blade_
Member
ευχαριστω παρα πολυ!εσυ πληρωσες την ασφαλεια απευθειας οταν εκανες την κρατηση? Στο γκισε σου ζητησαν να κανεις εξτρα ασφαλεια σε αυτους?Είχα ενοικιάσει πριν 2 χρόνια για 10 μέρες μέσω Skyscanner, αλλά στην ουσία ήταν μέσω edreams, συνεργαζόμενη προφανώς! Αλλά όλες πάνω κάτω ίδιες είναι και στο booking αν κοιτάξεις.
Από εταιρεία Goldcar το πήρα από το Ελ. Βενιζέλος, η τιμή πολύ χαμηλή μαζί με ασφάλεια, είδα τώρα ότι πλήρωσα 52 ευρώ, δεν είμαι σίγουρος για το ποσό, αλλά σίγουρα κάτω από 10 ευρώ τη μέρα!
Όταν πήγα να το παραλάβω και είδαν την κράτηση έπεσε ένας ψιλοεκβιασμός του στυλ "αν κάνετε ζημιά θα πληρώσετε τουλάχιστον 200-300 ευρώ, η ασφάλεια που έχετε δεν σας καλύπτει και να κάνετε την δική μας κλπ" νομίζω ήταν 200 ευρώ, μπορεί και παραπάνω.
Δεν έκανα ζημιά και όλα καλά!
Το θέμα είναι τα ψιλά γράμματα της ασφάλειας της edreams, ΑΧΑ στη δική μου περίπτωση, η οποία αν θυμάμαι καλά ναι μεν σε καλύπτει, αλλά θα πληρώσεις τη ζημιά και θα πάρεις τα χρήματά σου αργότερα.
Προφανώς και σε κάθε περίπτωση θα πρέπει να δώσεις πιστωτική για να παραλάβεις το αυτοκίνητο!