LOULOUTGAL
Member
- Ταξίδι-Όνειρο
- -----
Θα κινηθουμε Γαλλια και Γερμανία ,Αν το αφησω να νοικιασω στο γκισε μηπως ρισκαρω(θα ειμαι και με 2 μικρα παιδια(5 χρονο και μωρο)?Θα παμε 11/08-21/08 .Μου βγαινει παντως πολυ ακριβα,κανω κατι λαθος?Για 10 μερες θα ειναι δλδ το κοστος γυρω στα 900 ευρω?Ενοικιαση+2 παιδικα καθισματακια +Cross border+Φουλ extra ασφαλεια .Για τα υπολοιπα ειμαι ενημερηΜπορείς να ενοικιασεις αυτοκινητο απο το γκισε εταιρείας στο αεροδρόμιο. Μπορεισ να συγκρινεισ τις τιμςε τους. Θα χρειαστεισ πιστωτική καρτα. Οχι χρεωστική!!! και διπλωμα πλαστικό οχι χαρτινο!!
Γνωμη μου ειναι να παρεις φουλ ασφαλεια!!
Εαν παρεισ αυτοκινητο απο τη Βασιλεια να ενικοιασεις απο το Γαλλικο ή Γερμανικό έδαφος. Το Γαλλικο απ οτι θυμαμαι εχει τισ πιο φτηνες τιμες.
Η γερμανια να ξερεισ δεν εχει διόδια και η Ελβετια αν ,πεισ μεσα χρειαζεσαι βινιέτα που κοστοζει 30€ . Επισης δεν μπορεισ να το κυκλοφορισεις αν δεν εχει χιονολαστιχα. τα οποια χρεωνονται εξτρα.
Γι αυτο μην πας Ελβετια. Οσον αφορα τισ τιμες στα καυσιμα , τα φθηνοτερα τα εχει το Λοξεμβουργο. και στην Γερμανια ειναι οκ!!
Στη διαθεση σου
Θα παμε 11/08-21/08 .Σκεφτομουν να το νοικιασω απο μεσαζοντα για να ειμαι σιγουρη οτι θα εχουμε και τα υπολοιπα(φουλ extra ασφαλεια,παιδικα καθισματα,cross border να τα π[ληρωσω επιπλεον στο γκισε της εταιρειας .Ποσο περιπεου το ειχατε νοικιασει?γιατι μου βγαινει μια μεση τιμη 750 + ολα τα αλλα για 10 μερες .Ακριβα δεν ειναι?Έχω νοικιάσει αυτοκίνητο και από την Φρανκφούρτη και από την Στουτγάρδη για να πάω Αλσατία και Στρασβούργο και ήταν πανεύκολα. Αν επιλέξεις να νοικιάσετε αυτοκίνητο οποιαδήποτε ασφάλεια και να κάνετε, θα την κάνετε στο γκισέ της εταιρείας κατά την παραλαβή του αυτοκινήτου. Ποιες ημερομηνίες θα πάτε??