coco
Member
- Επόμενο Ταξίδι
- ιταλια παλι
- Ταξίδι-Όνειρο
- ρωσια
φετες ο θειος..αν και προσωπικα δεν ενθουσιαζομαι με τις γραμμωσεις ,οφειλω να παραδεχθω την αληθεια..αξιος ο θειος.
Συγκεντρωσου...δεν ειναι αυτο το θεμα μας.tripakia αυτό που έκανες δεν είναι σωστόνα φάει μπαν που δεν έβαλε τη θεία!
Δεν εχει πονο χαμενη βιδα εχει...εκει ειναι το προβλημα.ε πως .εγω καταλαβαινω τον πονο του,ιδιο σοι με την τριπακαινα ειναι ο θειος..λογικο να διαμαρτυρεται.
Ε, βέβαια! Δεν έχει την εξωτική ινδική ομορφιά...[Ασχετο: Εγω γιατι δεν τρελαθηκα με τον θειο?? Γερασα και μου αρεσουν πιο σιτεμενοι λες?]
Μαρη κρυβε λογια... η Μανινα εχει σταματησει να εκδιδεται πανω απο 20 χρονια... Ημαρτον πια, μας εκθετεις!!Ε, βέβαια! Δεν έχει την εξωτική ινδική ομορφιά...
Κι αυτός ο τριπάκιας νομίζει ότι γράφει στη Μανίνα και μας βάζει φάτσα κάρτα τα παιδαρέλια! Έλεος!
+1 στους σιτεμένους κι από 'μένα.
Εσυ εκβιαζεις απαντησεις νεε μου?Μπήκαν τα κορίτσια εδώ και δεν τρελαθήκαν με το θείο και ζητάνε τη συνέχιση της ιστορίας!! Ούτε άντρες να ήταν και να ζηλέυανε, στο τέλος θα πούνε πως εγώ είμαι ομορφότερος!
Βερολινο. Που να μην το γραφε και στον τιτλο.Kαι κατι τελευταιο ρε @tripakias το μωρο Βερολινο ή Ισπανια πηγε τελικα?