• Η αναδρομή στο παρελθόν συνεχίζεται! Ψηφίστε την Ταξιδιωτική Ιστορία του μήνα για τους μήνες Μάρτιο - Αύγουστο 2020 !

Ενοικίαση αυτοκινήτου-ηλικία

Earth Citizen

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Ιαπωνία, Λίμνες Καναδά
Νέο θέμα γιατί δε βρήκα κάποιο υπάρχον που να βολεύει για την απορία μου. Υπάρχει όριο ηλικίας για την ενοικίαση αυτοκινήτου στην Ελλάδα; Κι εάν ναι είναι κάποιο στάνταρ ή εξαρτάται από την εταιρία, περιοχή ενοικίασης κλπ;

Επόμενο Ταξίδι
Ιταλία - Αμερική
Ταξίδι-Όνειρο
Νέα Υόρκη
Μπορείς να νοικιάσεις απ΄τα 21 χρόνια σου και επάνω αμάξι και θα πρέπει να έχεις το δίπλωμα τουλάχιστον 3 χρόνια...Αυτά δεν νομίζω να υπάρχει και κάτι άλλο....

Nektarios87

Member
Επόμενο Ταξίδι
Φολεγανδρος
Ταξίδι-Όνειρο
ΜΑΛΔΙΒΕΣ
Απο 21 ξερω κ εγω!!Αλλα δεν ειναι απολυτο...Αν συννενοηθεις με το ξενοδοχειο σου,αυτοι εχουν δικους τους ανθρωπους με ενοικιαζομενα κ ετσι μπορουν να σε κανονισουν....Ειχα παει Σαντορινη,ημουν 19 με ενα χρονο διπλωμα,μεσολαβησε αυτη με τα δωματια κ το πηρα....Ελλαδα εισαι,ολα απαγορευονται και ολα επιτρεπονται...

Earth Citizen

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Ιαπωνία, Λίμνες Καναδά
Ευχαριστώ παιδιά για τις απαντήσεις. Πάντως δύο άτομα που ρώτησα ήταν σίγουρα ότι πρέπει να είσαι πάνω από 23 και να το έχεις για 1 χρόνο τουλάχιστον!

anny

Member
Επόμενο Ταξίδι
Ιστρια
Ταξίδι-Όνειρο
γύρος του κόσμου
Αν διαβάσεις τους όρους ενοικίασης που θα βρεις σε διάφορες επώνυμες και μη ιστοσελίδες ενοικίασης αυτοκινήτου, η ελάχιστη ηλικία ψιλοδιαφέρει από εταιρεία σε εταιρεία και για κάθε κατηγορία αυτοκινήτου.
Ανάλογα την περίπτωση (εταιρεία και κατηγορία αυτοκινήτου) παίζει από τα 21 χρόνια μέχρι και τα 25.

Ενδεχομένως αυτή η διαφορά να έχει να κάνει με τα ασφάλιστρα που πληρώνουν, γιατί για τους νέους οδηγούς είνα αυξημένα. Και για όλες τις ασφαλιστικές, "νέος οδηγός" θεωρείται ο οδηγός κάτω των 23 ετών.

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.651
Μέλη
39.401
Νεότερο μέλος
Engie

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom