Triplover
Member
Μπορεί αρχικά να μην μου άρεσε και πολύ αλλά δεν θα το έκανα και θέμα. Ειπα εξαρχής ότι η αρχικη τοποθέτηση της κοπέλας δεν ήταν ακριβώς τεκμηριωμενη αλλα ειναι ενα φόρουμ στο οποιο γίνεται κουβέντα σε πιο χαλαρό υφος.Συγνώμη θα σου αρεζε εάν σε κάποιο μαγαζί που πηγαίνεις και το προτείνεις να περάσω εγώ απέξω να δω μια φωτογραφία με χοντρους μάγειρες και να λέω ότι εγώ όσα λεφτά κ να μου δώσεις δεν κάθομαι να φάω με τίποτα. Δεν θα ήταν πιο κόσμιο να κριτικαρω χωρίς να αναφέρω το όνομα σου; δικαιολογημενα ο άνθρωπος νιώθει θιγμενος από τη στιγμή που αναφέρθηκε το όνομα του σαν (παράδειγμα προς αποφυγή)! Άλλωστε για το μαγαζί υπάρχουν πολλές θετικές κριτικές από μέλη του φόρουμ αλλά και σε άλλες ιστοσελίδες. Επίσης σε τουριστικά μαγαζιά μπορείς να βρεις και ποιότητα δεν σερβίρουν όλοι σαβουρα όπως πχ στα σνιτσελαδικα στη Βιέννη που το σνίτσελ δεν χωράει στο πιάτο και χωρίς κράτηση δεν βρίσκεις κ τραπέζι.
Δεν έχω καταλάβει κάτι. Το γεγονός ότι κάποιος εξ ημών γράφει μια καλη ιστορια ή οτιδήποτε σημαίνει οτι δεν έχουμε το δικαίωμα τα υπόλοιπα μελη να εκφράζουν αντιθετη γνώμη;
Δηλαδή αποκλειστική μας υποχρέωση ειναι να λέμε "μπράβο, συγχαρητήρια, εισαι θεος";
Και αν θέλεις και τη γνωμη μου θεωρώ περισσότερο κομψή την κριτικη της κοπέλας απο την εμμονικη προσπάθεια του ετερου μέλους να αποδείξει ντε και καλά την αστοχια της κριτικής που δεχθηκαν οι γαστρονομικες του επιλογες.