• Η αναδρομή στο παρελθόν συνεχίζεται! Ψηφίστε την Ταξιδιωτική Ιστορία του μήνα για τους μήνες Μάρτιο - Μάιο 2020 !

Ενοικίαση αυτοκινητου σε αεροδρομια

kabamarou

Member
Απορρίψανε την χρεωστική μέσω internet η πήγες εκεί και στην απορρίψανε;
Ρωτάω γιατί φαντάζομαι ότι μπορεί να μου τύχει το σκηνικό να την δεχτούν από εδώ και να την απορρίψουν όταν πάω εκεί.
Ισως να είναι και χαζομάρα αυτό που έγραψα αλλά το αν έχει ανάγλυφα γράμματα η κάρτα η όχι που λες φαίνεται μόνο από κοντά.

Εν πάση περιπτώσει μάλλον είναι ρίσκο από ότι κατάλαβα να μην έχει πιστωτική γιατί μπορεί να αλλάξει τα σχέδια του ταξιδιού την τελευταία στιγμή.
Αυτό που θα φροντίσω να κάνω είναι να πω αυτόν που οδηγάει το αυτοκίνητο να βγάλει μια πιστωτική στο όνομα του για να είμαστε καλυμμένοι.

turms

Member
Επόμενο Ταξίδι
ΔΝΤ;;;
Ταξίδι-Όνειρο
Σκι στην Παταγονια
Nοικιασα στην Βιεννη (Sixt) και πηγα Ουγγαρια και Σλοβακια. Απλα τους το ειπα και δεν φανηκε να τους πολυενοιαζε. Καποιες εταιρειες πιθανων να χρεωνουν κατι παραπανω αλλα εφοσον επιστρεψεις στην ιδια χωρα δεν θα εχεις προβλημα. Πιστωτική κάρτα και ροζ διπλωμα ειχα μονο. Απο οτι θυμαμαι υπαρχουν κάποιοι περιορισμοί προς χωρες της πρωην Γιουγκοσλαβίας. Η Sixt ειχε τις καλύτερες τιμές στο αεροδρόμιο αλλά οι τιμές ηταν υψηλότερες από οτι αν εκλεινα στο internet
για ¨κοινα" αμαξια δεν υπαρχει προβλημα εκτος αν θες να πας τιποτα Αλβανια, Βουλγαρια κλπ (Δεν ειμαι ρατσιστης αλλα κατι τετοιο λεει το συμβολαιο)
αν νοικιασεις κανα κατηγοριας LUX ουτε Ιταλια δεν σε αφηνουν μου φαινεται (ουτε Ελλαδα)

Cave_man

Member
Επόμενο Ταξίδι
Ρώμη
Ταξίδι-Όνειρο
Νέα Υόρκη
τι χαρτιά πρέπει να έχω μαζί μου για να ενοικίαση αυτοκινήτου;
υπάρχει κάποιο όριο στα χλμ; κάτι που πρέπει να προσέξω;
σκέφτομαι για ηράκλειο.

harilander

Member
Επόμενο Ταξίδι
βλέπουμε...
Ταξίδι-Όνειρο
χώρα του ποτέ
τι χαρτιά πρέπει να έχω μαζί μου για να ενοικίαση αυτοκινήτου;
υπάρχει κάποιο όριο στα χλμ; κάτι που πρέπει να προσέξω;
σκέφτομαι για ηράκλειο.
δίπλωμα,πιστωτική κάρτα (αλλιως προπληρώνεις την ενοικιάση.
στο Ηράκλειο δεν εχει οριο χιλιομέτρων , τουλάχιστον στις περισσότερες εταιρειες που εχω χρησιμοποιησει.
τσεκαρε τι καλύπτει η ασφάλεια

Route 66

New Member
Καλησπέρα σε όλους!

Πρώτο post και ερώτηση! Πρόκειται να πραγματοποιήσω ένα road trip στις ΗΠΑ και πιο συγκεκριμένα πρόκειται να ξεκινήσω από Νέα Ορλεάνη και να καταλήξω στο Σαν Φρανσίσκο, συνεπώς βρίσκομαι σε αναζήτηση προσφορών από εταιρίες ενοικίασης αυτοκινήτων. Το θέμα είναι ότι σε όσα websites εταιριών έχω δοκιμάσει, το τελικό ποσό επιβαρύνεται με ένα fee περίπου 500-600 δολλαρίων, λόγω του ότι το αυτοκίνητο θα παραδοθεί σε διαφορετική πόλη από εκείνη στην οποία παρελήφθη.
Έχετε υπόψη σας κάποια εταιρία που να μη χρεώνει τέτοιου τύπου έξοδα ή/και κάποιον άλλο τρόπο αποφυγής τους?
Σας ευχαριστώ εκ των προτέρων για τις συμβουλές σας!
Σπύρος

Samion

Member
Επόμενο Ταξίδι
Παλέρμο
Έχετε υπόψη σας κάποια εταιρία που να μη χρεώνει τέτοιου τύπου έξοδα ή/και κάποιον άλλο τρόπο αποφυγής τους?
όχι. απ' ότι ξέρω και έχω δοκιμάσει, όλες χρεώνουν. η National όμως χρεώνει τα μισά απ' όσα λες. και με full Loss Damage Waiver.

Traveller

Member
To fee το επιβαρύνεσαι όχι γιατί το αυτοκίνητο θα παραδωθεί σε άλλη πόλη αλλά γιατί θα παραδωθεί σε άλλη πολιτεία...

Δεν υπάρχει περίπτωση να το γλυτώσεις απλά υπάρχει περίπτωση να το μειώσεις όπως είπε ο ακατανόμαστος... κάνε μια προσπάθεια εδώ... Car Rental in Europe and worldwide, Car Rental, Best offers for car rental

Samion

Member
Επόμενο Ταξίδι
Παλέρμο
καλό το σαιτ..στις τιμές δεν ειχε και τόσο μεγαλη διαφορά αν υπολογίσεις το φουλ της ασφάλειας. αν όμως δεν το θεωρεί καποιος απαραίτητο έχει μεγάλη διαφορά στις τιμές. go for it.
a4.bp.blogspot.com__QAelWJr5mBA_S75MSvGF2WI_AAAAAAAAJhU_NH8ArxvwF7U_s1600_yarrrr_pirate.gif

Route 66

New Member
Ευχαριστώ για το άμεσο feedback!
Και ερωτώ...
Websites μεσιτών όπως, traveljigsaw.com, carhire3000.com, carrentals.com ή drive-usa.de (τα δύο τελευταία μάλιστα διαφημίζονται στο google και προκύπτουν ως πρώτα αποτελέσματα σε σχετική αναζήτηση) θεωρούνται αξιόπιστα? Σε αυτά δεν φαίνεται να υπάρχει η προαναφερθείσα επιβάρυνση.

Samion

Member
Επόμενο Ταξίδι
Παλέρμο
Σε αυτά δεν φαίνεται να υπάρχει η προαναφερθείσα επιβάρυνση.
τα taxes and fees τι νομίζεις ότι είναι? εμφανίζεται κανονικότατα. και μάλιστα αρκετά πιο ακριβά από τη National. νοίκιασε από εκεί που σου πα με φουλ ασφάλεια να χεις το κεφάλι σου ήσυχο και μην ψαχνεσαι παραπέρα...

Route 66

New Member
τα taxes and fees τι νομίζεις ότι είναι? εμφανίζεται κανονικότατα. και μάλιστα αρκετά πιο ακριβά από τη National. νοίκιασε από εκεί που σου πα με φουλ ασφάλεια να χεις το κεφάλι σου ήσυχο και μην ψαχνεσαι παραπέρα...
Φίλε Samion,

Ευχαριστώ για τις απαντήσεις. Απλά, λύσε μου αν θες μια απορία...Στη National που δοκίμασα, μου έβγαλε ένα κονδύλι κοντά 2.000 δολλάρια για το σύνολο της ενοικίασης ενώ σε αυτό που πρότεινε ο Traveller και στα υπόλοιπα που προανέφερα, το σύνολο της δαπάνης διαμορφώνεται γύρω στα 600 δολλάρια για τον τύπο αυτοκινήτου που με ενδιαφέρει. Πώς σου προέκυψε φθηνότερη η National? Μήπως παραλείπω κάτι?

Samion

Member
Επόμενο Ταξίδι
Παλέρμο
Πώς σου προέκυψε φθηνότερη η National? Μήπως παραλείπω κάτι?
για την ακρίβεια, δεν είπα οτι ειναι φθηνότερη, μόνο στα fees ήταν φθηνότερη από το σαιτ που ειπε ο αλλος πιο πάνω. πολύ πιθανό να βρεις κάτι φθηνότερο. έβαλα πχ 20/8-1/9 και μου βγηκε 800 δολ. δεν ξέρω ποια ειναι φθηνότερη, πες πότε θέλεις να δούμε. πάντως η εταιρεία είναι αξιόπιστη και οι τιμές της είναι, αν όχι οι φθηνότερες, από τις πιο φθηνές για ΗΠΑ με φουλ ασφάλεια πάντα.

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.638
Μέλη
39.377
Νεότερο μέλος
Vrankovic

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom