cosafiv
Member
γινεται , αλλα χρειαζεται 2-3 εβδομαδες, αν εχεις χρονο καντο...δεν γινεται (νομιζω).
όλο λαμακίες είμαι.
γινεται , αλλα χρειαζεται 2-3 εβδομαδες, αν εχεις χρονο καντο...δεν γινεται (νομιζω).
όλο λαμακίες είμαι.
Και μέσω ΚΕΠ γίνεται σίγουρα.Αλλά δεν ξέρω πόσο χρόνο θέλει.δεν γινεται (νομιζω).
όλο λαμακίες είμαι.
δεν γινεται (νομιζω).
Γίνεται, το έκανα πρόσφατα με κόστος 30€ για παράβολο +3€ στην υπηρεσία της περιφέρειας για παραλαβή μετά από είκοσι και πλέον μέρες.γινεται , αλλα χρειαζεται 2-3 εβδομαδες, αν εχεις χρονο καντο...
το ροζ διπλωμα γραφει σε πολλες γλωσσες "διπλωμα οδηγησης" και βλεποντας την φωτογραφια ταυτοποιουν με διαβατηριο, που τα γραφει λατινικα...Αν δεν έχεις χρόνο να περιμένεις το νέο δίπλωμα , το διεθνές της ελπα βγαίνει αυθημερόν …..
Απορία το έχω πως μας νοικιάζουν αυτοκίνητο με το παλιό δίπλωμα από την στιγμή που δεν έχει λατινικούς χαρακτήρες …
Δεν βγάζει πολύ νόημα γιατί οι φωτογραφίες μπορεί να έχουν κ 20 χρόνια διαφορά μεταξύ τους …. Anyway, 2024 έχουμε , βγάλτε νέα διπλώματα και ταυτότητεςτο ροζ διπλωμα γραφει σε πολλες γλωσσες "διπλωμα οδηγησης" και βλεποντας την φωτογραφια ταυτοποιουν με διαβατηριο, που τα γραφει λατινικα...
ειναι στην κριση του γραφειου να σου δωσει , επειδη αν γινει ατυχημα και δεν αναγνωρισει η τροχαια η η ασφαλιστικη το ροζ διπλωμα , τα πληρωνεις απο την τσεπη σου...
Εάν πρόκειται για χώρα της ΕΕ είναι υποχρεωμένοι και η τροχαία επίσης: Αντικατάσταση και αναγνώριση άδειας οδήγησης στην ΕΕ - Your EuropeΑπορία το έχω πως μας νοικιάζουν αυτοκίνητο με το παλιό δίπλωμα από την στιγμή που δεν έχει λατινικούς χαρακτήρες …
Και αν θέλεις να οργανώσεις ένα οδικό ταξίδι, βασίζεσαι στη κρίση της κάθε εταιρείας ενοικιάσεως αν θα δεχτεί ή όχι το "αρχαίο" χαρτί που υπάρχει ακόμα ως ελληνικό δίπλωμα οδήγησης και αναγράφει στα αγγλικά μόνο ότι είναι δίπλωμα οδήγησης στη μπροστινή σελίδα και τίποτα άλλο στα αγγλικά.ειναι στην κριση του γραφειου να σου δωσει
Εντός και χωρίς δίπλωμα είσαι οκ, αρκεί να έχεις μέσο στη τροχαία ή δεν ξερω κι εγώ που αλλού.Sassenach77 ..... εεεεε ! έχουμε και το wallet για εντός, να τα λέμε και αυτά, Πιερρακάκης
Το 30ρι (και λιγα ειναι) απο το rent a car δεν το γλυτωνεις , θα στο χρεωσουν στην πιστωτικη που εκανες την κρατηση. Τους αλλους αστους να περιμενουν....Καλημέρα σε όλους δεν ξέρω αν είμαι off topic.. Τον Δεκέμβριο επισκεφτήκαμε την Πολωνία και νοικιάσαμε αυτοκίνητο με το οποίο πήγαμε σε 2-3 πόλεις..Δεν θέλω να κουράσω με ανούσιες λεπτομέρειες...Μετά από 5 μήνες μου ήρθε από το γραφείο ενοικιάσεων μια κλήση για όριο ταχύτητας στην Βαρσοβία ..Πήγαινα με 66 ενώ το όριο ήταν 50.....Το κορυφαίο είναι ότι μου έστειλαν ένα χαρτί στα Πολωνικά που γράφει από ότι κατάλαβα να απολογηθώ και αν δεν το κάνω μετά θα βγει ερήμην η απόφαση για τη κλήση...Ψάχνοντας στο διαδίκτυο δεν μπόρεσα να βγάλω άκρη που πρέπει να ρωτήσω..Μέσα σε όλα ζητάει κ το γραφείο 30 ευρώ επειδή έδωσαν τα στοιχεία μου...Αυτούς τους βλέπω να τρώνε άκυρο αφού δεν μπορούν να με χρεώσουν με κάποιο τρόπο..Αν μπορεί κάποιος να με κατευθύνει γιατί είμαι σε αδιέξοδο..