GTS
Member
Έτσι είναι....στις Σεϋχέλλες, νιώθεις (και πληρώνεις) αυτό το exclusive, την αποκλειστικότητα και μάλιστα στα πιο όμορφα μέρη....δε ξέρω πού αλλού είσαι στη πιο διάσημη παραλία (βλέπε Anse Lazio) με ελάχιστο κόσμο τριγύρω και χωρίς να βλέπεις κότερα και καραβάκια κάθε είδους αραγμένα στη θάλασσα (αυτό είναι κάτι που εμένα με ενοχλεί αφάνταστα).Menia ευχαριστω για τιs λεπτομερειεs και κυριωs που δινειs ειλικρινη περιγραφη του μερουs.Οσο για τιs τιμεs ,διαβαζω και γελαω σε σχεση με αυτα που πληρωνα εγω στιs Φιλιππινεs. Θα συμφωνησω ομωs με τον Gts οτι αυτα τα μερη τουλαχιστον δεν ειναι απλησιαστα και οτι μπορειs να παιξειs με τιs τιμεs αν ψαξειs λιγο παραπανω.
Αν ποτε παω Μαυρικιο , θα τον συνδυασω μαζι με Σευχελλεs , οι οποιεs ναι , ειναι λιγο πιο τσιμπημενεs σε τιμεs , αλλα απ'οτι μου εχουν πει ειναι αρκετα πιο 'τσιμπημενεs' και σε τοπια , παραλιεs , ομορφια!
Εγω δεν εχω να ρωτησω κατι παραπανω..Η τελευταια φραση σου μου τα λεει ολα :roll:
Υ.Γ. Fellow traveller , τι προβλημα να εχει αυτο το παιδι που οργωσε ολη την Ταυλανδη 2 χρονια πριν?