• Η αναδρομή στο παρελθόν συνεχίζεται! Ψηφίστε την Ταξιδιωτική Ιστορία του μήνα για τους μήνες Μάρτιο - Αύγουστο 2020 !

Εναέριο μπλακ άουτ σε όλη την Ελλάδα

sezar7

Member
22/08/2010 | 10:18 Τελευταία Ενημέρωση 10:18 22/08/2010

προηγούμενο 1 από 1επόμενο

Εναέριο μπλακ άουτ επικρατεί την Κυριακή σε όλη την Ελλάδα.

Σύμφωνα με το γενικό γραμματέα των Ελεγκτών Εναέριας Κυκλοφορίας Γιάννη Κουρμουλάκη, έπεσαν όλες οι συχνότητες και έχει καταρρεύσει το σύστημα επικοινωνιών με αεροδρόμια και αεροσκάφη. Άγνωστος ο χρόνος επιδιόρθωσης της βλάβης, απ' ό,τι προκλήθηκε.

«Η ΥΠΑ είναι διαλυμένη υπηρεσία» δήλωσε στο ΣΚΑΪ ο γενικός γραμματέας των Ελεγκτών Εναέριας Κυκλοφορίας Γιάννης Κουρμουλάκης.

Επόμενο Ταξίδι
Αμερικη
Ταξίδι-Όνειρο
Wuthering Heights
το θεμα ειναι οτι εχει δημιουργηθει προβλημα στο συστημα απογειωσης των αεροσκαφων και στα κυκλωματα επικοινωνιας μεταξυ αυτων και των αεροδρομιων
Απο οτι βλεπω στις ειδησεις εχουν ανασταλει ολες οι αναχωρησεις , μεχρι να λυθει το προβλημα.

orestcrete

Member
Επόμενο Ταξίδι
Iceland
Ταξίδι-Όνειρο
New Zealand
αν και δεν βγηκε πολυ στα media υπηρχαν τρελες καθυστερησεις απο το εξωτερικο (10+ ωρες) λογω του προβληματος ..

taver

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Iles Kerguelen
αν και δεν βγηκε πολυ στα media υπηρχαν τρελες καθυστερησεις απο το εξωτερικο (10+ ωρες) λογω του προβληματος ..
Και στην Ελλάδα. Εγώ ήμουν τυχερός, έφαγα μόνο ~120min καθυστέρηση στο HER-ATH εκείνη τη μέρα... (το βράδυ όμως). Η επόμενη πτήση HER-ATH έφυγε στην ώρα της, λίγο πριν από μας...

orestcrete

Member
Επόμενο Ταξίδι
Iceland
Ταξίδι-Όνειρο
New Zealand
Και στην Ελλάδα. Εγώ ήμουν τυχερός, έφαγα μόνο ~120min καθυστέρηση στο HER-ATH εκείνη τη μέρα... (το βράδυ όμως). Η επόμενη πτήση HER-ATH έφυγε στην ώρα της, λίγο πριν από μας...
Μια φιλη που γυρνουσε απο Ταλιν για Ηρακλειο,ενω ητανε να ταξιδεψει 9 το πρωι,ταξιδεψε 10 το βραδυ .. Ησουνα τυχερος ;)

taver

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Iles Kerguelen
Μια φιλη που γυρνουσε απο Ταλιν για Ηρακλειο,ενω ητανε να ταξιδεψει 9 το πρωι,ταξιδεψε 10 το βραδυ .. Ησουνα τυχερος ;)
Ναι, τα τσαρτεράδικα είχαν όλα πρόβλημα (πήγαν τα άλλα τους δρομολόγια πρώτα και μετά, στο τέλος της ημέρας ήρθαν και στην Ελλάδα...) Το ίδιο και οι πρωινές προγραμματισμένες πτήσεις. Μέχρι το βράδυ η κατάσταση έβαινε προς ομαλοποίηση.
Η 321 από Ηράκλειο καθυστέρησε, γιατί το αεροπλάνο που την κάνει πετάει ATH-HER (A3306),HER-ATH-CDG(A3610), μετά CDG-ATH-HER(A3611) και τέλος HER-ATH(A3321). Σερί όλα αυτά χωρίς "ανάσα", και με τους επιβάτες "μέσα" στο αεροπλάνο κατά τις στάσεις στην Αθήνα. Δεν έχουν περιθώριο να καλύψουν κάποια καθυστέρηση αλλάζοντας αεροπλάνο, οπότε ένα από όλα τα δρομολόγια να κολλήσει, οι επόμενες πτήσεις έχουν καθυστέρηση...

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.653
Μέλη
39.403
Νεότερο μέλος
snapthreads9

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom