dim kyr
Member
- Ταξίδι-Όνειρο
- Μπαγκλαντες
Υπάρχουν και χειρότερα (πέθανα στο γέλιο)
Last edited by a moderator:
αχ τι μας κάνεις πρωί πρωί...να ήμουνα taver για μία μέρα..κι ας πήγαινα κ με Swiss.. αντί του ορθού δρόμου της Alitalia.Καλά, καλά!!! (αλλά από άλλη εταιρία...):
εντάξει! Νίκησες στα καλύτερα. Στα χειρότερα όμως μάλλον σε τρώω.....Ή και ακόμη καλύτερα:
Οταν λεω αλλες, εννοω κανονικες ευρωπαικες εταιριες, οχι low-cost.ποιες άλλες? η easy και οι συναφείς? όταν αξιωθείς να κάνεις μακρινό με την Alitalia τότε θα καταλάβεις την αξία της.
Παει Αθηνα-Sydney με Qatar? Σε οσες μηχανες αναζητησης εψαξα, μονο Etihad κ Emirates μου εβγαλε.η Qatar που είναι κορυφαία δεν ειχε καλή τιμή?
Απαπαπα..φτου φτου φτου..πεταμε αμεσα λεμε..ειμαστε και ευαισθητουλες, μη μας σκιαζετε!!Ναι, μια χαρά εταιρία είναι, έχει και καλούς πιλότους:
ASN Aircraft accident Airbus A340-642X F-WWCJ Toulouse-Blagnac Airport (TLS)
etihad airbus crash - Αναζήτηση Google
στο σαιτ της το δίνει. Μελβούρνη καλύτερα μεν αλλά καμμιά φορά δίνει κ εκεί καλές τιμές.Οταν λεω αλλες, εννοω κανονικες ευρωπαικες εταιριες, οχι low-cost.
Το βασικο μου προβλημα με την Αλιταλια ηταν η βρωμα και το φαγητο που αποτελουνταν απο ενα μινι κουτακι με ενα ακομα πιο μινι σαντουιτσακι μεσα με μια φετα τυρι. Εχω 5 χρονια που τελειωσα απο Ιταλια, οποτε δεν ξερω εαν εχουν αλλαξει τα πραγματα.
Τωρα μακρινο με Αλιταλια ζορικο μου φαινεται, αλλα οντως δεν εχω αξιωθει,οποτε κατι παραπανω θα ξερεις και αν μου τυχει αυτη η στραβια η ωρα, θα σε θυμηθω και θα παρηγορηθω.
Παει Αθηνα-Sydney με Qatar? Σε οσες μηχανες αναζητησης εψαξα, μονο Etihad κ Emirates μου εβγαλε.
Ναι,εχεις δικιο,στο σαιτ της το δινει. Ευτυχως που μου το εβγαλε 700ευρω παραπανω απο αυτο που εκλεισα,γιατι αλλιως θα εκνευριζομουνα αφανταστα!στο σαιτ της το δίνει. Μελβούρνη καλύτερα μεν αλλά καμμιά φορά δίνει κ εκεί καλές τιμές.
τη βρώμα με την ΑΖ ξέχασε τη. άλλη εταιρια θυμάσαι. για το φαγητό το έχω ξαναπεί. δεν σερβίρει φαγητό, τέλος. ότι κι αν δίνει απλά είναι κατι από το τιποτε. και δεν σερβιρει ακριβώς για να κρατάει την πολιτική χαμηλων τιμών στην Ευρώπη.
Ασε,δεν πειραζει.Προτιμω να θυμηθω τα λογια σου οταν θα πηγαινω με ΑΖ και ολα θα μου φαινονται υπεροχαόταν θα πας μακρινό με KLM, Iberia, με 747 της Lufthansa, με τα περισσότερα της British και πολλά άλλα θα θυμηθείς τα λόγια μου.
Για την Γκόλφ Αίρ τι γνώμη έχεται?Ρωτάω σχετικά επειδή οι τιμές πτήσεων για Ταυλάνδη είναι αρκετά πιό οικονομικές.