• Η αναδρομή στο παρελθόν συνεχίζεται! Ψηφίστε την Ταξιδιωτική Ιστορία του μήνα για τους μήνες Μάρτιο - Αύγουστο 2020 !

Ενοικίαση αυτοκινήτου Μιλάνο - Βαρκελώνη

jimmy14

New Member
Θέλω να ενοικιάσω αυτοκίνητο από Μιλάνο και να το παραδώσω Βαρκελώνη. Ξέρει κάποιος από πού είναι καλύτερα να κλείσω;; Επίσης δεν ξέρω την τοποθεσία που θα το παραδώσω. Αφού δεν ξέρω τις εμφανιζόμενες επιλογές που μου βγάζουν οι διάφορες ιστοσελίδες για Βαρκελώνη. Χρεώνουν κάτι παραπάνω επειδή θα το παραδώσω σε άλλη χώρα;; Οι κρατήσεις αυτοκινήτων μέσω του travelstories είναι αξιόπιστες;;;Φεύγουμε 19 Αυγούστου από Κύπρο για Μιλάνο.

Επίσης γνωρίζει κανείς κάποια ιστοσελίδα που να έχει τις συνδέσεις τρένων και λεωφορείων μεταξύ των πόλεων της Βόρειας Ιταλίας (Φλωρεντία, Μιλάνο), της Νότιας Γαλλίας (Νίκαιας, Μονακό, Κυανής Ακτής) και Βαρκελώνης;;;

Ευχαριστώ

Twinkie

Member
Επόμενο Ταξίδι
Με το νου
Ταξίδι-Όνειρο
Στα πέντε σημεία της Γης
Για τον τόπο παράδοσης και την ενδεχόμενη έξτρα χρέωση, έχω την εντύπωση πως εξαρτάται από την εταιρεία. Ας μιλήσει κάποιος πιο έμπειρος περί αυτού... Η pattyy έχει γράψει μια ιστορία για road trip Μιλάνο-Ν. Γαλλία- Βαρκελώνη, μπορεί να σε βοηθήσει. Δες εδώ:

http://www.travelstories.gr/%F4%E1%...%EB%EB%DF%E1-%E2%E1%F1%EA%E5%EB%FE%ED%E7.html

Για τα τρένα τώρα. Ιταλία: Trenitalia - HomePage
Γαλλία: TGV, reserve train tickets with no hassle
και Travel by Train in Europe, Best Ticket Prices on TGV-Europe

Ισπανία: Barcelona Connect Long and short Distance Trains|Traveling by trains, Cercanias and ferrocariles for short distance and long international travel

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.653
Μέλη
39.402
Νεότερο μέλος
Nefeli Iakovou

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom