Sassenach77
Member
- Ταξίδι-Όνειρο
- Γη του Πυρός
Είναι ίδια κατηγορίας αυτοκίνητα και αυτό υποχρεούνται να σου δώσουν!Το αμάξι ήταν ένα Suzuki s cross αντί για vitara που είχα κλείσει.
Είναι ίδια κατηγορίας αυτοκίνητα και αυτό υποχρεούνται να σου δώσουν!Το αμάξι ήταν ένα Suzuki s cross αντί για vitara που είχα κλείσει.
Επειδή βλέπω κι εγώ το ίδιο μοντέλο αλλά εμείς είμαστε 5 άτομα, πως ήταν οι εσωτερικοί χώροι; ΕυχαριστώΤο αμάξι ήταν ένα Suzuki s cross αντί για vitara που είχα κλείσει.
Είναι ευρύχωρα αλλάΕπειδή βλέπω κι εγώ το ίδιο μοντέλο αλλά εμείς είμαστε 5 άτομα, πως ήταν οι εσωτερικοί χώροι; Ευχαριστώ
Θα έχετε θέμα σίγουρα με τα πράγματα αν έχετε ο καθένας 8κιλη κ παραδοτέα μεγάλη..συν τα πράγματα που θα ψωνίζετε..κοιτάξτε λίγο αν μπορείτε να βάλετε έξτρα μπακαζιερα πάνω..Επειδή βλέπω κι εγώ το ίδιο μοντέλο αλλά εμείς είμαστε 5 άτομα, πως ήταν οι εσωτερικοί χώροι; Ευχαριστώ
Το "πρέπει να κλείσω την απλή τιμή" είναι σχετικό, ο καθένας το ζυγίζει και αποφασίζει.Καλησπερα σε ολους!
Πρώτη φορά που θα νοικιάσω αμάξι στο εξωτερικό και θα ηθέλα την βοήθεια σας!
Ξέρω ότι απο rental cars πρέπει να κλείσω την απλή τιμή και όχι με πλήρη ασφάλεια καθώς αυτό είναι καλύτερο να το κανώ επιτόπου πριν παραλάβω το αμάξι!
Κατά την παραλαβή τι να προσεξω ώστε να είμαι πληρης καλυμεννος οτιδήποτε και να γίνει με το αμάξι?
Σωστό!Το "πρέπει να κλείσω την απλή τιμή" είναι σχετικό, ο καθένας το ζυγίζει και αποφασίζει.
Εφόσον θέλεις να κάνεις πλήρη ασφάλεια από την εταιρία ενοικίασης, απλά το ζητάς (σου το προτείνουν και οι ίδιοι συνήθως) και έχεις το κεφάλι σου ήσυχο, δε χρειάζεται κάτι περαιτέρω από σένα.
Σε ευχαριστώ!'Θα ζητησεις Vollkasko ohne Selbstbeteiligung, η στα αγγλικα zero excess protection.'' οπως μου ειχε γραψει ο tdoumos σε προηγουμενο ποστ, και εκανα !
Zero excess σημαίνει μηδενική απαλλαγή. Δηλαδή για οποιαδήποτε ζημιά συμβεί στο όχημα με δική σου υπαιτιότητα δεν θα πληρώσεις τίποτα.Σε ευχαριστώ!
το οποίο τι είναι αν γνωρίζεις?