_antonis_
Member
Τι λες;ThanasisU2 said:αντώνη από το στόμα μου το πείρες ;Ρ
Εγώ λέω απ'το χέρι σου!!
Χαχαχαχα :-D
Τι λες;ThanasisU2 said:αντώνη από το στόμα μου το πείρες ;Ρ
Ναι ναι και εμείς θέλουμε!!!
Έχει μεγάλη απήχηση ο χάρτης σου οπότε δείξε φώτο επειδή θέλω και εγώ να τον αγοράσω
Και'γω θέλω....από που τον αγόρασες;
φώτο παιδιά θα αργήσει κανά μήνα, μιας και είμαι Ελβετία τώρα και τέλη Οκτώβρη θα επιστρέψω πίσω, Ελλάδα.ναι και φωτο θελουμε και που τον πηρες
M αρεσει που λεει να μην το αφαιρειτε απο το αεροσκαφοςΑπό Souvenirs να φάνε κι οι κότες...
Ξεκινώντας από την πτήση, ΠΑΝΤΑ 1-2 safety cards,
air-sickness bag
Χαχαχα και το δικό μου ψυγείο!!! Και μην δεις και τα κλειδιά μου!!!Ωραίο τόπικ Δημήτρη!!!
Εγώ συνήθως για τον εαυτό μου παίρνω κάτι μικρό, είτε ένα μπρελόκ, είτε (θα γελάσετε) αυτά τα "μαγνητάκια" που έχουν μπροστά κάποια αναπαράσταση του μέρους. Το ψυγείο μου είναι γεμάτο από κάτω μέχρι πάνω με αυτά τα διαόλια
Ρε παιδιά, οκ, όλοι μαζεύουμε διάφορα (βασικά πλέον δε μαζεύω τίποτα, εκτός τις χιονόμπαλες απο όπου πάω, ίσως και κανα περίεργο πιάτο), δε βρίσκεται ότι το να αγοράζουμε κάτι συγκεκριμένο απο κάθε μέρος, είναι λίγο ψυχαναγκασμός;
Θα μου πείτε ότι τα βρίσκουμε παντού, μαγνητάκια, κούπες, χιονόμπαλες, σιγά, αλλά και πάλι, δεν είναι λίγο ψυχαναγκασμός που σκεφτόμαστε ότι ''πρέπει να αγοράσω αυτό γιατί μαζεύω απο κάθε χώρα;''
Απαπαπα εγώ πάλι θα μπορούσα να βάλω άλλον να ψάχνει για μένα!!!Εμένα προσωπικά μου αρέσει η διαδικασία του να ψάξω να βρω τη σημαία, το μαγνητάκι και το μπρελόκ τα βρίσκω πιο εύκολα αλλά και πάλι θα ψάξω για να πάρω το πιο όμορφο!! Σε καμια περιπτωση δε το βλέπω ως ψυχαναγκασμό γιατί απλά στο μυαλό μου δεν έχω το "πρέπει να αγοράσω αυτό..." αλλά το "θέλω να αγοράσω αυτό.."