MVSylvia
Member
Το ίδιο είχε συμβεί και τον Ιούλιο. Στουκαρε το πλοίο στη Φολέγανδρο, και 3 εβδομάδες που επισκευάζονταν στη δεξαμενή, καμία αρμόδια αρχή δεν έκανε κίνηση για να αντικατασταθεί το πλοίο στα επιδοτούμενα του δρομολόγια. Λεφτά να μη δίνουμε ως κράτος (ευκαιρία ήταν το ατύχημα) και τρέξε μετά εσύ κύριε Θάνο να βρεις τρόπο να πας στην Ανάφη και στην κάθε Ανάφη και άλλαζε εισιτήρια η χρεωσου καινούργια (ήμουν παθών όπως καταλάβατε)Ελληνική ακτοπλοΐα, σωτήριον έτος 2024.
Γίνεται το περιστατικό με το πλοίο Saonisos στο λιμάνι του Γαυρίου στην Άνδρο, συλλαμβάνεται ο πλοίαρχος κατόπιν εισαγγελικής εντολής και η εταιρεία τι κάνει; Ρίχνει μια ωραία ακύρωση Αύγουστο μήνα σε όλα τα δρομολόγια με τα νησιά γεμάτα κόσμο που ενδεχομένως να έχει κανονίσει την επιστροφή/μετάβαση του με το συγκεκριμενο πλοίο.
Ψάξε εσύ δύσμοιρε τουρίστα βγάλε άκρη, με ακυρώσεις εισιτηρίων, αλλαγές προγράμματος και δωμάτια, στις 17 του Αυγούστου. Μαγικά πράγματα!
Έτσι πάει, κατά τα άλλα τα νησιά μας είναι η κορωνίδα του τουρισμού μας, η ακτοπλοΐα που μας ενώνει κι άλλες χίλιεςδυο τέτοιες ...ριές που ακούμε κάθε καλοκαίρι.Το ίδιο είχε συμβεί και τον Ιούλιο. Στουκαρε το πλοίο στη Φολέγανδρο, και 3 εβδομάδες που επισκευάζονταν στη δεξαμενή, καμία αρμόδια αρχή δεν έκανε κίνηση για να αντικατασταθεί το πλοίο στα επιδοτούμενα του δρομολόγια. Λεφτά να μη δίνουμε ως κράτος (ευκαιρία ήταν το ατύχημα) και τρέξε μετά εσύ κύριε Θάνο να βρεις τρόπο να πας στην Ανάφη και στην κάθε Ανάφη και άλλαζε εισιτήρια η χρεωσου καινούργια (ήμουν παθών όπως καταλάβατε)
Εγω αν ημουν πλοιοκτητης αυτο, ακυρωση των παντων και εξοργισμο του κοσμου, θα εκανα αν ηθελα να πετυχω εκβιασμουλη των καταστασεωνΑλήθεια, γιατί να μη συνεχιστεί το δρομολόγιο υπό τη διεύθυνση νέου πλοιάρχου, θα μου πει κανείς;
Παμε και οπου βγει ( και στην ναυσιπλοια ) . Οποιος εχει ταξιδεψει μερες που δεν υπαρχει ουτε εισητηριο για καταστρωμα καταλαβαινει τι εννοω. Υπαρχει παντα μια λογική του μπειτε γρηγορα να φύγουμε......Έτσι πάει, κατά τα άλλα τα νησιά μας είναι η κορωνίδα του τουρισμού μας, η ακτοπλοΐα που μας ενώνει κι άλλες χίλιεςδυο τέτοιες ...ριές που ακούμε κάθε καλοκαίρι.
Αλήθεια, γιατί να μη συνεχιστεί το δρομολόγιο υπό τη διεύθυνση νέου πλοιάρχου, θα μου πει κανείς;
Προφανώς και δε συμβαίνει μόνο σε 'μας, παντού συμβαίνουν ανά τον κόσμο αυτά, ωστόσο το ζήτημα σε μια χώρα που έχεις κάνει νο1 προϊόν σου τον τουρισμό είναι πως θα ανταπεξέλθεις και τι λύσεις θα έχες όταν γίνει η στραβή. Αλλά τι ψάχνω να βρω κι εγώ τώρα...
Όπως τα περισσότερα πράγματα στην Ελλάδα δηλαδή, έχεις απόλυτο δίκιο.Ψηλε @psilos3, ο τουρισμος λειτουργεί οπως τα παντα, με τη λογικη της αρπαχτης. Κανενας προγραμματισμος, καμια προβλεψη, καμια βαση για βελτιωσεις σε θεματα ασφαλειας ή καλυτερης παροχης υπηρεσιων.
Μα έτσι ήταν πάντοτε, ακόμα και προ 13ετίας που πήγα εγώ, μη ξεχνάμε ότι αυτή η παραλία δημιουργήθηκε ουσιαστικά από κατολίσθιση.Και μιας και το κατεχεις το θεμα να σου πω ενα παραδειγμα. Βρισκομαι εδω και πολλες μερες στο χωριο διπλα απο την παραλια Σεϋχέλλες της Ικαριας. Επισκεφτηκα την παραλια και δεν πιστευα ποσο πολυ εχει αλλαξει συγκριτικα με μερικα χρονια πριν. Οι βραχοι κρεμονται κυριολεκτικα πανω
Κανόνας, εδώ και χρόνια.Παμε και οπου βγει..............
Εγώ για αυτά κ πολλά αλλά δεν διανοουμαι εδώ κ χρονια να πάρω ελληνική ναυσιπλοΐα με μια εξαίρεση που έκανα πέρσι για Αγκίστρι που κ εκεί ακόμα μπλέξιμο ήταν, είχε μαζευτεί ο κόσμος σε ένα σημείο μας είπαν εδώ θα έρθει και το επιβεβαίωσαν δύο φορες, δεν ερχόταν, πήγα κ ρώτησα, τελικά ήρθε από αλλού, κουβαλάγε ο κόσμος τελευταία στιγμή να πάει στο άλλο σημείο, από τύχη δηλαδή δεν το χάσαμε.Εγω παντως μιας και εχω χρησιμοποιήσει αρκετα πλοία άγονης γραμμής αλλα και μερικά μεγαλύτερα, αρνούμαι να μπω σε ελληνικό πλοιο για τις διακοπες μου.
Εχω πετύχει καταστάσεις τύπου overbook( το ειπε το λιμεναρχείο σε έλεγχο καταμέτρησης μολις φτασαμε Πειραια ), έλλειψη καθίσματος εσωτερικού χώρου, καθώς και βλάβες οχήματος μου στο γκαραζ του πλοίου όπου δεν αναλαμβάνει κανεις ευθύνη.
Μολις μπηκα σε ευρωπαϊκό πλοιο να παω Ιταλία καταλαβα οτι προσωπικά δεν εχω θεση σε ελληνικό πλοιο.
Ειναι τριτοκοσμικές οι καταστάσεις και δυσανάλογοι οι ναύλοι.
Και ειναι πολυ άσχημο που το λεω αλλα αν ειναι να πηγαίνω διακοπες να μου χαλαει η διαθεση καλυτερα να καθομαι σπίτι μου.