθηκες τυχερή. Μερικοί άλλοι το ειχαν κάνει και 26.
Σεβασμος στη μνημη της παρακαλω.
Λαθος. Ατυχη σταθηκε. Οι τυχεροι το εκαναν σε 26.13 ώρες? Μόονο? Αα.. στάθηκες τυχερή. Μερικοί άλλοι το ειχαν κάνει και 26.
22 ώρες Πειραιάς-Ρόδος πάλι με Αγούδημο.Με πολλές ενδιάμεσες στάσεις σε διάφορα νησάκια όπως Τήλος. Έφτανες Ρόδο πτώμα από την κούραση...εντύπωση μου είχε κάνει ότι κάποιοι μπήκαν με μαξιλάρια στα χέρια από τον Πειραιά και έψαχναν κατάλληλο καναπέ να ξαπλώσουν αμέσως μόλις μπήκαν, μήπως και περάσουν την ώρα τους κοιμισμένοι.......Α, και νόμιζα ότι είχα τα πρωτεία: 23 ώρες Πειραιάς Νίσυρος, αλλά στο τελευταίο δρομολογιο του σαπακίου πριν πάει για παλιοσίδερα. Τιμής ένεκεν είχαν πειράξει τα καταραμένα μηχανήματα που πιάνουν αρκουδάκια με κέρματα για να τα αδειάσουν και όλοι οι επιβάτες κυκλοφορούσαν με 2-3 αρκουδάκια στα χέρια (όχι ότι είμασταν και πολλοί, ε.
Παρών ! (26, όχι χρονών...ώρες)22 ώρες Πειραιάς-Ρόδος ...
Αγαπητοί μου συμφορμίτες και συμφορμίτησες δεν ξέρω αν το καταλάβατε η ανάπτυξη ξεκίνησε τα εισιτήρια των πλοίων αυξήθηκαν για το καλοκαίρι του 2014.¨Αντε και σ΄ανώτερα.Παρών ! (26, όχι χρονών...ώρες)
Αλλά ήμουν πλούσιος απο μικρός και ξόδευα αβέρτα στα ταξίδια μου.
Είχα υπερπολυτελή καμπίνα (δίκλινη) με αρτ-ντεκό στο ταβάνι (σωλήνες) και εξαιρετική μόνωση (αμίαντος). Μιλάμε, κουκλίστικη καμπίνα που αν είχε ένα Miro θα νόμιζες οτι ήσουν στο Pompidou.
Τι να σου πω τώρα...Ότι πετάξαμε τα εισιτήρια για Σίφνο όλη η παρέα γιατί έκαναν μόνο 2500 δρχ στο λιμάνι του Πειραιά και φύγαμε για Πάρο γιατί είδαμε το καράβι μπροστά μας και μας φάνηκε καλή ιδέα; Τιμές δάπεδο τότε...Τι μου θυμίσατε με όλα αυτά τα καράβια...Σκοπελίτης για Αμοργό όλα τα λεφτά! Υπάρχει ακόμη διάβασα!
View attachment 61279
Δείτε τι βρήκα σε ένα κουτί στο σπίτι...
View attachment 61278
Και μαζί με αυτά έχω και εισιτήρια του ΚΤΕΛ ΘΗΡΑΣ από 120 έως 370 δρχ.!!!! (Ούτε αυτοκίνητο ούτε λεφτά για ταξί τότε, τα πρώτα φοιτητικά χρόνια...)
Αχ, τα νιάτα! Πάντως θα μπορούσατε να τα αφήσετε κάπου να τα βρει κάποιος να ταξιδέψει στη θέση σας αντί να τα πετάξετε τα εισιτήρια..Κρίμα...(εκτός αν αυτό εννοείς λέγοντας ότι τα πετάξατε!) Πού κόλλησα τώρα, ε;