Όταν έκανα την κράτηση τους έδωσα επίτηδες μια κάρτα που έληγε 12/23, φαντάσου δεν είχα παραλάβει τη κάρτα αναννέωσης ακόμα...Ο αριθμός είναι μεν ίδιος αλλά έχει αλλάξει η ημερομηνία λήξης οπότε λογικά δεν μπορούν να με χρεώσουν γιατί μου έστειλαν αριθμό τραπέζης να τους βάλω τα λεφτά. Δοκίμασαν μάλλον να τα πάρουν από τη κάρτα κ επειδή έχουν αλλάξει στοιχεία δεν τα κατάφεραν.. Δεν ξέρω αν αυτοί μπορούν να διεκδικήσουν κάτι ή να με αναγκάσουν να πληρώσω μια υπηρεσία σαν κ αυτή χωρίς τη θέληση μου..Έστειλα την κλήση στο canard που μου είπε η @Sassenach77 και περιμένω να με κατευθύνουν πόσο πρέπει να πληρώσω και πως.Δες αν υπάρχει ήδη δέσμευση ποσού στην κάρτα σου, η χρέωση γίνεται πριν την αποστολή του e-mail. Δες και το διαθέσιμο υπόλοιπο, στην περίπτωση που υπάρχει δέσμευση που δεν έχει φανεί. Αν όχι, μάλλον τη γλύτωσες (αν και η λήξη μιας κάρτας δεν συνεπάγεται ότι αχρηστεύεται, ενώ το CCV αφορά εσένα ως κάτοχο της κάρτας, δεν γνωστοποιείται σε τρίτους και δεν μπορεί να κάνει χρήση του κανένας τρίτος). Το ποσό είναι το διοικητικό τέλος για να γνωστοποιήσουν τα στοιχεία σου στην αρμόδια αρχή, μία φορά χρεώνεται και καλά είναι 30€, πλέον χρεώνεται 50€ και 60€. Αναρωτιέμαι αν ο αρμόδιος για την είσπραξη του προστίμου επικοινωνήσει εν τέλει μαζί σου με κάποιον τρόπο.