οκ ευχαριστώΕφόσον σου είπαν αυτο, μάλλον δεν μπορείσ να περάσεις τα σύνορα, είναι και εκτός Ε.Ε. Δεν ξέρω πως αλλιώς να πας.
οκ ευχαριστώΕφόσον σου είπαν αυτο, μάλλον δεν μπορείσ να περάσεις τα σύνορα, είναι και εκτός Ε.Ε. Δεν ξέρω πως αλλιώς να πας.
στην φλωρινα εχει ενα γραφειο ενοικιάσεων αυτοκινητων που νομιζω οτι σου δινει αυτοκινητο για να πας εξωοκ ευχαριστώ
Σ'ευχαριστώ πολύ. Αν νοίκιαζες αυτοκίνητο από την Μπίτολα? Υπάρχουν βέβαια και τουριστικά γραφεία που οργανώνουν εκδρομές στην Οχρίδα. Το έψαξες?Πολύ όμορφες φωτογραφίες και ακόμη πιο όμορ΄φη η διήγησή σου! Ευχαριστώ πολύ ειδικά για τις πληροφορίες για Οχρίδα. Θα βρίσκομαι Πρέσπες για κάποιεςμέρες στα τέλη Μάρτη και έλεγα να πάω για ένα διήμερο στην Οχρίδα. Θα είμαι με ενοικιασμένο αμάξι όμως και όσες εταιρείες ρώτησα δεν μου επιτρέπουν να περάσω με το αυτοκίνητο τα σύνορα. Εχει κανείς υπόψιν του τί μπορώ να κάνω σχετικά με την μετακίνησή μου;
Μμμ δυστυχως δεν μπορω να σε βοηθησω αλλα δεν νομιζω να ειναι τοσο τραγικο να περασεις τα συνορα!! Σου ειπαν γτ δεν επιτρεπεται;; Προσπαθησε αν θελεις να νοικιασεις αυτοκινητο μεσω ιντερνετ οπου εχει να επιλεξεις την επιλογη για διασχιση συνορων (οπου πληρωνεις ενα μικρο αντιτιμο παραπανω)!! Αν φυσικα υπαρχει η επιλογη αυτη και δεν συμβαινει κατι αλλο που δεν ξερωΕνδιαφέρουσα η διήγησή σου. Θέλω κι εγώ να πάω στην ΠΓΔΜ και συγκεκριμένα στηνΟχρίδα. Θα είμαι όμως με ενοικιασμένο αυτοκίνητο στις Πρέσπες και όσες εταιρείες ρώτησα δεν μου επιτρέπουν να περάσω με το αυτοκίνητο τα σύνορα. Επειδή εσύ πήρες κάποιες πήροφορίες για την πράσινη κάρτα μήπως εχεις υπόψιν σου τί ισχύει στην περίπτωση των ενοικιασμένων αυτοκινήτων ή που θα μποσούσα να ρωτήσω;
OK σε ευχαριστώ!Μμμ δυστυχως δεν μπορω να σε βοηθησω αλλα δεν νομιζω να ειναι τοσο τραγικο να περασεις τα συνορα!! Σου ειπαν γτ δεν επιτρεπεται;; Προσπαθησε αν θελεις να νοικιασεις αυτοκινητο μεσω ιντερνετ οπου εχει να επιλεξεις την επιλογη για διασχιση συνορων (οπου πληρωνεις ενα μικρο αντιτιμο παραπανω)!! Αν φυσικα υπαρχει η επιλογη αυτη και δεν συμβαινει κατι αλλο που δεν ξερω
οχι αλλα θα ψάξω και τις δύο δυνατότητες, σε ευχαριστώ πολύ!Σ'ευχαριστώ πολύ. Αν νοίκιαζες αυτοκίνητο από την Μπίτολα? Υπάρχουν βέβαια και τουριστικά γραφεία που οργανώνουν εκδρομές στην Οχρίδα. Το έψαξες?
αλήθεια; σε ευχαριστώ θα το κοιτάξω. αν έχεις πληροφορίες σχετικά με το γραφείο αυτό θα με βοηθούσες πολύστην φλωρινα εχει ενα γραφειο ενοικιάσεων αυτοκινητων που νομιζω οτι σου δινει αυτοκινητο για να πας εξω
Ορίστε το πρόγραμμα που βγάλαμε για τις χώρες που θέλουμε να επισκεφτούμε. Θεσσαλονίκη-Αλβανία - Μαυροβούνιο - Βοσνία - Κροατία - Σλοβενία - Ιταλία - (Λιχτεσταιν) - Ελβετία - Γαλλία - Λουξεμβούργο - Βέλγιο - Ολλανδία-Γερμανία - Τσεχία - Σλοβακία - Ουγγαρία - Σερβία - Βουλγαρία-Θεσσαλονίκη. ΕυχαριστώΈτσι γενικά για όλη την Ευρώπη;Χωρίς να ξέρουμε για ποιές χώρες μιλάς;Τα δεδομένα διαφέρουν απο χώρα σε χώρα..Έχει θέματα για ενοικιάσεις αυτοκινήτων και ανά χώρα πχ Ιταλία..Τα ψάχνεις/διαβάζεις και μετά ρωτάς συγκεκριμένα.