typical german or greek?Εκ πειρας στο λεω, οταν εβλεπα οικογενεια με μωρα και ηταν βραδυ, ετριβα τα χερια μου, μιας και ηταν πτωμα απο το πρωι να ερθουν απο αλλη χωρα, και επρεπε να ταξιδεψουν αλλα 100 χλμ για το ξενοδοχειο.
Να φανταστώ ότι έχουν πολλούς έλληνες, ιταλούς και ισπανούς υπαλλήλους;Κατι τετοια βλεπω παντως και τοσα χρονια, εχω νοικιασει σε χιλιαδες γερμαναραδες και να λενε εμας απατεωνες και γουρουνια, ενω αυτοι ειναι τρισχειροτεροι, πισω απο Ισπανους και Ιταλους παντα
Η Europcar είχε ανακοινώσει την υποχρεωτική καταβολή περιβαλλοντολογικού τέλους, δεν ήξερα ωστόσο αν το προχώρησε. Στους όρους και τις προϋποθέσεις, την αναφέρει, δεν αποτελεί κρυφή χρέωση.Αυτο το μπακαλοχαρτο που λες που σας εγραφε τις εξτρα χρεωσεις, ειναι παγια τακτικη των rental car sales agents. Με λιγα λογια σου χωνει τα παντα ολα, ακομα και οικολογικη συνεισφορα αχαχαχαχαα, χωρις να το παρεις χαμπαρι.
ΑΧΑΧΑΧΑ ΒΡΕ ΤΗΝ ΟΙΚΟΛΟΓΑ, ΜΠΡΑΒΟ ΤΗΣ ΠΟΥ ΣΑΣ ΣΚΕΦΤΗΚΕ ΑΧΑΧΑΧΑΧΑ
Environmental contribution 11 Days 0.50 5.50 19.00% | 6,55 € |
Premium Station Surcharge 24.90 Percent 672.29 167.40 19.00% | 199,21 € |
Ξεκαρδιστικό, πράγματι.Το assistance service fee τι ειναι παλι τουτο; αχαχαχα η αμοιβη εξυπηρετησης αχαχαχαχα, βρε το τσακαλι, με το τομαχωκ σας αποκεφαλισε.
[/QUOTE]Ενταξει υπαρχει στους ορους κλπ κλπ .ΑΛΛΑ!Μας καροιδεψαν και μας κατακλεψαν και εκμεταλλευτηκαν την κατασταση με τα παιδια κλπ για να μας πουλησουν οτι να ναι χωρις να μας ενημερωνουν στις αλλεπαληλες ερωτησεις μας,υπηρχε ξακαθαρη διαθεση εξαπατησης .Ηταν η πρωτη φορα που νοικιαζαμε αμαξι στο εξωτερικο ,ενιωθα μεγαλη ανασφαλεια και καλα εκανα τελικα .Τελοςπαντων παθος μαθός.Θα ειμαστε πιο προσεκτικοι και εμεις αλλη φορα(δεν θα ταξιδευουμε βραδυ με παιδια και κουρασμενοι δλδ) αλλα γενικοτερα η ενοικίαση αυτοκινητου τελικα ειναι υπηρεσια με πολλους κινδυνους εξαπατησης .Ακομα και να διαβασεις τους 850 ορους πολυ προσεκτικα παλι καπου αισθανεσαι ανασφαλης στο αν εσαι καλυμμενος και τι πληρωνεις . Για την ιστορια η rentalcars που εκανα claim μας επεστρεψε τα 6,55 ,το περιβαλλοντικο τελος .Για τα υπολοιπα ειπε οτι αφου υπογραψαμε δεν μπορει να κανει κατι (αναμενομενο) και επρεπε να παρουμε εκεινη την ωρα τηλ στην Rentalcars να το λυσει(φανταζομαι θα περιμεναμε καμια ωρα αναμονη???) .Αυτα!Παντως πηγαμε ενα ωραιο Road trip Χαιδελβεργη Αλσατια Μελανα Δρυμο και το καταευχαριστηθήκαμε !
Δλδ λες ότι όλες αυτές οι έξτρα (άχρηστες) χρεώσεις οφείλονται στην κράτηση μέσω broker?Αυτο ειναι το bait&switch με ολους τους γνωστους brokers, ωστε να βρίσκονται παντα στα πρωτα αποτελεσματα στην αναζητηση ενοικιασης.
Το 90% των πελατων μου ηταν κρατησεις μεσω broker(ryanair, rentalcars, autoeurope, doyouspain, check24 κλπ) και σχεδον παντα μαλωνα μαζι τους επειδη δεν ειχαν διαβασει τα μικρα γραμματα για τις χρεωσεις στο γραφειο. Δηλαδη τα one way fees, additional driver, καλυψεις κλπ κλπ.
Να μου πεις, γιατι τοτε συνεργαζονται ολα τα μεγαλα rentacar μαζι με τους brokers.
Οποτε δεν μπαινεις στην διαδικασια να δεις την τιμη μεσω του ιδιου του γραφεθου και το τι περιλαμβανει.
Ναι αυτο ακριβως λεω.Δλδ λες ότι όλες αυτές οι έξτρα (άχρηστες) χρεώσεις οφείλονται στην κράτηση μέσω broker?
Γιατί εγώ έκλεισα σε διάστημα λίγων μηνών αυτοκίνητο στη Hertz στο ίδιο γερμανικό αεροδρόμιο 3 φορές: Μία μέσω της ίδιας της Hertz, μία μέσω της Aegean και μία μέσω Rentalcars. Δεν είχα προσθέσει τίποτα επιπλέον στην αρχική κράτηση. Η τιμή κάθε φορά ήταν η φτηνότερη απο τις άλλες δύο επιλογες.
Και τις 3 φορές μου προτάθηκαν τα ίδια ακριβώς έξτρα, με την ίδια επιμονή. Κρατήθηκε και η ίδια εγγύηση.
Τι να πω, για την επόμενη φορά που θα πάω έχω κλείσει με τη Buchbinder μέσω Rentalcars, θα πω πως πήγε.Ναι αυτο ακριβως λεω.
Αν πας λιγο πιο πισω θα δεις οτι εγραψα πως στο site της buchbinder, η τιμη την μερα ειναι πολυ μεγαλυτερη, επειδη περιλαμβανει τους φορους αεροδρομιου.
Μπορει η Hertz να περιλαμβανει τα extra αναλογα το location, και για αυτο δεν θα την δεις ψηλα στα αποτελεσματα.